- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #1.221
kızlarrr annemin evine geri döndüm sabahtan beri uğraşıyorum kıyafetlerle saygınla aramda bişey olmadı ama kuzeni benim çok yakın kız arkadaşımla çıkıyordu onlar ayrıldı ve dün gece bar da falan karşılaşıp baya kötü olaylar yaşanmış tüm gece evde huzursuzluk oldu sabaha kadar o geldi o gitti falan artık bende sinirlenip saygını aradım dedim ben evi boşaltıcam sen geldiğinde tekrardan kurarız olmucak böyleee tek başıma uğraşamıyorum onlarlada kız arkadaşımında ailesi o da sevgilisiyle yaşıyo diye tabi tepki verince o sokakta kalır gibi oldu annemde benim tek yaşayan birisi bi köpeği var :)) o da gelsin dedi şimdi cuma günü kız arkadaşımda bize taşıncak 3müz yaşıcaz saygın gelene kadaray yaşadığım olaylar yani normal değil artık baya baya en azından annemin evinde kimse gelip gidemez gece yarıları bilmemne rahat rahat ohhh
Kızlaaaaaaaar, sizlerden yardım istiyorum. Şimdi Askerim dağıtım iznine gelip gittiğinde doğum gününe 3-4 gün bir şey kala gidecek yani tam tarihinde doğum gününü kutlayamayacağız. Ama ben moral olsun diye 3-4 ortak arkadaşımızla birlikte ona bir sürpriz yapmak istiyorum. Mekan falan olayı en son ayarlayacağım şey de ben bu hediye meselesinde çok kararsız kaldım. Doğum gününden sonra ilk çarşısında görsün diye bir video yapıp ona face'den atıcam. Maddi açıdan ne alacağıma tam karar veremesem de aslında o kolay kısmı meselenin. Benim kafama takılan öncesinde yaptığımız sürprizde yani yanımdayken ona vereceğim manevi bir hediye. Ben dağıtım izninin doğum gününe yakın bir tarihte olacağını hiç hesaba katmadığım için öncesinde, manevi boyut olarak bir video hazırlamayı uygun görmüştüm fakat şimdi işler değişti. Acaba hani şu forumda falan da reklamı çıkıyor ya sevgili kitaplarından mı yaptırsam diyorum ama daha öncesinde bu hediyeyi de yıl dönümü için düşünmüştümFakat şöyle de bir durum var yıl dönümü için düşündüğüm o hediyeyi gününde göremeyecekti zaten. Kargoların gününde ulaşması zor ihtimalmiş ki ulaşsa bile kontrol edildiği için askerdeki arkadaşım da öyle gönderme biri bir densizlik eder çocuğu katil edersin orada dedi :18: Kendim ziyaretine götürüp versem desem hafta içine denk geldiği için bakalım eğitimden falan fırsatı olacak mı ki bir de benim okulum var ve o tarihler benim final tarihlerim gitmem imkansız yani :2: Buradayken öyle bir hediye yaparsam hem de rahat rahat bakma şansı olur hem de eve bırakır gider biri bakacak mıydı yok kaybolacak mıydı tasası olmaz. Ama yine de çok kararsızım. Biraz uzun oldu ama fikirlerinizi bekliyorum
Iyi aksamlar kizlarr
Bugun benimki aramadi moralim.cok bozuk
Hic boyle yapmazdi
Allahim iyidir insallah
AradııııııııııııKomutanına demş 3 gündür konusmadım sevgilimle merak etmştir bi arayıp gelsem olr mu demş komutanda hemen git gel ozamn demş yazık kıyamam ya aradı telefonu kapattım agladım resmen
AradııııııııııııKomutanına demş 3 gündür konusmadım sevgilimle merak etmştir bi arayıp gelsem olr mu demş komutanda hemen git gel ozamn demş yazık kıyamam ya aradı telefonu kapattım agladım resmen
gözün aydın ececimm
düşünceli sevgilin varmış :)
Dengeler alt üst kızlar bizim bu kesin yani. Arıyorlar mutlu oluyoruz ağlıyoruz, arayamıyorlar meraktan endişeden ağlıyoruz. Hadi bakalım hayırlısı olsuuuuun
Bu arada gözün aydın canım çok sevindim
ezgi senin olayları takip edemiyorum ben
o ev sizin saygınla eviniz değil miydi?
boşaltmak derken eşyaları da mı boşaltıyorsun?
bence o kitabı yaptır, geldiğinde ver.
zaten kutlama da yapacakmışsın.
güzel olur
sonra da video yu görür.
yeterli bence bunlar.
apple dün sen beni teselli ediyordun arar diye
gerçekten fırsat bulamadıkları için arayamıyorlar
merak etme..
ama için sıkılıyordur eminim..
Iyi aksamlar kizlarr
Bugun benimki aramadi moralim.cok bozuk
Hic boyle yapmazdi
Allahim iyidir insallah
Sorma ya duygularım alt üst oldu resmenAz önce aramaz o kuralcıdır 8 den snra diyodum bi baktım aradı ne düşüncegimi şaşırıyorum resmen
Canım ben diyorsam arar diye o çıkıyor bakdaha önce Şeyma'da da olmuştu yakınıyordu arayamadı daha da arayamaz bugün diye. Dedim ki daha erken sıkıntı yapma arar , aramış çocuk o akşam Bir kendime yararım yok zaten, kendime ne söylesem tersi çıkıyor yahuu
Hadi gozun aydin neguzelAradııııııııııııKomutanına demş 3 gündür konusmadım sevgilimle merak etmştir bi arayıp gelsem olr mu demş komutanda hemen git gel ozamn demş yazık kıyamam ya aradı telefonu kapattım agladım resmen
Hadi gozun aydin neguzel
Dur ozamn bnde sna totem yapiyim cıkar inşseninkide yarın aricak güzel güzel konuscaksınız için brz daha rahatlicak
Çok teşekkür ederm darısı sna olsun inş canım
İnşallah canım inşallah. Bugün uzun konuşmak epeyi moralimi yerine getirdi zaten, yarın da böyle olursa değmeyin keyfime
Biz bi kere 45dk konusmştuk arkadaşının aile kartı varmş herkese veriyomş konussunlar diye öyle olnca cok iyi gelmşti 2 gün sevindirik gibi gezdim evin içindeİnş öyle bşy olur boş zamanı olurda uzun konusursunz yarında
45 dakikayı bulsa konuşma ben sevinçten evde koridor boyu koşar koşar dururum artık
Olaya beynim basmadı senn evin derken sen evli misin sözlü yazıyoda şaşırdım ayrıca kızların bi cogunun cidden bi sürü kıyafeti olduguna eminim ama sennki baya fazla sanırım
İnş olurda sende şöyle bi koşar sıkıntını atarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?