93/3 asker yolu bekleyenler

Derdin nedir belki yardımcı olabilrz :26:

Ya benim sevgilim sabah mesaj atmış gizli kullanıyo telefon günaydın demiş ben de bıraz geç cevap verdim ben simdi bu saat oldu hala cevap yok bi de dün biraz morali bozuktu iyice telaş yaptım

Ya benim sevgilim sabah mesaj atmış gizli kullanıyo telefon günaydın demiş ben de bıraz geç cevap verdim ben simdi bu saat oldu hala cevap yok bi de dün biraz morali bozuktu iyice telaş yaptım

Canım fırsatı olmamıştır asker sonucta her istediginde cvp yazamıyodur ama en kötü akşam cvp yazar merak etme
Bizim 3 gün hiç konusamadıgımız oluyodu yani İllaki cvp atar

Bi de dün facebooka girmis biz bi ara ayrıydık engellemişti beni engelimi kaldırmamıs ama durum paylaşmis

yok yok o sırada zaman bulamamıştır.
yazar akşamaa

Bi de dün facebooka girmis biz bi ara ayrıydık engellemişti beni engelimi kaldırmamıs ama durum paylaşmis

bu facebook ilişki katili kızlar yaaaa

Canlarım, eşim aradı ve dedi ki yarın kendisini ve 1 kişiyi daha denizli merkeze gönderiyolarmış.
komutanları 2 kişi seçmiş ve biriniz çavuş olucaksınız, sınava giriceksiniz demişler.

çavuş olmak iyi bişey miiii?
eğer daha çok işi olacaksa söyleyeyim de olmasın

nasıl cavusluk uzman felanmı acaba benimkide bi zamanlar baya kafaya takmıstı ordan biliyorum yani

yok yok o sırada zaman bulamamıştır.
yazar akşamaa

bu facebook ilişki katili kızlar yaaaa

Ya bi de babası hemen evlensin istiyo kız bakalım demiş bizimki aileme gelince anlatıcam seni diyo onlar kız pesinde bizimki de en az 3 yıl evlenmem diyo ne olucak bilmem e benim de okulum var uf

Bnm bildigim çavuş olmak iyidir daha az nöbet tutar acemilik işlerini cekmez ama tam bilenlerden öğrenmek lazm :26:

vallahi oyle hande gecenlerde kızın teki esimin hesabına ubuk subuk bişeyler yazıp mesaj atmıs cıldırdım sonra guzel bi cevap yazdım 1 haftadır cevap yok cok terbiyesiz kızlarda var ya

iyi olmuş haddini bildir, milletin kocası mı kaldı yani bi tek, o kadar erkek varken.

nasıl cavusluk uzman felanmı acaba benimkide bi zamanlar baya kafaya takmıstı ordan biliyorum yani

yok yok, karakolda çavuş olabilirmiş, uzman çavuş değil.

vallahi oyle hande gecenlerde kızın teki esimin hesabına ubuk subuk bişeyler yazıp mesaj atmıs cıldırdım sonra guzel bi cevap yazdım 1 haftadır cevap yok cok terbiyesiz kızlarda var ya

Aynen ya ilişkimiz bozuldu facebook kalksın artık

Bnm bildigim çavuş olmak iyidir daha az nöbet tutar acemilik işlerini cekmez ama tam bilenlerden öğrenmek lazm :26:

öyleyse olsun bari
bizimkinin aklında öyle bişey yoktu hiç konusu dahi geçmemişti.
komutanları seni göndericez sınava demişler, eğer iyi bişeyse inşallah geçer sınavı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…