- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #1.121
Aynen doğuda usta birliğine gittiginde ztn hiç olmicak çarşısı dogru düzgün.Şimdide iple çekiyosun pazar günü olsun fazla fazla konusalm birbirimizi görelm diye ama hep bi aksilik işte napalım
Aynen öyle bazen cumartesi bazen pazar oluyo ne kadar göremesemde telefonda saatlerce konuşmak bile tüm haftaya bedell
Biz genelde 3 günde bir konusuyoruz oda 15dk yani anlatıcagm okdr şey oluyo ki yüzde 5 ini anca anlatıyorumdur sanırmSizinki iyiymş ama Usta birliğinde öyle olucaksa bi an önce usta birliğine gitsin ozamn
Valla askerliğin basından beri hç o konuda bi zorluk çekmedik acemiyken de zaten sürekli gittiğim için sıkıntı olmuyodu son bir haftada mesjlaşmıştıkAma ustada tabiki daha rahat oluyo anksrlüden arıyo en az 10 dakika konuşuyoruz fazla kalabalık olmuyo aksamları nöbetten gelir gelmez arıyo günde 2 defa filan. Gittiği yere bağlı bu biraz da tabi:18:
benim eşim de aramadı bugün.
merak ettim ya.
Sizin iyiymş gercekten ama bn telefon sokmasına karşıyım ztn snra yakalancak fln daha fazla dert olucak snraAllah muhabbetinizi bozmasın şimdi nazarım değmesin
Ahh sağol canım benim. Ustaya geçsin sizde bol boll konuşursunuz inş habersiz kalmazsın hiç bi günn :)) Bencede sokmasın doğu filan rahat diye düşünmesin. Biz yaptık o hatayı 25 gün uzıcak dedilerama sonradan affedildii. Risk almayın bosuna yani
Ortamada baglı bideGittigi yerde herkes tel kullanırsa bnmki kullanmazsa ayıp olur bu seferde
Tabi oda var ama hala var telefon kullanan ama biz korkuyoruz. Şans işi yakalatmayan bitesiye kadar kullanır yakalattıktan sonrada 2. defa kullanmaya korkuyo benmki ceza ikiye katlanıyomuşş.. Şanss diyelimm
2.ye tabiki korkar senden ayrı kalck fazladan yani.Onun yerine dişimi sıkiyim ztn her gün konusuyorz der mantıklı olan o bu durumda
Kimsenin sesi cıkmıyo bugünde noldu kızlar canlanın brz hadiTabii aynenn
Kimsenin sesi cıkmıyo bugünde noldu kızlar canlanın brz hadi
Benim içimde bir sıkıntı var nedense yaa. Forumdayım kaç saattir ama hiç bir şey yazasım gelmiyor. Ne oluyor anlamıyorum ki
aynı şey bende de var.
Eşin arayamamış galiba seni. Sendeki sıkıntı büyük ihtimal ondandır da biz sabah da konuştuk yani. Her ne kadar 1 dk 10 saniye olsa da.
Sanırım ben süreye takılıyorum biraz ya da bilmiyorum kafam karışıyor
Ona bnde cok takılıyorum ya sorma ama elinde olsa oda uzun uzun konusmayı ister bnceArkasında bekleyen sıra vardır bizimde genelde öyle oluyo hadi fln diyolarmş yani
Benimki bir de çok hatırcıdır sormayın. Birer dk birer dk herkesi mi arıyordur nedir adam anlamadım ki
Laf arasında sor onu annenleri aradın mı fln filan diye anlarsın ztnZaman bulup aradığına şükretmek lazım o konuma geldik
Onları arıyordur herhalde zaten canım ona bir lafım yok, ailesi sonuçta olamaz da. Sanırım bana yine geldiler yaa ondan böyle sıkıntı yaptım yine kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?