93/3 asker yolu bekleyenler

Tabiki ailesini aricakta hani der ya sen öyle sorunca aradım şunlarıda aricam daha fln diye lafı gecer diye söyledim Hem aynen senn için sıkılmş az kaldı dağıtıma 3 haftacık azcık sabır

Mantıklı aslında, dur bakalım yarın bir deneyim onu ben içimin sıkıntısı geçmezse
Mehtaplarda pek gözüm yok be canım benim, göreceğim için evet çok mutluyum ama her uğurlama bana fazlasıyla koyuyor
Ama olsun yine de çok güzel bir 7 gün geçiricez inşallah hepimiz de

İnş sıkıntısız huzurlu mutlu bi 7 gün olur inş Tabiki gönderrken tekrar sıkıntısı var ama acıyı dindirmek için içilen agrı kesici gibi dağıtım iznide işte sıkıntını uzun süreli gecirmiyo 7 günlük geciriyo

Tek bende mi acaba sıkıntı yaa öyle aman aman mutlu olamıyorum ben göreceğim diye. Belki de şafağın çokluğundandır bu durum. Vedalaşmak mahvediyo beni

Tek bende mi acaba sıkıntı yaa öyle aman aman mutlu olamıyorum ben göreceğim diye. Belki de şafağın çokluğundandır bu durum. Vedalaşmak mahvediyo beni

Anı yaşamanı tavsiye ederim bn sna ozamn İleriyi geriye kalan günlerin coklugunu düşüncek olsak kafayı yememiz lazım yani

Bir de saat 00.00'ı gösterdiğinde bizim ay dönümümüz. Onun da duygusallığı var sanırım biraz

Ayyyyy Allah nicelerini nasip etsin inş Cok iyi anlıyorm seni içinin sıkılması duygusallıgın ondandır ozamn kesin Sıkma canını daha nice aylar gecirceksiniz canım

ayt kızlar bugun sarhos olma günü ilan ettim annemde şarap getirmişti açtım onu üstünede evde votkaa falan viski buldum onlarıda içicem allah allah bugünü kendime adadım dedim giriyim bi napıyo kızlar

ayt kızlar bugun sarhos olma günü ilan ettim annemde şarap getirmişti açtım onu üstünede evde votkaa falan viski buldum onlarıda içicem allah allah bugünü kendime adadım dedim giriyim bi napıyo kızlar

Ohh yarasın bzm yerimizede kafayı dağıt

Günaydınlar herkese,Hızlı bi hafta olsun güzel sorunsuz gecsin inş diye haftaya başlıyoruz bakalım

sevgilim beni neden aramıyorsun?
ceza mı aldın, telefonu mu yakaladılar, tel hatları mı kesik?
of sesini duymayınca içim rahat etmiyor..
2 gün oldu son konuşmamızdan beri...

sevgilim beni neden aramıyorsun?
ceza mı aldın, telefonu mu yakaladılar, tel hatları mı kesik?
of sesini duymayınca içim rahat etmiyor..
2 gün oldu son konuşmamızdan beri...

Sıkma canını arar.eğitimleri agır oluyodur son zamanlar diye fırsat bulamamıştır merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…