93/3 asker yolu bekleyenler

Haftasonları iletişim nasıldı bi görüyosun snra bi hafta kayboluyo be seroş
Aynen ztn asla kızmıyorm yoruluyo cünkü anlatıyo yaptıklarını kıyamam uyusunda büyüsün kuzucum

Üzülme canım bir şey kaybetmemişsin demekki.

Ya bi buçuk yılımı verdim.Ben kıza da sordum barışma ihtimalleri var mı diye biz çıkmadan önce ne olduysa ben heralde bi boşluğuna geldim kendini sevdirdi bana defalarca terketti,üzdü işte şimdi yeniden beraberler.

Haftasonları iletişim nasıldı bi görüyosun snra bi hafta kayboluyo be seroş
Aynen ztn asla kızmıyorm yoruluyo cünkü anlatıyo yaptıklarını kıyamam uyusunda büyüsün kuzucum

Evet evet üşengeçlik ve gevşeklikleri olmasa unutmıcam da işte biliyorsuuunuz artık
Haha çok küçükler dimi büyüsünler

Konuyu bilmiyorum ama hayırdır canım ya :/

Abla benim bi iliskim vardı 1,5 yıllık beni çok üzerdi barısırdık meğer o arada beni eski sevgilisiyle aldatıyomuş çok yalan söylüyor.ben biz cıkmadan kıza sordum barışma ihtimaliniz var mı diye kesinlikle hayır dedi ama simdi çıkıyorlar ben burda 3 ay da asker yolu bekledim gel özledim dedim gelmedi.ama elmas (şimdiki sevgilisi)gel demiş aksama geldi izne ya ben araya çerez gittim.elmasa durumu anlattım birinde ayrıldılar yeniden birlestiler.beni aldatıyosa seninle seni de aldatır yani kız tam gerizekalı.ama birbirlerini seviyolar galiba.bu çocuk bi de onunla çıkarken benimle öpûstü ya o çok dokunuyor bana

Son düzenleme:

Üzülme bitanem hiicc üzülme sen kendine yakışanı yapmışsın herkes kendine yakışanı yapar

Herseyde bi hayır vardır tatlım. Bu şekilde ayrılmasaydınız 1 buçuk yılını geç 12 ay asker yolu gözlemiş olcaktın. Kim bilir daha ne kdr kandırmaya devam edicekti seni askerlikten sonra bile. Bırak bosver giden 1 buçuk yıl olsun. Hiç bir şey kaybetmedin sen

power kendi pisliklerinde boğulsunlar.

sen kaç yaşındasın tatlım?

Çok sağolun umarım bunda da bi hayır vardır hepinize hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…