93/3 asker yolu bekleyenler

Bizimkilerde öyleler ama onlara bir suç bulana kadar ben hocaya köpürüyorum yani. Geçen hafta son konusunu işleyecekti final öncesi, gelmedi. Hafta içi de sistemden mesaj atmış işte, elimde olmayan sebeplerden dolayı gelemedim, son konuyu haftaya işleyeceğiz katılmanızı rica ediyorum gibilerinden. Mal mıdır nedir yine gelmedi, dalga geçiyor sanki gıcık adam

( Bu arada güldürdün yine beni Handecan
)

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 31 . ARALIK. 2013 :92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 108

... ezgisaygin ... 117

... yuppisi ... 126

... Snt55 ... 146

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... apple2 ... 206

... KUBB88 ... 206

... zeytinagaci ... 209

... Kanaryam35 ... 225

... KorEc ... 226

... blss ... 226

... mystery123 ... 227

... yunay ... 227

... ARAZIM ... 229

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... hilal1108 ... 307

... tuqbaCadi ... 307

... dilanumut ... 311

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Yılın son gününden kucak dolusu sevgileeeeeeeeeeeer

selamm hoşgeldin pink..
seni 93-4 topiğinden hatırlıyorum galiba. :44:

hoşbulduk evet doğru hatırlıyosun :)

Hoş geldin pinkok, seni burada görmek güzel. Haydi bahset bakalım biraz kendinden

adım pembe askerim hakkari şemdinlide hep takip ediyordum topiği ama utandığm için yazamıyordum KorEc arkadaşım cesaretlendirdi sağolsun

adım pembe askerim hakkari şemdinlide hep takip ediyordum topiği ama utandığm için yazamıyordum KorEc arkadaşım cesaretlendirdi sağolsun

pembe yaşlarınız kaç?
askerin uzağa gitmiş ama askerlikte her yer uzak...
dibinde olsa da istediğin gibi göremiyosun..
bütün askerlerimizi Allah korusun

Ay siz bi alemsiniz dört bi yandan soru yağmuruna tutmuşsunuz kızı
Hoş geldin canııım bu arada
hoşbulduk

Memnun oldm Pembe Benm adımda Ece
Bnmki Bayburtta şuan
Seninki baya dogu olmş ya ama doguya daha rahat diyolar nasılmş memnun mu yerinden :26:

bende memnun oldum.
evet biraz öyle oldu ama çok rahat olduğunu söylüyo komutanları falan iyimiş üst devredekilerde çok yardımcı oluyomuş öyle söyleyince bende rahatladım

Aaa canım olur mu öyle şey, hep söyleriz biz zaten, alt üst fark etmez , aynı hisleri paylaştığımız arkadaşlarımıza kapımız daima açık diye, bir kere yazdın ya hiç çekinme bundan böyle

Memnun oldum Pembecim bu arada, ben de Çağla. Benim askerim de Ankara'da işte. Sana daha da bir sabır diliyorum tatlım, doğu yareniymişsin sen de , Allah tez zamanda sapa sağlam kavuştursun inşallah hepsini bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…