- Konu Sahibi mutluluk_06
- #14.961
Aa hangi prgram bu?bnde safak sayar prgrami var ama snn gbi gecen gnu falan gostermiyo.sadece kalani gosteriyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dostlar iyi dilekler için çok teşekkürler. Çok güzel bir mehtaptı, zaman yine yaptı yapacağını ama olsun. Biraz daha görmesem , karşımda ilk gördüğümde bayılır kalırmışım herhalde şimdi bile böyle olduysam![]()
Ayyy ne guzelll ya ck svndim senin adina cnm.insallah yakin zamanda tekrar gorursun sevdiceginiii:)
İyi akşamlar kızlar dünden beri gelemiyorum ah şu sınavlaaar yaktı yıktı bizi vallahi
Neyse dün bahsetmiştim ya size çıkamadı diye akıllı kendisi değiştirmiş çarşı gününü pazar sabahtan çıkıyor diye ama yine yalan oldu az izin verdiler göremedim yine kızdım hemde oyun oynadı telinin şarzı bitti aksilikler aksilikler aksilikleer sadece 10 15 dk telfn konuşabildik hepsi bu
NEyse akşam bir gergindim kiii sormayındün çıkmadı ya ben bugün çıkabileceğini tahmn etmiştm tabi de annesi beni bi telaşlandırdı akşam 11 de askeriyeyi arattırdı tabi kimseyi bulamadım sonra bi akıllı insan açtı uyuyo dedi sonradan gidip sölemiş bizimki de telefona gelmiş beklemiş aramayınca gitmiş bende bulamadılar diye sinir oldum ama hep bana mı gelir böyle saalak insanlaaaar ne kadar talihsiziiiiimmm
Annesi telefonunu yollamış bu arada kargoyla yani başka bi telefon sanırım haftaya onu alacak şimdiki telefonu da içerde kullanacak şimdiden heveslenmek istemyrm ama bakalm olursa süpriz olacak bana
Bol aksiyonlu çoook üzülmeli bir hafta sonu geçirdim analaycağınız inşAllah yeni haftada güzel şeyler olur çünkü fazlasıyla canım sıkkın bu durumlara
Çok konuştum geneeee herşeyi bi anda anlatınca böyle oluyo hep
Sizler nasılsınız bakalıııımmm![]()
İlk şafak atımımız buydu kızlar, görünce alıntılamadan edemedim. Vay bee nereden nereye![]()
Vayyy be ne iyi ettin smdi sen bnu alıntılayarak.284müş safagim.bundan 84gun oncesiymis.zaman geciyoms iste bi sekilde:)
Bir senle ben kalmıştık zaten kübi mendili yapmayan , sen de başladığına göre ben de yapsam fena olmayacak artık![]()
Aynen, sırf bunu görelim diye yazdım zaten, insana iyi geliyo gerçekten![]()
Ay basliyorum valla 11Ocak senemiz icn yollycaktim biliyosn.ee bisi kalmadi artk baslayip bitirp yollayayım dedim.ilk ama herhangi bir bez parcası ustude deneme yaparak alıştırma yapacagim:)
İzinleri düşmemistm o zamanlar safaktan.insallah tek hanelere dustugumuz gunleri gorelim burda hep birlikte:)snra tekrar bu safaklarimizi hatirlatiriz:))neydik ne olduk diye:))
Aynen Kübi öyle yap, ilk zor oluyormuş öyle duyumlar aldım ben de​Kaç günde gidiyor bu arada kargo Tunceli'ye ?
Bunaldıkça, geçmiyo dedikçe yapasım var aslında benim bunu, iyi geliyor insana gerçekten![]()
Valla ilk igne iplik deniyimim olucak:)))Ptt nin teslim gnu sali gunleri.haftaya sali eline gitmis olcak emrenin.crs falan kargoya vericem anca yaparim bn :)))
2haftada bir yada ayda bir bnu gözümüze gözümüze sokup motive olabilirz:))
Bu arada 5renk yün aldim bgn.Annem motifleri cikariyo battaniye örüyo bana :)koltugun üstüne atmak icn:)ondan snrada sırada hasır yünden amerikan servisi ve bardak altlığı örecek:))
Aaa iyiymiş o zaman ya ben yetişemez sanmıştım da ondan sordum![]()
aynen yaa baya lazım oluyo çünkü dönem dönem![]()