93/3 asker yolu bekleyenler

canım merhaba
seninki iyi yerde acemiligi bizimki yuzde doksan dogu belki seninki batı cıkar bizimde hayırlısı bakalımm

%90 ınız batıya gidecek demişler apple.
ama benim eşim o kadar şanssızdır ki %10 doğu bizi bulur yani.

inşallah yakınımda olur yarabbim.
bana yakın olsun da başka bişey istemiyorum

%90 ınız batıya gidecek demişler apple.
ama benim eşim o kadar şanssızdır ki %10 doğu bizi bulur yani.

inşallah yakınımda olur yarabbim.
bana yakın olsun da başka bişey istemiyorum

insallah canım sans ya bu işler benimkide oyle diyo nerde cins biyer var gelir beni
bulur diyor ama bakalım hayırlısı yinede gidecekleri yerde saglıkları sıhhatleri iyi
olsunda allahım hayırlı insanlarla karsılastırsın yeterki

Hayırlı insanlarla karşılaştırsın duasını ben cok ediyorum.Cünkü bnm sevgilimin can dostu sorunlu biri cıkmş tehtit ediyomş durup durrken sen çarşı izninde görrsün fln filan diye Şimdilik rahat duruyo demşti ama bu insanla usta birligindede aynı yerde olcak umarım bi sorun cıkmaz

amin
senin eşin de hayırlı bir yere düşer inşallah.

hadi burdan yak o neymiş oyle ya nerden bulmus askerde oyle sıkıntılar iyi degildir kendine dusman
kazandırmasın rahat dursun yerinde evet bizimkiler tim olarak gidecek hep aynı arkadaslarla
hakkımızda hayırlısı allahım beterinden korusun cümlemizi

Merhaba kızlar...
Öncelikle Allahtan hayırlısını dileyin..Doğu batı hiç ama hiç farketmez diyin..Allah hayırlı insanlar ve iyi komutanlarla karşılaşırsın...Orada rahat olsunlar diyin...Size yakın olması daha iyi gelip gitme açısından ama diğer türlüde Allah sabrını veriyor...

nasıl tehdit ediyormuş?
ne saçmalık bu ya? kimseye güvenilmiyor.
inşallah araları düzelir.

nasıl tehdit ediyormuş?
ne saçmalık bu ya? kimseye güvenilmiyor.
inşallah araları düzelir.

Ya cocuk brz sorunluymş takım çavuşuymş sanırm.Yatakhaneye giriyomş botlarımı cıkarın diyip diğerlerine cıkarttırıyomş ayakkabılarını

Evet belli olsada rahatlasak dicem ama rahatlancak yerler degl işte

Doğu batı hiç farketmez artık her yer aynı gibi mühim olan iyi komutanlar ve iyi arkadaşlar bunun için dua edin hep..Allah korusun başına bir şey gelecek olsa evinde de gelir..Benim sevdğim doğuda değil ama inan bazen keşke doğuda olsa diyorum yanii

dediginiz cok dogru batıda olup sıkıntıdan kurtulmayan daha cok
bazen dogudakiler daha sanslı bakalım hakkımızda hayırlısı neresiyse
rabbim ordan versin nasibimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…