93/3 asker yolu bekleyenler

Aman ya bi alışamadm rüyamda bna msj atmş görüyorm aaaa nasıl bna msj atmş telefonu yokki onun diyorm ama bi yandanda seviniyorum Sabah bi kalktm telefonuma baktm msj fln yok Rüyalarda konusuyorz artk o derece

hahaha yerım senı ya bendede cok oluyo o garıp garıp seyler goruyorum bazen boyle sonra dıyom ne alaka

canım okulda oldugunu bılıyosa zaten dusunmustur umarım boslugunda hemen arar ama ne blym wc bısey dıyıp acıl cıkmam gerek falan deseydın :/ neyse olan olmus uzulme belkı aksam ıctımasından sonra arayabılır bosluk falan olurda

Ahh canım keşke öyle olabilse bölümde. Hazırlıktayken çok rahattık da şimdi öyle olamıyor maalesef. 2 dk geç gelsen sınıfa almayan hoca ben bir çıkayım geri geleyim diyince dalga mı geçiyosun falan der herhalde o kadar cinsler yani

sorunlularsa kotu ama okulda oldugunu bılıyor kotu bı sekılde aman ya acmadı dıye dusunmez yanı sorun yapma bebegım..

hahaha yerım senı ya bendede cok oluyo o garıp garıp seyler goruyorum bazen boyle sonra dıyom ne alaka

Askerden geldiklerinde normale döneriz umarım hehe Benimkide rüyasında bn onun birligine gidiyomşm ,bnm kız oldugumu anlamasınlar diye sacımı kesiyomş snra bna kıyafet bulup giydiriyomş saklıyomş bni ,birlikte nöbet tutuyomşz snra komutan basıyomş bizi

Arar bidaha merak etme.Okulda oldugunu unutmşsa bile noldu bu kıza der merakından bi fırsatını bulur yine arar canım Ama sna hak veriyorum yani Ben araba kullanırken ya ararsa acamazsam diye kulaklık takıyorum yani her durumu düşünüyorm mecburen

hahhaha oha ıyıymıs benımkıde hep dondugunu goruyo donunce onu yapcaz bunu yapcaz dıye

ay saygında ne yemek yedi beeee öf arıcak hala tıkınmaktan fenalık geldi bekle bkle öfff

sorunlularsa kotu ama okulda oldugunu bılıyor kotu bı sekılde aman ya acmadı dıye dusunmez yanı sorun yapma bebegım..

Aradı kızlar aradı da acaba bugün aramasa mıydı diye düşünmedim değil konuşmadan sonra. Canımı sıktı fazlasıyla belki iyi niyetindendi ama fena bozuldum ben. Bugün şaşkınlıktan pek bir şey diyemedim ama sanırım yarın açıcam ağzımı, telefonu kapattığımdan beri ağlıyorum sinirden. Evdekiler kötü haber falan aldım sandılar yani o derece

ne oldu çağlacım hayırdır ?

ohaaa nedennnnn

Noldu canım ya niye üzdü seni

ne oldu çağlacım hayırdır ?

Biliyorsunuz hepiniz benimki Manisa'da ee ben de İzmir'deyim. 2 hafta sonra dağıtım için kendisi gelecek bu hafta sonu da evci izninden döneli 2 hafta olacak. Tam ortası, gitmenin en güzel vaktidir dedim bende. Normalde sürpriz yapıp çat kapı gidecektim ama hafta içi moralsiz konuştu çok, ondan hani söyleyeyim de morali düzelir dedim dünden önceki gün. Geleyim mi hafta sonu yanına dedim. Fark etmez dedi önce sonra ne dediğinin farkına vardı sanırım gel hayatım dedi. Şakayla karışık sitem etmiştim o gün de işte ben geleyim mi diyorum sen fark etmez diyorsun diye. Kafa mı kaldı bende 4,5tan beri ayaktayım falan dedi de o gün çok irdelememiştim. Bugün konuşuyoruz ne yapacaksın sen gelecek misin hafta sonu dedi. Normalde gitmek niyetindeydim ben, zaten teklif eden de bendim ama o gün fark etmez dedi diye şakayla karışık sitem edicem ya ben bilmiyorum valla ben o kadar sordum sen üstüne fark etmez dedin yani dedim güldüm falan. O da dedi ki ben iki hafta sonra gelicem zaten hayatım şimdi sen git gel 100 liradan aşağı tutmaz o mesele boşver yapma masraf falan dedi. Ben şok içerisinde sustum sadece. Evet belki iyiliğimi düşünmüş olabilirsin fakat bunu teklif eden bensem gerekli koşulları da sağlamışımdır öyle değil mi ? Hee bir de şu var parasız kaldı bu hafta, ailesi de sıkıntıda şu sıralar onlardan da istemiyordu bu yüzden. Ben hallederim demiştim ona saçmalama ne halletmesi olmaz öyle şey falan dedi gurur yapmıştı kısacası. Ama ben hayır asıl öyle şey olmaz dedim ve dün bir miktar para yatırdım. Öyle devasa bir miktar değil tabiki ben de öğrenciyim sonuçta ama bir süre hiç değilse işini görür diye. Dün de tam atm deyken aramıştı nerdesin falan demişti ben de sana para yatırıyorum falan demedim ama atm deyim sıradayım falan demiştim. En kötü ihtimal bugün görmüştür o paranın yattığını. Bunu kendine sorun etti de ondan mı acaba bir de buraya gelip para harcamasın diye mi düşündü bilmiyorum ama bu benim kırıldığım gerçeğini değiştirmedi yani

Canımm ya bunda kırılıcak ne var erkeklik gururu diye bir şey var sen ona para yatrdın ya simdi ister istemez gurur yapmıstır masraf etmeni istememştir dediği gibi hem bak açıklamasınıda yapmış 2 hafta sonra ben gelicem nasılsa diye üzülmeni gerektircek bişey yokki bunda sevgilin senin iyiliğini düşünüyor sevinmelisin. İlla ki kırılır insan ben olsam bende kırılırdım ama biraz otuurp mantıklı düşününce ve dısardan yorumlayan bi insan olarak kötü bisi dememis sana Hiç üzülme kafana takma bence

Öyle gibi ama ilk anda işte gelme boş ver falan diyince zoruma gitti baya. Hani sadece ben özlüyorum gibi bile düşündüm yani

sey olmustur hem bana para gonderıyo hem yol masrafı falan hanı erkek gururu sonucta ay bende bısey oldu sandım yaaaa sakamısın kızım dogal oyle dusunmesı allah ıyılıgını vermesın ya en buyuk sıkıntınız boyle seyler olsun bebegımmm sen gıt ya bosver benımkıde dırdır cok para harcıyorsun yanıma gel gıt muhabetı yapıyo falan ama gıdıyorum yanı olsun sen gıt bence bebegım eger ayırdıgın parayı bozmadıysan falan

Noldu canım ya niye üzdü seni

Biliyorsunuz hepiniz benimki Manisa'da ee ben de İzmir'deyim. 2 hafta sonra dağıtım için kendisi gelecek bu hafta sonu da evci izninden döneli 2 hafta olacak. Tam ortası, gitmenin en güzel vaktidir dedim bende. Normalde sürpriz yapıp çat kapı gidecektim ama hafta içi moralsiz konuştu çok, ondan hani söyleyeyim de morali düzelir dedim dünden önceki gün. Geleyim mi hafta sonu yanına dedim. Fark etmez dedi önce sonra ne dediğinin farkına vardı sanırım gel hayatım dedi. Şakayla karışık sitem etmiştim o gün de işte ben geleyim mi diyorum sen fark etmez diyorsun diye. Kafa mı kaldı bende 4,5tan beri ayaktayım falan dedi de o gün çok irdelememiştim. Bugün konuşuyoruz ne yapacaksın sen gelecek misin hafta sonu dedi. Normalde gitmek niyetindeydim ben, zaten teklif eden de bendim ama o gün fark etmez dedi diye şakayla karışık sitem edicem ya ben bilmiyorum valla ben o kadar sordum sen üstüne fark etmez dedin yani dedim güldüm falan. O da dedi ki ben iki hafta sonra gelicem zaten hayatım şimdi sen git gel 100 liradan aşağı tutmaz o mesele boşver yapma masraf falan dedi. Ben şok içerisinde sustum sadece. Evet belki iyiliğimi düşünmüş olabilirsin fakat bunu teklif eden bensem gerekli koşulları da sağlamışımdır öyle değil mi ? Hee bir de şu var parasız kaldı bu hafta, ailesi de sıkıntıda şu sıralar onlardan da istemiyordu bu yüzden. Ben hallederim demiştim ona saçmalama ne halletmesi olmaz öyle şey falan dedi gurur yapmıştı kısacası. Ama ben hayır asıl öyle şey olmaz dedim ve dün bir miktar para yatırdım. Öyle devasa bir miktar değil tabiki ben de öğrenciyim sonuçta ama bir süre hiç değilse işini görür diye. Dün de tam atm deyken aramıştı nerdesin falan demişti ben de sana para yatırıyorum falan demedim ama atm deyim sıradayım falan demiştim. En kötü ihtimal bugün görmüştür o paranın yattığını. Bunu kendine sorun etti de ondan mı acaba bir de buraya gelip para harcamasın diye mi düşündü bilmiyorum ama bu benim kırıldığım gerçeğini değiştirmedi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…