- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #14.601
kızlar seneye herkes sevgilisiyle girsin yeni yıla nolur yaa
bu senenin acısını çıkartmamız lazım!
Al benden de o kadar canım ya
aynn cnm ya inşallah öyle olcaz hem biz sözlenmiş olcaz Allah kısmet ederse gelr gelmz söz yapcaz seneye bu zamanlar süper olcak :)
sabır sabır daha çoook var ama sabır canm
Al benden de o kadar canım ya
Çatladık çatlıcaz az kaldı
Daha bunun sevgililer günü var doğum günlermz tansma günümüz varda var besokakta nereye baksam adım attığım yerde evimze ble geldiği için otrduğu koltuğa bakıp kalyorum öyle
Bizim ikimizin de doğum günleri o konudan nasiplendi canım, hatta öyle bir nasip ki ilk gittiği gün doğum günümden bir önceki gün yani sen düşün halimi
off ya ciddimisn ttlmbenmkinin martta bnm maysta cnm isyanlrı önmzdki aylrda oyncam bn ama sznki fena olmş ya kıyamam
16 Ağustos'tu ilk gidişi, 17 Ağustos da benim doğum günüm işte. Ancak yoldan attığı bir mesaj var o günden elimde, başka da hiç bir şey yok
Handeeee çok güzeller, güle güle kullan canım
güle güle kullan cnm :)
ya kzlar bsey sorcam yılbaşı dye eğlnce yaptryolrmıdır bz ögln konştk ama bn sormyı unttm siz blrsnz
kıyamm yaaama bu yıl acısını çıkarrsnz cnm üzlme bak artk hep yannda olcak
aynn cnm ya inşallah öyle olcaz hem biz sözlenmiş olcaz Allah kısmet ederse gelr gelmz söz yapcaz seneye bu zamanlar süper olcak :)
sabır sabır daha çoook var ama sabır canm
Bazı yerlerde varmış canım, bir de 92-4 ler tezkere alıcak ya yarın o sebeple de eğlence oluyormuş
sağolun kızlar daha güzelleri sizin olsun
çam sakızı çoban armağanı aldık işte birbirimize arkadaşlarla
İnşallah canım yaa daha zaman çok uzak geliyor bana
Napıyolr bu eğlncelerde ttlm kötü kötü şeyler söylediler onlrda olmz inş dye düşünyrm ama içm içimi yiyo yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?