93/3 asker yolu bekleyenler

Bu arada dün kısa konuşmaktan yakınıyordum yaa, bugün görüşme rekorumuzu kırdık kızlaaaaar, 8 dk konuştuk ve bana o kadar iyi geldi ki. Kara çocuğum benim yaaa

kızlarrr annemin evine geri döndüm sabahtan beri uğraşıyorum kıyafetlerle saygınla aramda bişey olmadı ama kuzeni benim çok yakın kız arkadaşımla çıkıyordu onlar ayrıldı ve dün gece bar da falan karşılaşıp baya kötü olaylar yaşanmış tüm gece evde huzursuzluk oldu sabaha kadar o geldi o gitti falan artık bende sinirlenip saygını aradım dedim ben evi boşaltıcam sen geldiğinde tekrardan kurarız olmucak böyleee tek başıma uğraşamıyorum onlarlada kız arkadaşımında ailesi o da sevgilisiyle yaşıyo diye tabi tepki verince o sokakta kalır gibi oldu annemde benim tek yaşayan birisi bi köpeği var :)) o da gelsin dedi şimdi cuma günü kız arkadaşımda bize taşıncak 3müz yaşıcaz saygın gelene kadar ay yaşadığım olaylar yani normal değil artık baya baya en azından annemin evinde kimse gelip gidemez gece yarıları bilmemne rahat rahat ohhh

Hakikaten canım o ne öyle, evi yol geçen hanına çevirmişler yahu. İyi olmuş hem sende tek başına otur otur nereye kadar

Hakikaten canım o ne öyle, evi yol geçen hanına çevirmişler yahu. İyi olmuş hem sende tek başına otur otur nereye kadar

hahah ay valla en azından sımdı sey yapcam kızım bendekı kıyafet kımsede yokmus bunu farkettım ay 21 canta 1 büyük boy bavul cıktı kıyafet hala daha bu saat oldu kıyafet yerlestırıyorummmmm

Olaya beynim basmadı senn evin derken sen evli misin sözlü yazıyoda şaşırdım ayrıca kızların bi cogunun cidden bi sürü kıyafeti olduguna eminim ama sennki baya fazla sanırım

Kızlaaaaaaaar, sizlerden yardım istiyorum. Şimdi Askerim dağıtım iznine gelip gittiğinde doğum gününe 3-4 gün bir şey kala gidecek yani tam tarihinde doğum gününü kutlayamayacağız. Ama ben moral olsun diye 3-4 ortak arkadaşımızla birlikte ona bir sürpriz yapmak istiyorum. Mekan falan olayı en son ayarlayacağım şey de ben bu hediye meselesinde çok kararsız kaldım. Doğum gününden sonra ilk çarşısında görsün diye bir video yapıp ona face'den atıcam. Maddi açıdan ne alacağıma tam karar veremesem de aslında o kolay kısmı meselenin. Benim kafama takılan öncesinde yaptığımız sürprizde yani yanımdayken ona vereceğim manevi bir hediye. Ben dağıtım izninin doğum gününe yakın bir tarihte olacağını hiç hesaba katmadığım için öncesinde, manevi boyut olarak bir video hazırlamayı uygun görmüştüm fakat şimdi işler değişti. Acaba hani şu forumda falan da reklamı çıkıyor ya sevgili kitaplarından mı yaptırsam diyorum ama daha öncesinde bu hediyeyi de yıl dönümü için düşünmüştüm Fakat şöyle de bir durum var yıl dönümü için düşündüğüm o hediyeyi gününde göremeyecekti zaten. Kargoların gününde ulaşması zor ihtimalmiş ki ulaşsa bile kontrol edildiği için askerdeki arkadaşım da öyle gönderme biri bir densizlik eder çocuğu katil edersin orada dedi :18: Kendim ziyaretine götürüp versem desem hafta içine denk geldiği için bakalım eğitimden falan fırsatı olacak mı ki bir de benim okulum var ve o tarihler benim final tarihlerim gitmem imkansız yani :2: Buradayken öyle bir hediye yaparsam hem de rahat rahat bakma şansı olur hem de eve bırakır gider biri bakacak mıydı yok kaybolacak mıydı tasası olmaz. Ama yine de çok kararsızım. Biraz uzun oldu ama fikirlerinizi bekliyorum

Bence dağıtım iznindeyken ver hediyesini Kargo sıkıntılı olabilr bide arkadasının dedigi gibi başı belaya girebilr yani sen işini garantiye al derim ben

Sen o izne geldiğinde ver o isterse bi sıkıntı olmıcağını düşünürse yanında götürür orda valizlerin durduğu kilitli dolplar var oraya koyar gerekirse sen öyle dersin. Dediğin gibi kargo biraz sıkıntılı çünkü

Bence dağıtım iznindeyken ver hediyesini Kargo sıkıntılı olabilr bide arkadasının dedigi gibi başı belaya girebilr yani sen işini garantiye al derim ben

Yani o sevgili kitabını doğum gününde yapayım öyle mi diyorsunuz ?

Iyi aksamlar kizlarr
Bugun benimki aramadi moralim.cok bozuk
Hic boyle yapmazdi
Allahim iyidir insallah

İyi akşamlar canım.Benimkide aramıyo 3 gündür.Merak ediyorum bşy mi oldu diye.Yarın arar umarım senin eşinde,bnmkide :44:

İyi akşamlar canım.Benimkide aramıyo 3 gündür.Merak ediyorum bşy mi oldu diye.Yarın arar umarım senin eşinde,bnmkide :44:

Esim hep arardi benim canim
Demekki ya firsati olmadi
Benim uzulecegmi bilir arardi mutlaka
Allahim yeterki iyi olsun
raziyim sesni duymamaya
Ins seninkide tez zamanda arar

Esim hep arardi benim canim
Demekki ya firsati olmadi
Benim uzulecegmi bilir arardi mutlaka
Allahim yeterki iyi olsun
raziyim sesni duymamaya
Ins seninkide tez zamanda arar

Belki uzun bi intikal olduysa bugün ondan fırsat bulamamştır cünkü artk yavaş yavaş gece yürüyüşleride olcak diye biliyorum.İntikalden snrada boş bırakmıyolarmş egitime devam ediyolarmş.Oyüzden fırsat bulamamıştır sıkma canını.Her gün arıyosa normalde,yarın kesin arar ozamn

Intikaleri 9 olacak diye biliyorum esim oyle demisti ama
Bellide olmaz tabi egitimler baya siklasmis
artik yarina kaldi ne yapalim ins yarin arar canimin ici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…