- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #14.881
benim bitaneciğim yazık çok sıkılmış bugün, morali bozulmuş, şafak gözünde büyümüş.. daha aylar var diyor..
Eski sevgilisine geri dönmüş .
Evet canım rahat değil ya askeriye çok küçük sürekli göz önündeler ve çooooook komutan var asker de az bütün terslikler üst üste yaniii ama haktır bu bizeee acemide rahat rahat telefon kullanıyodu 2 gün çarşıdaydı falan ama askeriye kötüydü şimdi şartlar iyi iletişim kötü napalım rahat olsun da iletişimi artık unuttum ben neydi nasıl bişeydi
Napsın kızım yoruluyodur yazık
Üzülme canım bir şey kaybetmemişsin demekki.
Eski sevgilisine geri dönmüş .
Haftasonları iletişim nasıldı bi görüyosun snra bi hafta kayboluyo be seroş
Aynen ztn asla kızmıyorm yoruluyo cünkü anlatıyo yaptıklarını kıyamam uyusunda büyüsün kuzucum
5 ay 10 gün desem
Herkesin durumu farkli bnde o duruma gelcem
Hoşgeldin Handecaaanımm nasılsıın
A a a Raşit Eniişte isyana bağlamış gelip geçicidir bunlar canikom canınızı sıkmayın aylık depresyon
Konuyu bilmiyorum ama hayırdır canım ya :/
Abla benim bi iliskim vardı 1,5 yıllık beni çok üzerdi barısırdık meğer o arada beni eski sevgilisiyle aldatıyomuş çok yalan söylüyor.ben biz cıkmadan kıza sordum barışma ihtimaliniz var mı diye kesinlikle hayır dedi ama simdi çıkıyorlar ben burda 3 ay da asker yolu bekledim gel özledim dedim gelmedi.ama elmas (şimdiki sevgilisi)gel demiş aksama geldi izne ya ben araya çerez gittim
evet ya işte askerliğin bunalımları başladı
Üzülme bitanem hiicc üzülme sen kendine yakışanı yapmışsın herkes kendine yakışanı yapar
GEçeceeek hepsi geçeceeeekkMutlu olmak için birsürü sebeebimiz var heeem bak siz 200 lerden bende 100 lerden düşüyorum artııık
Ya bi buçuk yılımı verdim.Ben kıza da sordum barışma ihtimalleri var mı diye biz çıkmadan önce ne olduysa ben heralde bi boşluğuna geldim kendini sevdirdi bana defalarca terketti,üzdü işte şimdi yeniden beraberler.
Kendimide katabilirmiyiiimmmbende 300den düşüyorum
Abla benim bi iliskim vardı 1,5 yıllık beni çok üzerdi barısırdık meğer o arada beni eski sevgilisiyle aldatıyomuş çok yalan söylüyor.ben biz cıkmadan kıza sordum barışma ihtimaliniz var mı diye kesinlikle hayır dedi ama simdi çıkıyorlar ben burda 3 ay da asker yolu bekledim gel özledim dedim gelmedi.ama elmas (şimdiki sevgilisi)gel demiş aksama geldi izne ya ben araya çerez gittim.elmasa durumu anlattım birinde ayrıldılar yeniden birlestiler.beni aldatıyosa seninle seni de aldatır yani kız tam gerizekalı.ama birbirlerini seviyolar galiba.bu çocuk bi de onunla çıkarken benimle öpûstü ya o çok dokunuyor bana
Herseyde bi hayır vardır tatlım. Bu şekilde ayrılmasaydınız 1 buçuk yılını geç 12 ay asker yolu gözlemiş olcaktın. Kim bilir daha ne kdr kandırmaya devam edicekti seni askerlikten sonra bile. Bırak bosver giden 1 buçuk yıl olsun. Hiç bir şey kaybetmedin sen
Aa seni görmemişim ben canıım kusura bakma tabiki katabilirsin
power kendi pisliklerinde boğulsunlar.
sen kaç yaşındasın tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?