- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
Bni dün akşam aradı bna gıcıklık yapıyo diyoki çarşı izninde arkadslarla takılcam onlar çapkınlık yapıyo kızlara bakıyo bnada bşyler öğretsinler diyo.Bende dedim içine siniyosa yap ama yanıma geldiğindede asker nasıl dövülür bndende onu öğrenirsin dedim tamm tmm diyo
Ben seninkinin yerinde olsam sna kızmazdm ama oturur aglardm hrhldeSonucta senin sucun olan bi durum yok ortada.
Hasret kalma konusundada walla webcam den görüşsen bile bu seferde şey oluyosun ya bu kameradan niye elimi uzatıp dokunamıyorm fln diye sinir oluyorm :90: Allah kimseyi sevdiginden bu kadar ayrı bırakmasın ya
Bazen dayaklık oluyorlar yaa
Ama gel bni döv dese kıyıpta vuramam yaniBnmki cok gıcık bni kıskandırmaya bayılır bnde aynısını sna yapiyim dedigimde sen yapamazsn olmaz diyo Ayrılık konusundada ztn ömrümüz boyunca ayrılabilcegimiz maksimum günü toplayıp askerlik yapmşlar bnce dahada olmasın yani mümkünse
Aynen öyle canım bir zahmet olmasın yani. 460 gün nedir yaaa
Ömür törpüsüdür 460 günAilesi bzm kadar tasalanmıyodur cidden
Kesinlikle katılıyorum. Çevremdeki herkes de aynı şeyi söylüyor zaten endişelerimi anlatınca
askerın nasıll ohh safagını gordukce valla aglayasım gelıyo
askerlk yuzunden işte bulamıyo hep olumsuzluk bi gtse gelse btcek butun yük kalkcak okuyo musun hayatım
Aynen öyle canım bir zahmet olmasın yani. 460 gün nedir yaaa
iyi çok şükür Allahımaaaaaaaaa
seninki nasıl?
evet valla gördükçe şafağımı bende duygulanıyorum vay be diyorum nerdeeeen nereyeeee
kızlar 21 gün kaldı dağıtım iznineee
Annem diyo ömrün yüregin tükenicek sinir stres içinde olcaksın senn sinirinide biz cekicez diyo
aynı durum bizde de var.
iş yerleri askerlik şartı koyduğundan iş konusunda sıkıntı oluyordu.
insan düz hesap 300 falan yapar di mi
eşim de bugün çıkmamayı seçti çarşıya.
sen yoksun ben içerde olsam ne fark eder, dışarda olsam ne fark eder dedi kıyamam...
Hiç yani 460 da neymişBir hesaplıyorum Sevgilim tamamen gelene dek askerden iki benim iki onun olmak üzere dört doğum günü, bir yıl dönümü, bir yılbaşı, bir sevgililer günü, iki de bayram ( bu bayramda izinde olduğu için üç demiyorum ) ayrı geçecek yaa, ne bu neeeeee :84:
Kız daha dur yolun başına bu düşüncelere dalarsan ohooo :))
Ben ondan diyorum akıl sağlığımı yitirebilirim şu askerlik bitesiye kadar diye. Her şeyi hesaba dökmeye başladım. Bugün mesela sevk tarihinin askerlikten sayıldığına emin olunca iki gün fark etti tezkere tarihimizde diye bir görün beni allah aşkına evde, aynı bu şekildeydim :118:
Tırsıyorum kendimden
Ama bu kadar takarsan bitmez bu askerlik
Maalesef benim gözümde bitemeyecek gibi. Korkum şu ki çocuk gelecek ama ben hala şafak sayıcam falan
Maalesef benim gözümde bitemeyecek gibi. Korkum şu ki çocuk gelecek ama ben hala şafak sayıcam falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?