- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #10.281
sen nerdesin bu zamana kadar
bak 100. günü kutluyorum ben bu akşam.
hoşgeldinnnnn
Sınavlardan anca geldim :)
Derdin nedir belki yardımcı olabilrz :26:
Ya benim sevgilim sabah mesaj atmış gizli kullanıyo telefon günaydın demiş ben de bıraz geç cevap verdim ben simdi bu saat oldu hala cevap yokbi de dün biraz morali bozuktu iyice telaş yaptım
Ya benim sevgilim sabah mesaj atmış gizli kullanıyo telefon günaydın demiş ben de bıraz geç cevap verdim ben simdi bu saat oldu hala cevap yokbi de dün biraz morali bozuktu iyice telaş yaptım
Canım fırsatı olmamıştır asker sonucta her istediginde cvp yazamıyodur ama en kötü akşam cvp yazar merak etme
Bizim 3 gün hiç konusamadıgımız oluyodu yaniİllaki cvp atar
Canım fırsatı olmamıştır asker sonucta her istediginde cvp yazamıyodur ama en kötü akşam cvp yazar merak etme
Bizim 3 gün hiç konusamadıgımız oluyodu yaniİllaki cvp atar
Akşam yazar mı ki
Sabh günaydın yazan biri akşamına ayrılmaz hrhlde :26: 8 den snra rahat oluyolar canım merak etme cvp atar
Bi de dün facebooka girmis biz bi ara ayrıydık engellemişti beni engelimi kaldırmamıs ama durum paylaşmis
yok yok o sırada zaman bulamamıştır.
yazar akşamaa
bu facebook ilişki katili kızlar yaaaa
Canlarım, eşim aradı ve dedi ki yarın kendisini ve 1 kişiyi daha denizli merkeze gönderiyolarmış.
komutanları 2 kişi seçmiş ve biriniz çavuş olucaksınız, sınava giriceksiniz demişler.
çavuş olmak iyi bişey miiii?
eğer daha çok işi olacaksa söyleyeyim de olmasın
yok yok o sırada zaman bulamamıştır.
yazar akşamaa
bu facebook ilişki katili kızlar yaaaa
Canlarım, eşim aradı ve dedi ki yarın kendisini ve 1 kişiyi daha denizli merkeze gönderiyolarmış.
komutanları 2 kişi seçmiş ve biriniz çavuş olucaksınız, sınava giriceksiniz demişler.
çavuş olmak iyi bişey miiii?
eğer daha çok işi olacaksa söyleyeyim de olmasın
vallahi oyle hande gecenlerde kızın teki esimin hesabına ubuk subuk bişeyler yazıp mesaj atmıs cıldırdım sonra guzel bi cevap yazdım 1 haftadır cevap yok cok terbiyesiz kızlarda var ya
nasıl cavusluk uzman felanmı acaba benimkide bi zamanlar baya kafaya takmıstı ordan biliyorum yani
vallahi oyle hande gecenlerde kızın teki esimin hesabına ubuk subuk bişeyler yazıp mesaj atmıs cıldırdım sonra guzel bi cevap yazdım 1 haftadır cevap yok cok terbiyesiz kızlarda var ya
Bnm bildigim çavuş olmak iyidir daha az nöbet tutar acemilik işlerini cekmez ama tam bilenlerden öğrenmek lazm :26:
Kartaldan kanarya ya, kartaldan kanarya ya duyuyor musun sesimi dı dıt..
Amaaan yazılara dalmşm wallahi bn burdaym şahsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?