- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #1.161
Nasılsınızz kızlarrDağıtım heyecanı başlamıştır şimdi sizlerdeee
Aradı eşim
telefonu şarj edememişler.
o yüzden arayamamış.
konuştuk 20 dk.
Çok özlemişim yaaa
Rüyamda gördüm
yerler belli oluyordu
Muş ve Siirt çıkıyormuş güya.
Allah hayırlısını versin ya
canım merhaba
seninki iyi yerde acemiligi bizimki yuzde doksan dogu belki seninki batı cıkar bizimde hayırlısı bakalımm
%90 ınız batıya gidecek demişler apple.
ama benim eşim o kadar şanssızdır ki %10 doğu bizi bulur yani.
inşallah yakınımda olur yarabbim.
bana yakın olsun da başka bişey istemiyorum
insallah canım sans ya bu işler benimkide oyle diyo nerde cins biyer var gelir beni
bulur diyor ama bakalım hayırlısı yinede gidecekleri yerde saglıkları sıhhatleri iyi
olsunda allahım hayırlı insanlarla karsılastırsın yeterki
insallah canım sans ya bu işler benimkide oyle diyo nerde cins biyer var gelir beni
bulur diyor ama bakalım hayırlısı yinede gidecekleri yerde saglıkları sıhhatleri iyi
olsunda allahım hayırlı insanlarla karsılastırsın yeterki
hadi burdan yak o neymiş oyle ya nerden bulmus askerde oyle sıkıntılar iyi degildir kendine dusmanHayırlı insanlarla karşılaştırsın duasını ben cok ediyorum.Cünkü bnm sevgilimin can dostu sorunlu biri cıkmş tehtit ediyomş durup durrken sen çarşı izninde görrsün fln filan diyeŞimdilik rahat duruyo demşti ama bu insanla usta birligindede aynı yerde olcak umarım bi sorun cıkmaz
amin
senin eşin de hayırlı bir yere düşer inşallah.
Hayırlı insanlarla karşılaştırsın duasını ben cok ediyorum.Cünkü bnm sevgilimin can dostu sorunlu biri cıkmş tehtit ediyomş durup durrken sen çarşı izninde görrsün fln filan diyeŞimdilik rahat duruyo demşti ama bu insanla usta birligindede aynı yerde olcak umarım bi sorun cıkmaz
nasıl tehdit ediyormuş?
ne saçmalık bu ya? kimseye güvenilmiyor.
inşallah araları düzelir.
Evet belli olsada rahatlasak dicem ama rahatlancak yerler degl işte
Doğu batı hiç farketmez artık her yer aynı gibi mühim olan iyi komutanlar ve iyi arkadaşlar bunun için dua edin hep..Allah korusun başına bir şey gelecek olsa evinde de gelir..Benim sevdğim doğuda değil ama inan bazen keşke doğuda olsa diyorum yanii
sevgilim beni neden aramıyorsun?
ceza mı aldın, telefonu mu yakaladılar, tel hatları mı kesik?
of sesini duymayınca içim rahat etmiyor..
2 gün oldu son konuşmamızdan beri...
İçim şişti benim kızlar. Hala daha usta birliği haberi alan yok mu yahuu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?