- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #14.861
Evet kendimi bunları düşünerek motive ediyorum fazlası gitti azı kaldı falan filaaannGelmiyo valla napalım gidiyim dedim olmaaz dedii sonra izin kullanıyım o zaman diyo ama kullanmasııın gidince daha çok zorlancak çünkü şimdi bu kadar zaman geçmiiiş alışmış bitirsin gelsin bari
Ahaha ecee
Napıyosuun
iyi akşamlar kızlar ben geldiiimmm nabersiniizzz
Herkesin moraller yerinde sanırm iyiyz
Sen nasılsın?
coookk iyiyimmm sevdicegimle mesajlasiyoruzpazar günü çarşısı varmış görüntülü konuşma yapcazzz
Ne güzel
Bizde bugün görüntülü konuştuk çarşıda işi varmş komutan göndermş bizde fırsattan istifade konustk ama ilk şok oldm faceden yazdıgını görünceSüpriz oldu bnada Normalde hem cumartesi hem pazar çarşısı vardı ztn bugünde cıkınca şaşırdm
Bizim ilk görüşmemiz olucak gittiğindne beri
Ben istemiyordumm ben sana dokunamam sarılamam daha çok üzülürüm diyorduk ama dayanamadık ikmizde
Orası öyle tabikide için gidiyo ekranda gördügünde bi yandan mutlu oluyosn bi yandan dokunamıyorm ki diye için burkuluyo ama hiç yoktan iyidir napalım
Tadicaz o duyguyuda
Ya aslında izin kullansa geldiginde en üst devre olcak bnce alışmakta zorlanmaz ama siz bilrsinz tabikide hem senn tatilinede denk gelmş olurdu görrdün bi güzel :26:
Evet ama alışmışken rahatımı bozmayayım diyo gidince adapte olması daha zor olucak artııı gidince gece görevinden devam etmiycek gündüze geçmiş olcak onun için gelmiyo daha çok şimdi nöbet falan yok ya rahat
Sizde mi telfon kullanmaya başladınıız tatlıım
Kendisi daha iyi bilir tabiki onlar ne diyosa biz ona uyuyorz mecburen ztn
Evet kullanmaya başladık ama cok rahat kullandıgı söylenemez alt devreligi atlattıktan snra daha iyi olur diye umuyorm :26:
Aynen öyle canım kendisi bilir
Olsun kız ne güzel mesaj atabiliyosuninşAllah rahat olur daha iyi olur
Tek ezik biz mi kaldık yani hiç doğru düzgün konuşmadan askerliği bitirdik vay be
Aynen sizin durum ama brz değişik yoksa sizde konusurdunz tatlım rahat degl demekki işte :26:
Benmkininde rahat oldugu söylenemez ztn 9 dan snra msj atabiliyo ondada yarım saat snra uyuyakalıyo
Sevgilimi ozledimmmm(görmeyeli 2ay 15gün olduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?