93/3 asker yolu bekleyenler

Herkesin yeni yılı kutlu olsun sevdiklerimizden ayrı geçirdiğimiz son yılbaşı olur inşallah mutlu yıllar...

Teşekkr ederiz
İnş öyle olur ya bu yılbaşı bi garip oldu bi yandan 2014 geliyo zaman geciyo diye seviniyorm bi yandan yanımda yok ne anlamı var ki diyorm

​Teşekkürler Pembeee, sana da mutlu yıllar ...

teşekkürler..

Teşekkr ederiz
İnş öyle olur ya bu yılbaşı bi garip oldu bi yandan 2014 geliyo zaman geciyo diye seviniyorm bi yandan yanımda yok ne anlamı var ki diyorm

aynen canım 2014 geliyo diye seviniyorum ama diğer yandanda üzülüyorum bi yanım eksik diye. ama seneye daha güzel olur inşallah bu senelik böyle idare edicez artık

kızlar seneye herkes sevgilisiyle girsin yeni yıla nolur yaa
bu senenin acısını çıkartmamız lazım!

Bu sene yapamadıgımız herşeyin iki katını geldiginde cıkartcam ztn bu ne ya yeni yıla ilk defa bunalımlı giriyorm niye yanımda yokki off

aynen canım 2014 geliyo diye seviniyorum ama diğer yandanda üzülüyorum bi yanım eksik diye. ama seneye daha güzel olur inşallah bu senelik böyle idare edicez artık

İdare etmekten başka secenek yokki ztn napalım en cokta çaresizlik kötü yapıyo insanı ztn ayy bi efkar bastı ya bni

telefonda konuşarak girdik 2014'e..

Ne güzel olmş
Biz msj atıyoduk en son 8 gibi hala 8 de attıgı msjlar geliyo bna hatlar karışık oldugundan yani şuan uyudumu ne yaptı onu bile bilmiyorm posta posta geliyo msjlar peh

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 01 . OCAK. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 107

... ezgisaygin ... 116

... yuppisi ... 125

... Snt55 ... 145

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... apple2 ... 205

... KUBB88 ... 205

... zeytinagaci ... 208

... Kanaryam35 ... 224

... KorEc ... 225

... blss ... 225

... mystery123 ... 226

... yunay ... 226

... ARAZIM ... 228

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... hilal1108 ... 306

... tuqbaCadi ... 306

... dilanumut ... 310

... pinkok ... 310

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Yeni bir yıl yeni umutlar yeni mutluluklar..
içinizde çocuk ve yüzünüzdeki gülümsemeler peşinizi hiç bırakmasın her yıl bir öncekinden daha güzel olsun inşAllah

Benim sevdicek te beni aramadı oysa ki arayacağım demişti

İyi dileklerin için teşekkrler seroş inş senn içinde aynıları gecerli olur

Sağlik ,mutluluk ,huzur, dolu dolu aşk para ,bol kahkahali ve sevdiklerimizi getiren guzel bir yil olsun arkadaslarimmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…