93/3 asker yolu bekleyenler

Herkese selaam kızlaar bir haftayı daha bitirdik şüküüürr:21:

Bugün bir sınıf arkdaşımın sevdiği geldi askerden 92/4 ocak grubuydu izin kullanmamış erkenden gelmiş daha göremedi tabiki evine gittiği için ama gelmesi bile büyük bi mutluluk bencee
:16:
Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin inşAllah kendim yaşamış gibi mutlu oldum onunla
:16::16:

Ayy ne güzel yaaa :16:

Ayy evet Çağla ya nasıl sevindiiiiim tüm gün kıza duyguların nasıl diye sordum ben ondan daha heycanlıydım valla :1:

Bi an kendimi düşündüm de tüm gün ağzım kulaklarımda gezzeriiim heralde
:21::21:

Bişey daha farkettim çok özledim artııık çooooook
:43:

Bende ya bende, açıp açıp eski mesajlarımızı okuyarak kendime işkence yapıyorum :27:

güli çooook geçmiş olsun, egzersizlerini yap ilerlemesin :29:
tesekkurler handecim yapacam canım yazdı bir sürü hayırlısı boyleymiş demekki:34:
hoşbulduk canım ben aslında kk delisi gibi birşey oldum. benimde sevgilim asker 355. kısa dönem (dönem numarası yanlış olmuş 353 aslında) topiğindeyim sürekli 1 hafta oldu gideli ama çok özledim :(

özellikle sen onu kesinlikle bırakırsın diyorlar ya kısmına bayıldım banada şakayla karışık diyenler oldu. aa askerdemii diye sorup saçma sapan bakışlara maruz kalıyorum bazen ne varsa bunda bekleyecek olan benim kime ne? hem ben gurur duyuyorum bu kdr duygu içinde birde özlem duygusuda yaşıyorum bunu beklemeyen yaşayamayacak.

evet cok guzel yazmıs alıntıladım canım hosuma gittigi icin bana ait degil aynılarını hissettigimiz icin hepimize dokunuyor haliyle.
sen sevgiliyken bekliyorsun bizde evliyken allah herseyin hayırlısını versin saglıkla dönsünler yeterki:nazar:

Herkese selaam kızlaar bir haftayı daha bitirdik şüküüürr:21:

Bugün bir sınıf arkdaşımın sevdiği geldi askerden 92/4 ocak grubuydu izin kullanmamış erkenden gelmiş daha göremedi tabiki evine gittiği için ama gelmesi bile büyük bi mutluluk bencee
:16:
Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin inşAllah kendim yaşamış gibi mutlu oldum onunla
:16::16:

şu anda o kızın yerinde olmak istiyorum :72:

kızlar iyi günler :16:
doktora gittim geldim yeni geldim eve
belimde orta derecede fıtık varmıs ama korkutacak kadar
kotu degilmiş hem ameliyat felan kesinlikle gerekmiyor dedi
onerende olursa sakın kabul etme dedi doktor
sukurler olsun ben cok kotu seyler dusunmustum ama
iyi cıktı yinede sonuclar illaki zorlayacakmıs
bununla ysamayı ögrenmesin dedi
esimin rüyasımı cıktı ne işler yoluna giriyorr:34:

bencede oma sakın amelyat fln daha sonra disk kaymaları vs bi ton sorunu çıkıyor geçmiş olsun tatlım koru kendini bak kötü düşünmemen gerekiyormuş demek kiii :):))

kızlar iyi günler :16:
doktora gittim geldim yeni geldim eve
belimde orta derecede fıtık varmıs ama korkutacak kadar
kotu degilmiş hem ameliyat felan kesinlikle gerekmiyor dedi
onerende olursa sakın kabul etme dedi doktor
sukurler olsun ben cok kotu seyler dusunmustum ama
iyi cıktı yinede sonuclar illaki zorlayacakmıs
bununla ysamayı ögrenmesin dedi
esimin rüyasımı cıktı ne işler yoluna giriyorr:34:

Cok sevindim cnm hadi gozun aydin.tekrrdan gecmis olsn

Foto annem püsküllerini yaptıktan sonra, onu beceremedim ya :27:
Kııııız başına otursan oluyor valla, ayın 3 ün de başlamıştım ben bu seferkine, rahat bir 6-7 günü de hiç elime almamışımdır, 10 günde hallettim gibi bir şey oldu yani :1:

benımde oldu işte öyle böyle haahah :D

Back
X