- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #14.441
bende memnun oldum.
evet biraz öyle oldu ama çok rahat olduğunu söylüyo komutanları falan iyimiş üst devredekilerde çok yardımcı oluyomuş öyle söyleyince bende rahatladım
Kızlaarr merhaba :) bayadir gelemiyorum Nasılsıniz
Hoşgeldin canım 93/4 topigindendin dimi :)
herhalde işten ayrıldı dedim ben? :26:
Ayrldım zaten başıma neler geldiiii
Bi daha gitme taamm mı
Ayneeeenn devaaamm
Haftasonu mehtap dimiiiii heyecanlı mısın
Nerelerdesin Hilal seeen, alınıyoruz bak amaaa
Ayrldım zaten başıma neler geldiiii
Canmm işten çıktım bugün biyere başladım başıma neler geldii kafayı yiyodum az kalsinnn internet paketimde yoktu giremedim eve geldiğimde uyudum hemen buraya geldim özledim valla
Kızlaarr merhaba :) bayadir gelemiyorum Nasılsıniz
Hoşgeldin canım 93/4 topigindendin dimi :)
pembe yaşlarınız kaç?
askerin uzağa gitmiş ama askerlikte her yer uzak...
dibinde olsa da istediğin gibi göremiyosun..
bütün askerlerimizi Allah korusun
Aaa canım olur mu öyle şey, hep söyleriz biz zaten, alt üst fark etmez , aynı hisleri paylaştığımız arkadaşlarımıza kapımız daima açık diye, bir kere yazdın ya hiç çekinme bundan böyle
Memnun oldum Pembecim bu arada, ben de Çağla. Benim askerim de Ankara'da işte. Sana daha da bir sabır diliyorum tatlım, doğu yareniymişsin sen de , Allah tez zamanda sapa sağlam kavuştursun inşallah hepsini bizlere
evet canım hatta sevdiceklerimiz adaştı ben seni ordan hatırlıyorum
ben 19 yaşındayım sevgilimde 5 gün sonra 21 olucak
evet her yer uzak o yüzden tek dileğim iyi olması rahat bitirmesi.
Amin hepimizinkini allah korusun
bende memnun oldum canım. benim askerimde acemi birliğini ankarada yaptı çok rahat olduğunu söylüyodu inşallah seninkide öyledir.
evet doğu ama yeni gitmesine rağmen batıda olsam bu kadar rahat olmazdım diyor. hepimizin şafakları hızlıca atsın allah tez zamanda kavuştursun sevdiklerimizi.
Hayırdır inşNoldu ya ztn içimden geciyodu bnmde bayadır yoksun bşy mi oldu diye :26:
noldu canım yaa? hayırdır inşallah :18:
Ayy ben de dövecek gibi yazmışım yalnız kusuruma bakma
Ne oldu canım hayırdır :26:
bende memnun oldum canım. benim askerimde acemi birliğini ankarada yaptı çok rahat olduğunu söylüyodu inşallah seninkide öyledir.
evet doğu ama yeni gitmesine rağmen batıda olsam bu kadar rahat olmazdım diyor. hepimizin şafakları hızlıca atsın allah tez zamanda kavuştursun sevdiklerimizi.
Kanaryam'la yaşıtsınız :)
sevgilinin doğumgününü kutlayabilecek misin?
tel kullanıyor mu?
Aaa evet ben bunu kaçırmışım. Artık benimle birlikte bir en küçük daha var oleeeey
Ah canlarrr sormayın bi is yerine basladm 2 gun oldu adam manyaakkk. Baktim 40 yaşındaki elemanına gerizekalı falan diyo ben sustumm kadın ağzını açıp bişey demiyor bana demek düşmez ama bu sefer bana satasti hemde görüşmede öyle biri değildi kendisi zaten teklif etti işi bana. Yok neden oyle duruyomusum duruş seklimde ayaktayim duvara yaslandm bilekligimi takıyorum.. pardon? Dedim neden oyle duruyosun diyorum dedii. Canim istiyo da hayirdir istediğim gibi dururum dedim senin maasini ben veriyorum dedii şok oldum ya daha 2 gun oldu başlayalı aldim cantami montumu suan burda soyleyemeyecegim bişey dedim senin parana..... senn kendini ne saniosun bide sana satış yapip para kazandiricam gerizekalı dedim ciktim geldm evime
Ah canlarrr sormayın bi is yerine basladm 2 gun oldu adam manyaakkk. Baktim 40 yaşındaki elemanına gerizekalı falan diyo ben sustumm kadın ağzını açıp bişey demiyor bana demek düşmez ama bu sefer bana satasti hemde görüşmede öyle biri değildi kendisi zaten teklif etti işi bana. Yok neden oyle duruyomusum duruş seklimde ayaktayim duvara yaslandm bilekligimi takıyorum.. pardon? Dedim neden oyle duruyosun diyorum dedii. Canim istiyo da hayirdir istediğim gibi dururum dedim senin maasini ben veriyorum dedii şok oldum ya daha 2 gun oldu başlayalı aldim cantami montumu suan burda soyleyemeyecegim bişey dedim senin parana..... senn kendini ne saniosun bide sana satış yapip para kazandiricam gerizekalı dedim ciktim geldm evime
Amaaaa beni unuttun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?