- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #10.301
ayyy hastayım canım ya buralardayım ama
öyleyse olsun bari
bizimkinin aklında öyle bişey yoktu hiç konusu dahi geçmemişti.
komutanları seni göndericez sınava demişler, eğer iyi bişeyse inşallah geçer sınavı
kişiliksiz isanlar cok canım ama allahtan icinde biraz gurur seref varmısta mesajımı cok iyi algılammıs goruldu diyo ama cevap yok gecti gitti yaniiyi olmuş haddini bildir, milletin kocası mı kaldı yani bi tek, o kadar erkek varken.
yok yok, karakolda çavuş olabilirmiş, uzman çavuş değil.
Aynen ya ilişkimiz bozuldu facebook kalksın artık
Geçmiş olsun güliii, grip falan mı :26:
sanırım bel fıtıgı canım baslangıc vardı ama agrılar arttı bacaklarımada iniyor artık korkuyrum ya hayırlısı bakalım
Canlarım, eşim aradı ve dedi ki yarın kendisini ve 1 kişiyi daha denizli merkeze gönderiyolarmış.
komutanları 2 kişi seçmiş ve biriniz çavuş olucaksınız, sınava giriceksiniz demişler.
çavuş olmak iyi bişey miiii?
eğer daha çok işi olacaksa söyleyeyim de olmasın
aaa çok geçmiş olsun canım, ağrıların arttıysa git ama bir doktora ihmale gelmez böyle şeyler
sagol canm gittim oncelerden 3 aydır bişey yoktu simdi birden basladı hemen bacaga indi hadi hayırlısı ama bu sefer ciddi sanırım uyusuyor cunku
Handecim çavuş olmak diyince yaziyim dedim benim erkek arkadaşım da çavuş ,nöbet tutmuolar ama nöbet saatlerinde uyanıp nöbetçileri kaldırıolar yerine götürüolar orda nöbet değişimi oluo gene uyanmış oluo ama nöbet tutmuo onada kolluk diyolar ...
sagol canm gittim oncelerden 3 aydır bişey yoktu simdi birden basladı hemen bacaga indi hadi hayırlısı ama bu sefer ciddi sanırım uyusuyor cunku
siz ne zamandır berabersiniz sevgilinle?
gidecem zaten agrı cok zorluyo canım ihmalden degilde amaliyat korkusuGit hayatım o zaman ihmal etme :26:
olacam zaten canım olmuyo boyle agrı ayagıma ineli sendeliyorum ama korkuyorum işte ya 4 yıldır cekiyomda hic böyle olmamıstı kesin iyiye alamet degilsağol canım aydınlanmış oldum
eh fena gelmiyor kulağa.
olsun bari izin verdim gitti
geçmiş olsun ya tekrar bi muayene ol.
fıtık ilerleyince kötü oluyormuş.
ben de yarın doktora gidicem.
3 gündür böbreklerimde ağrı var.
üşüttüm falan heralde.
bir de diyetisyene gidiyorum kilo almak için
millet zayıflamaya geliyor, sen belanı mı arıyosun diye kapıdan kovmaz inşallah
gidecem zaten agrı cok zorluyo canım ihmalden degilde amaliyat korkusu
olacam zaten canım olmuyo boyle agrı ayagıma ineli sendeliyorum ama korkuyorum işte ya 4 yıldır cekiyomda hic böyle olmamıstı kesin iyiye alamet degil
Olsun güli, tedavisi olsun da ameliyat falan olsun varsın. son derece gelişti artık zaten şartlar
kızz biliyormda kocam yok ben o yokken amaliyat felan istemem o orda cok takar hem gelmek felan ister cekerim o gelene kadar belki gecer kendiliginden zamanla bi hastaneye gideyimde netlesir hersey zaten
sağol canım aydınlanmış oldum
eh fena gelmiyor kulağa.
olsun bari izin verdim gitti
geçmiş olsun ya tekrar bi muayene ol.
fıtık ilerleyince kötü oluyormuş.
ben de yarın doktora gidicem.
3 gündür böbreklerimde ağrı var.
üşüttüm falan heralde.
bir de diyetisyene gidiyorum kilo almak için
millet zayıflamaya geliyor, sen belanı mı arıyosun diye kapıdan kovmaz inşallah
kızz biliyormda kocam yok ben o yokken amaliyat felan istemem o orda cok takar hem gelmek felan ister cekerim o gelene kadar belki gecer kendiliginden zamanla bi hastaneye gideyimde netlesir hersey zaten
eee power sen hangi şehirdesin?
erkek arkadaşın ne olarak yapıyo askerliğini? karacı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?