- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #14.841
Tünaydın kızlarr...
Sabah sevgilim aradı ve ankaraya geri dönme ihtimali olduğunu söyledi. Abiside doğuda askerlik yaptığı için o yüzden batıya alıncakmış böyle bi şey var mı acaba? Aynı aileden 2 kişi doğuda yaptırmıyolarmış böyle bi şey duydum ama sonuçta gitmiş yerleşmiş sonradan geçebilir mi? Hakkaride çok rahattı iletişim sorunumuz yoktu sevinsem mi üzülsem mi şaşırdım :44::44::44::44:
Evet öyle bşy var bnde okumştm ama hayrlısı neyse öyle olsun canım ya bunda üzülcek bşy yok daha iyi olur belkide :26:
çok rahattık ondan dedim. aynen dediğin gibi hayırlı olur inşallah canım
Ankaradayken nasıldı peki yani şimdiki gibi rahat mıydı yoksa sorun yaşıyo muydnz :26:
kendi rahatı çok iyi ama iletişim sorunumuz vardı bazen 2-3 günde arayabiliyordu ama o zaman acemiydi inşallah şimdi daha iyi olur
Ya acemi durumuyla usta durumu cok farklı oluyo umarım iyi olur sizin içinde :26:
aldigim opucuklere karsiligini hemen veriyor ve cok cok tesekkur ediyorum
Gece 01;00 da sevdicegime dogru yola cikmis olucam, cumartesi gecesini bilemem ama bu gece yokum buralarda . Hepiniz kendinize cok cok dikkat edin su kisa surede . topik sizlere emanet dostlar
Sizleri cooook seviyorum
Günaydın mı tünaaydın mı desem bilemediiiimm
Bugün gün benim içiiiin ççoook erken başladı dostlarsabahın 5 inde ders çalışmak için uyandığım ikisınavımda b....k gibi geçti hiç beklediğimiz gibi değildi sorular ama sağlık olsun ne diyeyim
iyisiyle kötüsüyle bir haftayı daha bitiridk şükürve gelsin yeni hafta son haftaaam tatile gidiyorum ve son 6 günüm 99 deemek için ve son 15 gün 3 ay için bütün güzellikler önümdee
Yarında çarşımız var az da olsa çıkar inş sevdiceğiiim15 Ocak gelsin geçsin şu denetim bitsin artııık o da rahat etsin bende Allahım ne çok konuştum beee
Sizler nasılsınız canlarııımmn
Çağlaaa gidiyorsuunnoh be şimdiden iyi yolculuklar o kısa süreyi de çok çok iyi değerlendir canikom
Tünaydın kızlarr...
Sabah sevgilim aradı ve ankaraya geri dönme ihtimali olduğunu söyledi. Abiside doğuda askerlik yaptığı için o yüzden batıya alıncakmış böyle bi şey var mı acaba? Aynı aileden 2 kişi doğuda yaptırmıyolarmış böyle bi şey duydum ama sonuçta gitmiş yerleşmiş sonradan geçebilir mi? Hakkaride çok rahattı iletişim sorunumuz yoktu sevinsem mi üzülsem mi şaşırdım :44::44::44::44:
Ya bn kötü gecen sınavdan snra amaaaaan bunuda atlattık en azından diyip teselli ediyodm kendimi
Seroş şaka maka azalıyo şafagın ve cok güzel görünüyo yahu
Plakaları saymaya başlada daha eglenceli gecer
Ben iyiyim saglık ocagına gittim geldim iki saat onlarla ugraştm onun dışında bi atraksiyon yok
Olsun ya saglik olsun sn calistin sinava.bi dahakinde telafi edersn artk.valla safagin harika.sn 100leri bitiriyosn bnde 200u bozmaya son 3gun diyorm:))darisi 100u bozmaya insallah.
Bende öyle diyırum artık napalım işte önümüzde son 4 sınav kaldıVallahi ya bana her ne kadar daha yeni gitmiş önümüzde kocamaan bi zaman varmış gibi gelsede bitiyo şükür bana da güzel görünüyo artııık hele şu çift rakamları görseeem daha güzel görüncek Sizinkileri de hep birlikte sayacağız sonuna kadar hayırlısıyla
Hayırdır canım geçmiş olsuun öenmli birşey değildir inşAllah
Aynen siz bitirinki bizde bitirelim yahu
Yok önemli bşy degl ilaç yazdırmaya gittim sadce
Bizden önce 93/1 ler var bende onları bekliyorum bitirsinler diye
Bitecek Ecetoş biteceeek kaç ay oldu bak sizindeee anlamadan geçip gidiyor
Bu ayın sonunda 93/1 ler gidiyo ohhh
Snra siz snrada biz inş ya
Gecenler güzelde kalan aylar fena daha ya kira gibi
Ayy biteceğini düşününce insan bi garip oluyo vallahiii evet evet çok az zamanları kalmış hatta izin kullanmayan kısmı 2 hafta içinde gidiyomuş
Amaan gitsinler gitsinler de kral biz olalım
GEçenlerin yanında kalanlar bir hiç benim için artık ama zorlanmaya başladım yaniiii 6 ay olcak görmeyeli
Cok haklısın zorlanmakta canım ya bn şimdiden cok fena oluyorm bazen özlemden ama elden bşy gelmiyo geldiklerinde acısı cıkcak nede olsa
Artık yokuş aşagı gidiyosun ztn ona bakta için açılsın
Bende öyle diyırum artık napalım işte önümüzde son 4 sınav kaldıVallahi ya bana her ne kadar daha yeni gitmiş önümüzde kocamaan bi zaman varmış gibi gelsede bitiyo şükür bana da güzel görünüyo artııık hele şu çift rakamları görseeem daha güzel görüncek Sizinkileri de hep birlikte sayacağız sonuna kadar hayırlısıyla
Hayırdır canım geçmiş olsuun öenmli birşey değildir inşAllah
Ay artık nolcak sa olsun küb yahuu valla stres yapa yapa kötü olduuuumm
Şükür ya şükür bitiyooor çift rakamlara geçitom 100 ler daha çabuk geçti ama 200 lere bakarak bana bide 460 dan başlamıştık o zaman hayal gibi geliyodu buralar e 90 gün gidinceee süpppeer
Darısı sizlere olsun inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?