93/3 asker yolu bekleyenler

İnşallah canım ya ama bana hiç öyle gelmiyor yani görevi gereği :37:

Alt devre gelince görev değişiyo kuzuum bizde bu duruma yatarak gelmediiikk bulaşık yıkıyodu en başta bütüün gün temizlik yapıyoduu vee 6 saat kadar nöbet tutuyodu son 1 aydır böyle rahat olduu inşAllah biteene kadar böyle kalr
:16:

Haftaiçi çarşıyıda sende duydum ya çok ilginc :53:

Ben de hic duymamistim ikinci olacak hafta ici cikisi bu. Alt devreleri daha gelmemis santralde ya asker kalmiyor hafta sonu dedi benim askerim duruyormus ona da hafta ici yazmışlar:44: yine asacam okulu bi gun anlasilan, olsun askerime feda olsun dersler napiyim :16:

Alt devre gelince görev değişiyo kuzuum bizde bu duruma yatarak gelmediiikk bulaşık yıkıyodu en başta bütüün gün temizlik yapıyoduu vee 6 saat kadar nöbet tutuyodu son 1 aydır böyle rahat olduu inşAllah biteene kadar böyle kalr
:16:

İnsallah alt devler gelince 12saat nobette btr bizm.biraz fazla nobet yani

sağol hilal sen nasılsın? nöbette telde oluyosunuz galiba?

İyiyim Handecim evet her dakika teldeyiz biz maşallah :1: gunduz fazla konuşamıyoruz doğal olarak ama aksam aaat 7den 10.30a kadar konuşuyoruz sonra uyuyup kaliyo mesajlasirken :)
Nöbette de telefonla konuşuyoruz :)

Haha bende 5 ay önce bizim topiğe aynı bu cümleyi yazardım 5-6 daat telfe konuşurduk kule nöbetlerinde haha :1: özellikle gece 3-6 12-3 nöbetleri artvin dağları sevgilim ve ben hehe :1:

Eveett kule nöbeti bizimkide 9-11 :1: gecen 3-5 vardı bide şok tim nöbeti 8 saat tuttu 7-9 11-1 3-5 7-9 :1: sizin neden 3 saat :)

Back
X