- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #14.621
Ne yapıldığını hiç bilmiyorum tatlım da askeriyenin içinde ne yapacaklar zaten yerler içerler sonra da yatarlar yani çabuk uykuları geliyor zaten. Sen ne duydun ki ? :26:
Ya ne bileym yok dansöz fln getrtirler diyen oldu dedim Karsta Allahın dağına eksi bilmem kaç derecede dansöz mü olr dedm asker onlr olur daha neler olur diyolar blmyom artk beni kızdrmk içn mi yaptılar blmyrum :)
ne dansözü tuğbaaa
bulurlarsa bize de göndersinler
yok tatlım ya öyle bir şeyin olmasına imkan yok
Yaa insanın aklına neler sokuyolar kaç tane erkeğin içinde sdce bi düşnce kafama soktulr ondn ble kısknçlığm tuttu yaayok Volkan askere gittiğinden beri bana bişeyler oldu cnm bn normal değilm bu aralar
Bi buruğum bugün aksam olunca üzülmeye basladım baya geçen sene bu zamanda beraberdik yeni yıla beraber girmiştik
Bu son sene olsun onsuz
Ömür boyuu sevdiceklerimizle dip dibe olalımmm hepimiz inş.
Hepinize mutluuuu seneler diliyorumm
2014 bizim için daha güzeel olucak inanıyorum bunaa
Tekrarrdannn iyi senelerrrrrrrrrrrrrrrr
o bende de var tuğba, bazen kıskanıyorum
beni buradaki 30 erkekten mi kıskanıyosun yani diyo
Yani böyle düşününce onlarn bzi kıskanmalrna hak vermemiz gerekiyo sonucta bz dışardayız ve etrfta pislik insan kaynıyo bn onu orda kıskanysam o beni çalıştğım halde iyi dayanyo bişy demiyo valla
tugba sen nerede çalışıyordun? yani ne iş yapıyordun?
söylediysen de kusura bakma unutmuşum ben :26:
Ben anaokulnda çalısyrum cnm söylemştm ama unutmssundr normal kafalar yernde değil :) ya ortam kısknlcak bi yer değil ama sabhları servs öğrtmnlğde yapyrum sonçta tanmdğım admla başta braz burun kıvrdı ama 1 saat ve çocklrda oldğu için garibim katlnyo napalm çalşp para biriktrmm lazm
Bi buruğum bugün aksam olunca üzülmeye basladım baya geçen sene bu zamanda beraberdik yeni yıla beraber girmiştik
Bu son sene olsun onsuz
Ömür boyuu sevdiceklerimizle dip dibe olalımmm hepimiz inş.
Hepinize mutluuuu seneler diliyorumm
2014 bizim için daha güzeel olucak inanıyorum bunaa
Tekrarrdannn iyi senelerrrrrrrrrrrrrrrr
tamam yaa hatırladım evet.
ne güzel bi işin var.
servis işi tabi huylandırmıştır ama iş bu sonuçta.
ben de günde kaç tane erkek hocayla, asistanla, öğrenciyle beraberim, iş yaşamındaki şeylere biraz tahammül etmeleri şart yani..
vuuuv msj attı süpeerrr
gözün aydınnnn
bak bi mesajları dünyalara bedel
İzmir Kordon'dan şu sıralarda çekilmiş bir kare kızlar , Ah bu karede yer alanlar bizler olmalıydık ...
Eki Görüntüle 915615
aynn cnm yaa ondan bi msj gelmsi bile ne güzl :) sordm hmn eglnce yapynzmu dye bn şuan yapyom ötekileri bilemem dyo sevgilim yaa
yaaaaa
çok kıskandım!
Herkesin yeni yılı kutlu olsun sevdiklerimizden ayrı geçirdiğimiz son yılbaşı olur inşallah mutlu yıllar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?