93/3 asker yolu bekleyenler

kızlar seneye herkes sevgilisiyle girsin yeni yıla nolur yaa
bu senenin acısını çıkartmamız lazım!

Al benden de o kadar canım ya

Çatladık çatlıcaz az kaldı

Daha bunun sevgililer günü var doğum günlermz tansma günümüz varda var be sokakta nereye baksam adım attığım yerde evimze ble geldiği için otrduğu koltuğa bakıp kalyorum öyle

Daha bunun sevgililer günü var doğum günlermz tansma günümüz varda var be sokakta nereye baksam adım attığım yerde evimze ble geldiği için otrduğu koltuğa bakıp kalyorum öyle

Bizim ikimizin de doğum günleri o konudan nasiplendi canım, hatta öyle bir nasip ki ilk gittiği gün doğum günümden bir önceki gün yani sen düşün halimi

Bizim ikimizin de doğum günleri o konudan nasiplendi canım, hatta öyle bir nasip ki ilk gittiği gün doğum günümden bir önceki gün yani sen düşün halimi

off ya ciddimisn ttlm benmkinin martta bnm maysta cnm isyanlrı önmzdki aylrda oyncam bn ama sznki fena olmş ya kıyamam

ya kzlar bsey sorcam yılbaşı dye eğlnce yaptryolrmıdır bz ögln konştk ama bn sormyı unttm siz blrsnz

Bi buruğum bugün aksam olunca üzülmeye basladım baya geçen sene bu zamanda beraberdik yeni yıla beraber girmiştik
Bu son sene olsun onsuz
Ömür boyuu sevdiceklerimizle dip dibe olalımmm hepimiz inş.
Hepinize mutluuuu seneler diliyorumm
2014 bizim için daha güzeel olucak inanıyorum bunaa
Tekrarrdannn iyi senelerrrrrrrrrrrrrrrr

bizimkinin orada eğlence varmış
(yani komutanlar pasta kola çerez almışlar)

bugün teskere alacak olanlar var ya, hem onları kutlamak için, hem de yeni yıl için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…