93/3 asker yolu bekleyenler

Evet öyle bşy var bnde okumştm ama hayrlısı neyse öyle olsun canım ya bunda üzülcek bşy yok daha iyi olur belkide :26:

kendi rahatı çok iyi ama iletişim sorunumuz vardı bazen 2-3 günde arayabiliyordu ama o zaman acemiydi inşallah şimdi daha iyi olur

Ya acemi durumuyla usta durumu cok farklı oluyo umarım iyi olur sizin içinde :26:

Ayyy kesinlesmissss kacirmisim ben o kısmı.ck sevindimm iyi yolculuklar cnmmm vakit gecmesin insallah yanyanayken siz:) guzel vakit gecirin:) iyi yolculuklar

Olsun ya saglik olsun sn calistin sinava.bi dahakinde telafi edersn artk.valla safagin harika.sn 100leri bitiriyosn bnde 200u bozmaya son 3gun diyorm:))darisi 100u bozmaya insallah.

Abisi doguda yapmasina ragmen doguya gndermeleri enteresan.evet aileden 2kisi doguda askerlik yapamaz.bnm erkek arkadasimda doguda.kardesi doguya gtmycek batida askerlik yapicak.insallah gtcegi yerde rahat olr.

Son düzenleme:

Bende öyle diyırum artık napalım işte önümüzde son 4 sınav kaldı Vallahi ya bana her ne kadar daha yeni gitmiş önümüzde kocamaan bi zaman varmış gibi gelsede bitiyo şükür bana da güzel görünüyo artııık hele şu çift rakamları görseeem daha güzel görüncek Sizinkileri de hep birlikte sayacağız sonuna kadar hayırlısıyla

Hayırdır canım geçmiş olsuun öenmli birşey değildir inşAllah

Olsun ya saglik olsun sn calistin sinava.bi dahakinde telafi edersn artk.valla safagin harika.sn 100leri bitiriyosn bnde 200u bozmaya son 3gun diyorm:))darisi 100u bozmaya insallah.

Ay artık nolcak sa olsun küb yahuu valla stres yapa yapa kötü olduuuumm

Şükür ya şükür bitiyooor çift rakamlara geçitom 100 ler daha çabuk geçti ama 200 lere bakarak bana bide 460 dan başlamıştık o zaman hayal gibi geliyodu buralar e 90 gün gidinceee süpppeer

Darısı sizlere olsun inşAllah

Aynen siz bitirinki bizde bitirelim yahu
Yok önemli bşy degl ilaç yazdırmaya gittim sadce

Bizden önce 93/1 ler var bende onları bekliyorum bitirsinler diye

Bitecek Ecetoş biteceeek kaç ay oldu bak sizindeee anlamadan geçip gidiyor

Bu ayın sonunda 93/1 ler gidiyo ohhh
Snra siz snrada biz inş ya
Gecenler güzelde kalan aylar fena daha ya kira gibi

Bu ayın sonunda 93/1 ler gidiyo ohhh
Snra siz snrada biz inş ya
Gecenler güzelde kalan aylar fena daha ya kira gibi

Ayy biteceğini düşününce insan bi garip oluyo vallahiii evet evet çok az zamanları kalmış hatta izin kullanmayan kısmı 2 hafta içinde gidiyomuş

Amaan gitsinler gitsinler de kral biz olalım

GEçenlerin yanında kalanlar bir hiç benim için artık ama zorlanmaya başladım yaniiii 6 ay olcak görmeyeli

Cok haklısın zorlanmakta canım ya bn şimdiden cok fena oluyorm bazen özlemden ama elden bşy gelmiyo geldiklerinde acısı cıkcak nede olsa
Artık yokuş aşagı gidiyosun ztn ona bakta için açılsın

Cok haklısın zorlanmakta canım ya bn şimdiden cok fena oluyorm bazen özlemden ama elden bşy gelmiyo geldiklerinde acısı cıkcak nede olsa
Artık yokuş aşagı gidiyosun ztn ona bakta için açılsın

Evet kendimi bunları düşünerek motive ediyorum fazlası gitti azı kaldı falan filaaann
Gelmiyo valla napalım gidiyim dedim olmaaz dedii sonra izin kullanıyım o zaman diyo ama kullanmasııın gidince daha çok zorlancak çünkü şimdi bu kadar zaman geçmiiiş alışmış bitirsin gelsin bari

Bende 460la baslatmistim safagii.90 dusmek cok iyi oldu gercekten.yoksa 15ay zor olrdu diyorm smdi.cok sukur 200leri bozucamm.insallah 100lerin altinada cabuk inerim zaman cabuk gecer:)insallah cnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…