93/3 asker yolu bekleyenler

Aradıııııııııııı Komutanına demş 3 gündür konusmadım sevgilimle merak etmştir bi arayıp gelsem olr mu demş komutanda hemen git gel ozamn demş yazık kıyamam ya aradı telefonu kapattım agladım resmen

ezgi senin olayları takip edemiyorum ben
o ev sizin saygınla eviniz değil miydi?
boşaltmak derken eşyaları da mı boşaltıyorsun?

bence o kitabı yaptır, geldiğinde ver.
zaten kutlama da yapacakmışsın.
güzel olur
sonra da video yu görür.
yeterli bence bunlar.

Iyi aksamlar kizlarr
Bugun benimki aramadi moralim.cok bozuk
Hic boyle yapmazdi
Allahim iyidir insallah

apple dün sen beni teselli ediyordun arar diye
gerçekten fırsat bulamadıkları için arayamıyorlar
merak etme..
ama için sıkılıyordur eminim..

Son düzenleme:

gözün aydın ececimm
düşünceli sevgilin varmış :)

Dengeler alt üst kızlar bizim bu kesin yani. Arıyorlar mutlu oluyoruz ağlıyoruz, arayamıyorlar meraktan endişeden ağlıyoruz. Hadi bakalım hayırlısı olsuuuuun
Bu arada gözün aydın canım çok sevindim

gözün aydın ececimm
düşünceli sevgilin varmış :)

Ya kıyamam bn ona hemde nasıl düşüncelidir tam kapatıyoduk bnm gitmem lazm dedi tamam ddim pat diye telefon kapandı şaşırdm bnde kesildi hrhlde dedm.Snra bidaha aradı kart bitti seni seviyorum demeden kapatamazdm bidaha aradım dedi yaaaaaaaaaaa

Sorma ya duygularım alt üst oldu resmen Az önce aramaz o kuralcıdır 8 den snra diyodum bi baktım aradı ne düşüncegimi şaşırıyorum resmen

Ne yapayim canim ya bugun sana yarin bana
Niye paylasiyoruz yoksa burda yanlizligimizi
Birbirimize destek olmak icin sagol yinede
Dedigin gibi firsati olmadi demekki
Cani sag olsun onlar bizim herseyimiz bunu senle ben
Ne oldunu iyi anlariz parcamiz bizim eslerimiz

Iyi aksamlar kizlarr
Bugun benimki aramadi moralim.cok bozuk
Hic boyle yapmazdi
Allahim iyidir insallah

Buarada haftasonu izine cıkamama sebepleri birlikte zehirlenme olayları olmuş onu garantiye almak için kimseyi bırakmamşlar bilgi veriyim dedim

Sorma ya duygularım alt üst oldu resmen Az önce aramaz o kuralcıdır 8 den snra diyodum bi baktım aradı ne düşüncegimi şaşırıyorum resmen

Canım ben diyorsam arar diye o çıkıyor bak daha önce Şeyma'da da olmuştu yakınıyordu arayamadı daha da arayamaz bugün diye. Dedim ki daha erken sıkıntı yapma arar , aramış çocuk o akşam Bir kendime yararım yok zaten, kendime ne söylesem tersi çıkıyor yahuu

Dur ozamn bnde sna totem yapiyim cıkar inş seninkide yarın aricak güzel güzel konuscaksınız için brz daha rahatlicak

Dur ozamn bnde sna totem yapiyim cıkar inş seninkide yarın aricak güzel güzel konuscaksınız için brz daha rahatlicak

İnşallah canım inşallah. Bugün uzun konuşmak epeyi moralimi yerine getirdi zaten, yarın da böyle olursa değmeyin keyfime

Son düzenleme:
İnşallah canım inşallah. Bugün uzun konuşmak epeyi moralimi yerine getirdi zaten, yarın da böyle olursa değmeyin keyfime

Biz bi kere 45dk konusmştuk arkadaşının aile kartı varmş herkese veriyomş konussunlar diye öyle olnca cok iyi gelmşti 2 gün sevindirik gibi gezdim evin içinde İnş öyle bşy olur boş zamanı olurda uzun konusursunz yarında

45 dakikayı bulsa konuşma ben sevinçten evde koridor boyu koşar koşar dururum artık

biz de bugün 40 dk konuştuk toplamda
darısı haber alamayanların başına.

gerçi 40 saniye de yetmiyor
40 dakika da
40 saat de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…