- 10 Kasım 2013
- 907
- 63
- 118
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #14.461
Bence bu cok cok iyi bşy cünkü bnmki cok şikayetci keşke doguya gitseydim diyip duruyo bazen
Tel fln kullanabiliyo mu ztn telde kullanıyosa degmeyin keyfinize
götürmüş olsaydı çok rahat kullanabilecekti ama ordan alırım diye götürmedi ama üst devresinden birinden atıyo tel konusunda hiç bi sıkıntısı yok sorun yapmıyolarmış görmezden geliyolarmış bugün o üst devresi tel getirtmiş ama bi sorun çıkmış o yüzden yarına kaldı ama çok şükür konuşabiliyoruz.Kanaryam'la yaşıtsınız :)
sevgilinin doğumgününü kutlayabilecek misin?
tel kullanıyor mu?
zaman geçtikçe dahada iyi olur inşallah hiç konuşamamak diyede bi şey var dediğin gibi bunada şükür. haklısın en önemlisi kendi rahatlıkları.Valla bizim için pek rahat değil be hayatım, şimdi telefon kullanmaya başladık diye biraz rahatladık ama iletişim anlamında çok sıkıntı çektik biz ustalıkta 3. ayın içinde olmamıza rağmen. Ama şimdiye şükür diyorum bir nebze daha rahat konuşmamız çok şükür kiii. Doğu batı değil de canım en önemlisi kendi rahatı, askerin de rahatmış ya gerçekten çok sevindim. İnşallah tatlım inşallah tek temennimiz o zaten
Evett bende ordan biliyorum hayatım :)) Nasıl durumunuz rahatmisiniz
Aaa evet ben bunu kaçırmışım. Artık benimle birlikte bir en küçük daha var oleeeey
Adam ciddi manyakmış yalnız, görüşmede fake atmış resmen
Amaaaan neymş o öyle be şirret resmen ama özel sektörde genelde böyle canım ya :26: Sen tabi alışık olmadıgın için fazla gelmş sana
Napcaksn peki şimdi eski işine dönme şansın var mı ?
hilall inanmıyorummmmmm
kk ceza vermeyecek olsa ağır şeyler söyleyeceğim adama.
hem işi kendi teklif ediyor, hem de senin işle ilgili olmayan davranışlarına karışıyor!!
hadi desem elindeki işi yanlış yaptın da kızıp karıştı, öyle bir şey de değil.
Lafını söyleyebildiğine çok sevindim.
Bi iş verdi, maaş verdi diye senin hayatını da satın aldığını sandı herhalde patron bozuntusu.
çok da güzel yapmışsın, başka iş bulursun, emin ol bundan iyi olur.
Sen 20 demiyor muydun Hilalcim yaa, ben seni 93 lü biliyordum, sen de mi 94 lüsün :26:
çok rahatız canım allaha şükür sizin durumunuz nasıl nereye çıktı askerin?
götürmüş olsaydı çok rahat kullanabilecekti ama ordan alırım diye götürmedi ama üst devresinden birinden atıyo tel konusunda hiç bi sıkıntısı yok sorun yapmıyolarmış görmezden geliyolarmış bugün o üst devresi tel getirtmiş ama bi sorun çıkmış o yüzden yarına kaldı ama çok şükür konuşabiliyoruz.
zaman geçtikçe dahada iyi olur inşallah hiç konuşamamak diyede bi şey var dediğin gibi bunada şükür. haklısın en önemlisi kendi rahatlıkları.
ayyy bizimki duymasın bak burdada sana küçük diyolar diye dalga geçer kendisi çok büyükmüş gibi
Oyleyms valla kurtuldum Allahdan
Yok hayatım yaa istesem giderim alırlar da ben yapamam oylede.. ama yarin baska yerden cagirdilar oraya gidicem ordakiler tanıdık :)
Sorma Handecimm manyak ya kafayı yedirrti bana. Neler dedim bende burada yazamıyorum hem is teklifi yapıyor hemde davranışa bak dengesiz.. yarın başka biryere basliorm canimm :)
94luyum bende eylül ayındann
Yok hayatım yaa istesem giderim alırlar da ben yapamam oylede.. ama yarin baska yerden cagirdilar oraya gidicem ordakiler tanıdık :)
Ben seni büyük sanıyordum bir de üstüne ben büyük çıktım iyi mi bir aycıklaaa , ben de Ağustosum ya
Aynen öyle canım ki kaç kere 3 er gün arayamadığını biliyorum ben yani, Allah göstermesin bir daha o zor günleri hiç kimselere
Eheheh benim sevgilim de öyle ya hiç sorma, en son buluşu ellerimle daha doğrusu parmaklarıma takmış vaziyette, sarma gibi parmakların var ufacık diyor. Minik Sevgilisiymişim ben onun, ayy şebeğim ya çok özledim
1 ay varmış aramızdaa bideson 1 haftam kaldi 300den düşmeye artık şafak saymıyorum 200lere gelince 250ye dusmeyi beklcem oyle daha çabuk geçiyor sanki :)
Aynı muhabbet bizdede var parmaklarım dolma gibiymş yogurda batırıp yiyesi geliyomşMinyatür gibiymşm ufacıgım diye bnle dalga geciyo Özledim ya bnde walla ne zaman elimi tutsa tek tek parmaklarımı öperdi ah ah Son gün bunalıma girdim yanlız
İzmir çiğli de benimki hayatım :) cok iyiyiz bizde masallahtelefon falan kullaniyoruz 1 3 nobetimiz var onu bekliyorum konusucaz
evet canım duruma göre orda hallederim ben dedi ondan götürmedi :26: ayyy geçmiş olsun canım o zaman şimdi iyi olmasına sevindim.Hadi ya keşke götrseymş dicem ama ortamı bilmiyodu sonucta ilk gittiginde
Konuşmanız rahatsa herşey zamanla hallolur ztn ya.Şuan bizde iyiyiz konusma acısından ama neler çektigimi bi ben bilirim yani
Aynen öyle canım ki kaç kere 3 er gün arayamadığını biliyorum ben yani, Allah göstermesin bir daha o zor günleri hiç kimselere
Eheheh benim sevgilim de öyle ya hiç sorma, en son buluşu ellerimle daha doğrusu parmaklarıma takmış vaziyette, sarma gibi parmakların var ufacık diyor. Minik Sevgilisiymişim ben onun, ayy şebeğim ya çok özledim
Bende onu dicektim ama önce bi soriyim dedmHem cıktm hemde geri geldim brz garip olurdu
Hemen işte bulmşsn masallah kısmetlisin allah hiç eksik etmesin kısmetini hem tanıdıksa daha iyi olur inş
Direnin kızlar sizin de şafaklarınız güzelleşiyor maşallah
Minyon kızların başına gelen hep bu sanırım, dolma sarma benzetmeleri ellere , ufacıksın zaten demeler falan ayy çok yaşasınlar emi
Özledik de ondan be Ecetoşum, gideli de epeyi olmaya başladı, biraz zorlanıyoruz sanki artık
ayyy bize o kadar yakınki 40-45 dakika tutuyo tahminen senin yerinde olmakk isterdim hergün gider görürdümrahat olmanıza çok sevindim canım inşallah hep böyle devam eder.
:
kızlar üzgünüm yarın iş var
iyi bile dayandım..
ben artık uyuyayım canlarım iyi gecelerrr
hepimiz askerlerimizi görelim rüyalarımızda
o sorun bizdede vardı ankaranın gıcık yanıda bu sanırım telefon kartı sıkıntısı oluyodu burdan alıyordum ben ahh ahh.
ufaklık konusunda tek değilmişim sevindimbi de 1.5 yaş var sadece ona rağmen küçük derdi bana
evet canım duruma göre orda hallederim ben dedi ondan götürmedi :26: ayyy geçmiş olsun canım o zaman şimdi iyi olmasına sevindim.
kızlar üzgünüm yarın iş var
iyi bile dayandım..
ben artık uyuyayım canlarım iyi gecelerrr
hepimiz askerlerimizi görelim rüyalarımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?