93/3 asker yolu bekleyenler

iyi olmuş haddini bildir, milletin kocası mı kaldı yani bi tek, o kadar erkek varken.

yok yok, karakolda çavuş olabilirmiş, uzman çavuş değil.
kişiliksiz isanlar cok canım ama allahtan icinde biraz gurur seref varmısta mesajımı cok iyi algılammıs goruldu diyo ama cevap yok gecti gitti yani
iyi kız yoleyse benimkide cavus oldu ustada yazıcı simdi hemencecikte sıkılıyor rahat aslında cogu gorevden
Aynen ya ilişkimiz bozuldu facebook kalksın artık

kaldırmak degilde bos insan cok sadece kişileri takip edip ara bozmak isteyenlerde var yoksa herkes kendini bilirse guzel kotude degil

Handecim çavuş olmak diyince yaziyim dedim benim erkek arkadaşım da çavuş ,nöbet tutmuolar ama nöbet saatlerinde uyanıp nöbetçileri kaldırıolar yerine götürüolar orda nöbet değişimi oluo gene uyanmış oluo ama nöbet tutmuo onada kolluk diyolar ...

sağol canım aydınlanmış oldum
eh fena gelmiyor kulağa.
olsun bari izin verdim gitti

sagol canm gittim oncelerden 3 aydır bişey yoktu simdi birden basladı hemen bacaga indi hadi hayırlısı ama bu sefer ciddi sanırım uyusuyor cunku

geçmiş olsun ya tekrar bi muayene ol.
fıtık ilerleyince kötü oluyormuş.

ben de yarın doktora gidicem.
3 gündür böbreklerimde ağrı var.
üşüttüm falan heralde.
bir de diyetisyene gidiyorum kilo almak için
millet zayıflamaya geliyor, sen belanı mı arıyosun diye kapıdan kovmaz inşallah

Git hayatım o zaman ihmal etme :26:
gidecem zaten agrı cok zorluyo canım ihmalden degilde amaliyat korkusu
olacam zaten canım olmuyo boyle agrı ayagıma ineli sendeliyorum ama korkuyorum işte ya 4 yıldır cekiyomda hic böyle olmamıstı kesin iyiye alamet degil

Olsun güli, tedavisi olsun da ameliyat falan olsun varsın. son derece gelişti artık zaten şartlar

En azından sözü geçiyo inşallah sınavı geçer...Çavuş oluncada yok takım çavuşu yok vsss bir şeyler vardı bizimki şimdi içtimaya sokuomuş askerleri ,yemek sırası falan o tip şeyler oluyo bide zaman ilerledkçe mıntıka falan filan yapmadı...Hayırlısı olsun şimdiden canım

kızz biliyormda kocam yok ben o yokken amaliyat felan istemem o orda cok takar hem gelmek felan ister cekerim o gelene kadar belki gecer kendiliginden zamanla bi hastaneye gideyimde netlesir hersey zaten

benim kuzenim ihmal ede ede şimdi yerinden zor kalkıp oturuyor, çocuklarına bakamıyor. o duruma gelmeden önce mutlaka doktora git canım. fizik tedavi vs. bişeyler vardır belki.
ameliyattan önce başka tedavi görürsen ameliyata gerek kalmaz umarım.
ağır falan kaldırma bu aralar.

kızz biliyormda kocam yok ben o yokken amaliyat felan istemem o orda cok takar hem gelmek felan ister cekerim o gelene kadar belki gecer kendiliginden zamanla bi hastaneye gideyimde netlesir hersey zaten

Sağlık ihmale gelmez ya dikkat edin kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…