93/3 asker yolu bekleyenler

İyiym canım bende henüz konusamadım birazda hastayım öksürmekten ciğerlerim çıkıcak resmen :105:

Geçmiş olsun tatlım.Buaralar havalar değişik dikkat et.Bende gece üşütmşm sanırım hapşurup duruyorum

kızlar sukurler olsun esim 2 gundur aramıyordu konustuk allahım o kadar iyi geldiki
sesini duymak aramaya firsat bulamıyormus cok intikale cıkıyorlarmıs
sakın aramazsam uzulme firsatım olmadıgındandır dedi
o aradıktan sonra sansım döndü sanki okulada kabul edildim cok mutluyum allahım
sukurler olsun sana beni bu kasvetten kurtardın sonunda

Gözün aydın canım.Sevindim senin adına :) Buarada özelden cvp atamıyorum sna cünkü msjların doluymş

Sağol canım ya aynen kaptım soğuğu Sende nane limon filan içte tam ilerlemeden geçsin valla bu stresin üzerine hiç çekilmiyo hastalık

Haklısın ya bn kendime bi ıhlamur fln yapiyim en iyisi Cidden cekilmiyo ztn stresliyim dokunsalar aglicam bide haslık cıkarsa tam sulugöz olurum hrhlde

Haklısın ya bn kendime bi ıhlamur fln yapiyim en iyisi Cidden cekilmiyo ztn stresliyim dokunsalar aglicam bide haslık cıkarsa tam sulugöz olurum hrhlde

aynenn öyle oluyo iki gündür dediğin gibi dokunsalar ağlıcak moddayım. Sevdiceeğim le de konusrken istem dısı ağlamaya basladım onunda morelni bozdum bide oturdum onu üzdüm diye ağladım Nasıl bi duygusallıksa artık

Ayyyy kıyamam ya üzülmştür tabiki sennkide bn kendimi tutuyorum telde aglamadım hiç ama gözüm doldugunda hep yukarı bakıyorm geciyo Ben ztn normaldede cok duygusalımdır ama askerlik olunca dahada bi fazla oldu

kıyafetlerımın arkasına yazcam babam sagolsun dıye hahaha
sukurler olsun kı bınlerce kez durumumuz ıyı cnmm bende ıse baslıcam saygın gelınce ama ya sıkılıyorum evde otur otur en azından mesgale olur kafam dagılır hem kendımde para kazanmıs olurum fena mı olur

Benmki ne yaparsam yapiyim geçmiyo malsef hiç te çaktırmamazlık yapmam evet derim düşüncesizim sanırım biraz

Benmki ne yaparsam yapiyim geçmiyo malsef hiç te çaktırmamazlık yapmam evet derim düşüncesizim sanırım biraz

Aglama konusunda bn dikkatliyim ama bide çenemi tutabilsem cok patavatsız oluyorum bazen

Diş agrısını şuan kardeşimde cekiyo kesinlikle ihmal etmeden doktora git.Kardeşim ihmal etti ateşlendi yanagı fln şişti baya ugraştırdı bizi.

gittim doktora
film çektiler
çürük değilmiş ama yanlış yerden çıkıp diğer dişlerimi sıkıştırmış.
çekecekler dişimiiiii

Kızlar selamlarrr..
Bugün konustunuz mu askerlerinizle? Nasılsınız :)
İyiym canım bende henüz konusamadım birazda hastayım öksürmekten ciğerlerim çıkıcak resmen :105:
2 kere konuştuk
bayramda nereye gideceğimize karar verdik.
inşallah ayvalıkta akrabamızın yazlığında 2-3 gün baş başa olacağız bir aksilik olmazsa

çok geçmiş olsun, Pharmaton vitamin desteği kullanıyorum ben. tavsiye ederim.

yaşasınnn
demiştim ama ben sana :)
okul işine de çok sevindim....

Kızlaaar, var mı usta birliği meselesinden ses seda. Bizim tertiplerden birinin daha belli olmuş yeri, diğer topikte gördüm

offf yok ya. merak içindeyim.
eşim haftaya belli olur diyor.
bizden kimin belli olmuş?
nereye gidiyormuş?

Aglama konusunda bn dikkatliyim ama bide çenemi tutabilsem cok patavatsız oluyorum bazen

Malesef ki ikisindede çok dikkatsizim. Sanırım ben hepten dikkatsizim sonradan dank ediyo yaptığım hatalar Amaan bizde insanız napalım değil mi ? Çekiversinler azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…