93/3 asker yolu bekleyenler

Bazen dayaklık oluyorlar yaa

Amin canım amiiiin, son ayrılığımız artık şu askerlik olsun sadece

Bazen dayaklık oluyorlar yaa

Ama gel bni döv dese kıyıpta vuramam yani Bnmki cok gıcık bni kıskandırmaya bayılır bnde aynısını sna yapiyim dedigimde sen yapamazsn olmaz diyo Ayrılık konusundada ztn ömrümüz boyunca ayrılabilcegimiz maksimum günü toplayıp askerlik yapmşlar bnce dahada olmasın yani mümkünse

Aynen öyle canım bir zahmet olmasın yani. 460 gün nedir yaaa

askerlk yuzunden işte bulamıyo hep olumsuzluk bi gtse gelse btcek butun yük kalkcak okuyo musun hayatım

aynı durum bizde de var.
iş yerleri askerlik şartı koyduğundan iş konusunda sıkıntı oluyordu.

Aynen öyle canım bir zahmet olmasın yani. 460 gün nedir yaaa

insan düz hesap 300 falan yapar di mi

eşim de bugün çıkmamayı seçti çarşıya.
sen yoksun ben içerde olsam ne fark eder, dışarda olsam ne fark eder dedi kıyamam...

Hiç yani 460 da neymiş Bir hesaplıyorum Sevgilim tamamen gelene dek askerden iki benim iki onun olmak üzere dört doğum günü, bir yıl dönümü, bir yılbaşı, bir sevgililer günü, iki de bayram ( bu bayramda izinde olduğu için üç demiyorum ) ayrı geçecek yaa, ne bu neeeeee :84:

Kız daha dur yolun başına bu düşüncelere dalarsan ohooo :))

Kız daha dur yolun başına bu düşüncelere dalarsan ohooo :))

Ben ondan diyorum akıl sağlığımı yitirebilirim şu askerlik bitesiye kadar diye. Her şeyi hesaba dökmeye başladım. Bugün mesela sevk tarihinin askerlikten sayıldığına emin olunca iki gün fark etti tezkere tarihimizde diye bir görün beni allah aşkına evde, aynı bu şekildeydim :118:

Tırsıyorum kendimden

Ama bu kadar takarsan bitmez bu askerlik

Maalesef benim gözümde bitemeyecek gibi. Korkum şu ki çocuk gelecek ama ben hala şafak sayıcam falan

Öyle düsünme ya bizim yıldönümümüz doğum günüm filan o acemiykendi. Düşün zaten yeni uğurlamısım acı çekiyorum bide bu eklenmiştii. Hiç öyle düsünme üzüldükçe sanki hersey daha kötü oluyo gibi oluyo

Maalesef benim gözümde bitemeyecek gibi. Korkum şu ki çocuk gelecek ama ben hala şafak sayıcam falan

yapmayın kızlar bu kadar karamsar olmayın ya biz ne yapalım catlayalınmı
esimi bekliyorum ailesinin yanında aramızda gun gectikce sorun cıkıyo buyuyo onun askerlik derdi hasret uzuntu tasa burda ailesiyle yasntıla ilgili sorunlar ailem uzakta onları diledigim zaman gorememek anlıyorum sizede zor ama boyle iki katı bela zor oluyo halinize sukredin oturun ananızın dizinin dibinde hayırlı gelsin diye dualar edin sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…