93/3 asker yolu bekleyenler

Ne yapıldığını hiç bilmiyorum tatlım da askeriyenin içinde ne yapacaklar zaten yerler içerler sonra da yatarlar yani çabuk uykuları geliyor zaten. Sen ne duydun ki ?
:26:

Ya ne bileym yok dansöz fln getrtirler diyen oldu dedim Karsta Allahın dağına eksi bilmem kaç derecede dansöz mü olr dedm asker onlr olur daha neler olur diyolar blmyom artk beni kızdrmk içn mi yaptılar blmyrum :)

Ya ne bileym yok dansöz fln getrtirler diyen oldu dedim Karsta Allahın dağına eksi bilmem kaç derecede dansöz mü olr dedm asker onlr olur daha neler olur diyolar blmyom artk beni kızdrmk içn mi yaptılar blmyrum :)

ne dansözü tuğbaaa
bulurlarsa bize de göndersinler

yok tatlım ya öyle bir şeyin olmasına imkan yok

ne dansözü tuğbaaa
bulurlarsa bize de göndersinler

yok tatlım ya öyle bir şeyin olmasına imkan yok

Yaa insanın aklına neler sokuyolar kaç tane erkeğin içinde sdce bi düşnce kafama soktulr ondn ble kısknçlığm tuttu yaa yok Volkan askere gittiğinden beri bana bişeyler oldu cnm bn normal değilm bu aralar

Yaa insanın aklına neler sokuyolar kaç tane erkeğin içinde sdce bi düşnce kafama soktulr ondn ble kısknçlığm tuttu yaa yok Volkan askere gittiğinden beri bana bişeyler oldu cnm bn normal değilm bu aralar

o bende de var tuğba, bazen kıskanıyorum
beni buradaki 30 erkekten mi kıskanıyosun yani diyo

inşallah son olsun bu ayrılıklar hazalcım.
sana da mutlu seneler, 2014 kavuşma senesi olacak
2013 ayrılıkların senesiydi

sen ne yaptın bugün?

o bende de var tuğba, bazen kıskanıyorum
beni buradaki 30 erkekten mi kıskanıyosun yani diyo

Yani böyle düşününce onlarn bzi kıskanmalrna hak vermemiz gerekiyo sonucta bz dışardayız ve etrfta pislik insan kaynıyo bn onu orda kıskanysam o beni çalıştğım halde iyi dayanyo bişy demiyo valla

Yani böyle düşününce onlarn bzi kıskanmalrna hak vermemiz gerekiyo sonucta bz dışardayız ve etrfta pislik insan kaynıyo bn onu orda kıskanysam o beni çalıştğım halde iyi dayanyo bişy demiyo valla

tugba sen nerede çalışıyordun? yani ne iş yapıyordun?
söylediysen de kusura bakma unutmuşum ben :26:

tugba sen nerede çalışıyordun? yani ne iş yapıyordun?
söylediysen de kusura bakma unutmuşum ben :26:

Ben anaokulnda çalısyrum cnm söylemştm ama unutmssundr normal kafalar yernde değil :) ya ortam kısknlcak bi yer değil ama sabhları servs öğrtmnlğde yapyrum sonçta tanmdğım admla başta braz burun kıvrdı ama 1 saat ve çocklrda oldğu için garibim katlnyo napalm çalşp para biriktrmm lazm

tamam yaa hatırladım evet.
ne güzel bi işin var.
servis işi tabi huylandırmıştır ama iş bu sonuçta.
ben de günde kaç tane erkek hocayla, asistanla, öğrenciyle beraberim, iş yaşamındaki şeylere biraz tahammül etmeleri şart yani..

O hüzün hepimize çöktü Hazalım sorma, ama dediğin gibi onlarsız son senemiz olsun hepimizin de.
Sana da iyi seneler canım, her şey gönlünce olsun

eVT cnm öyle yapcak bişey yok ..

aynn cnm yaa ondan bi msj gelmsi bile ne güzl :) sordm hmn eglnce yapynzmu dye bn şuan yapyom ötekileri bilemem dyo sevgilim yaa

ben de sordum, askerlikte sadece 1 kere yaşayacağım bu günü, eğleniyoruz keyfimiz yerinde, bi arkadaş şu an ROBOT DANSI yapıyo dedi
şarkı söyleyenler falan varmış.

Herkesin yeni yılı kutlu olsun sevdiklerimizden ayrı geçirdiğimiz son yılbaşı olur inşallah mutlu yıllar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…