- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #1.481
sey olmustur hem bana para gonderıyo hem yol masrafı falan hanı erkek gururu sonucta ay bende bısey oldu sandım yaaaa sakamısın kızım dogal oyle dusunmesı allah ıyılıgını vermesın yaen buyuk sıkıntınız boyle seyler olsun bebegımmm sen gıt ya bosver benımkıde dırdır cok para harcıyorsun yanıma gel gıt muhabetı yapıyo falan ama gıdıyorum yanı olsun sen gıt bence bebegım eger ayırdıgın parayı bozmadıysan falan
Öyle gibi ama ilk anda işte gelme boş ver falan diyince zoruma gitti baya. Hani sadece ben özlüyorum gibi bile düşündüm yani
Saçmalamaa kuzum olur mu öyle illa ki özlüyodur. Dediğim gibi düsünmüstür yoksa görüsmeyi neden istemesin. Askerlik alınganlaştırıyo işte insanı
Doğru ben alınganım da o da çok odun oldu , giderken bu kadar değildi
Doğru ben alınganım da o da çok odun oldu , giderken bu kadar değildi
Ahh seninki yine iyi benmki geliyim mi dediğimde saçmalma diyo
Ya özlemez olur mu ama bi kendini onun yerine koy bn olsam bnde öyle derdim sna yanibide erkek o gurur yapması cok normal.Sen daha fazla masraf yapma ztn 2 hafta snra görşcez diye öyle demştir.Keşke sormadan gitseydin sen daha iyi olurdu
Hiç sorma söylediğime pişman oldum zaten bir bakıma ama ne bileyim hafta başında çok moralsiz konuştu. Oo daha baya varmış izne falan diyince söyleyim de morallensin dedim ama durum ortada
Ya işte askerligine ver bide gururuna :61
sen alttan al anlayışlı ol git bnce yanına
Öyle yaptım zaten sustum kaldım diyemedim ki bir şey. Alttan aldım zaten bunu yaparak ama kalkıp gideceğimi pek sanmıyorum. Hani onda gurur var tamam ama ben de var yani gelme dedi bana her ne kadar düşünceli (!) olmaya çalışsa da
Ya ama gelme ne işin var otur oturdugun yerde diye sert bi tavırla söylemş gibi yapıyosn sendeGelme demesinin sebebi belli yani bu anlattıklarından Bence gitmelisin snra dedigin gibi uzak bi yere cıkar hiç gidemezsen içine batar
Bilmiyorum valla gelme deyişinden sonra gitmesi zor geliyo şuanda. Yarın konuşucam büyük ihtimalle ciddi ciddi sorucam yani hiç mi özlemiyorsun diye, yarınki konuşmanın vaziyetine göre belki de giderim. Gerçekten hiç bilmiyorum kafam karıştı çok, hevesim de kaçtı ne yalan söyleyeyim
Biliyorsunuz hepiniz benimki Manisa'da ee ben de İzmir'deyim. 2 hafta sonra dağıtım için kendisi gelecek bu hafta sonu da evci izninden döneli 2 hafta olacak. Tam ortası, gitmenin en güzel vaktidir dedim bende. Normalde sürpriz yapıp çat kapı gidecektim ama hafta içi moralsiz konuştu çok, ondan hani söyleyeyim de morali düzelir dedim dünden önceki gün. Geleyim mi hafta sonu yanına dedim. Fark etmez dedi önce sonra ne dediğinin farkına vardı sanırım gel hayatım dedi. Şakayla karışık sitem etmiştim o gün de işte ben geleyim mi diyorum sen fark etmez diyorsun diye. Kafa mı kaldı bende 4,5tan beri ayaktayım falan dedi de o gün çok irdelememiştim. Bugün konuşuyoruz ne yapacaksın sen gelecek misin hafta sonu dedi. Normalde gitmek niyetindeydim ben, zaten teklif eden de bendim ama o gün fark etmez dedi diye şakayla karışık sitem edicem ya ben bilmiyorum valla ben o kadar sordum sen üstüne fark etmez dedin yani dedim güldüm falan. O da dedi ki ben iki hafta sonra gelicem zaten hayatım şimdi sen git gel 100 liradan aşağı tutmaz o mesele boşver yapma masraf falan dedi. Ben şok içerisinde sustum sadece. Evet belki iyiliğimi düşünmüş olabilirsin fakat bunu teklif eden bensem gerekli koşulları da sağlamışımdır öyle değil mi ? Hee bir de şu var parasız kaldı bu hafta, ailesi de sıkıntıda şu sıralar onlardan da istemiyordu bu yüzden. Ben hallederim demiştim ona saçmalama ne halletmesi olmaz öyle şey falan dedi gurur yapmıştı kısacası. Ama ben hayır asıl öyle şey olmaz dedim ve dün bir miktar para yatırdım. Öyle devasa bir miktar değil tabiki ben de öğrenciyim sonuçta ama bir süre hiç değilse işini görür diye. Dün de tam atm deyken aramıştı nerdesin falan demişti ben de sana para yatırıyorum falan demedim ama atm deyim sıradayım falan demiştim. En kötü ihtimal bugün görmüştür o paranın yattığını. Bunu kendine sorun etti de ondan mı acaba bir de buraya gelip para harcamasın diye mi düşündü bilmiyorum ama bu benim kırıldığım gerçeğini değiştirmedi yani
Bilmiyorum valla gelme deyişinden sonra gitmesi zor geliyo şuanda. Yarın konuşucam büyük ihtimalle ciddi ciddi sorucam yani hiç mi özlemiyorsun diye, yarınki konuşmanın vaziyetine göre belki de giderim. Gerçekten hiç bilmiyorum kafam karıştı çok, hevesim de kaçtı ne yalan söyleyeyim
Ya senide anlıyorum sende isterdin ki cok özledim gel tabi cok iyi olur fln desin isterdin ama araya para durumu girmş işte :26: Heycanınıda söndürmş oldu ama oda seni düşündügü için öyle diyodur ztn
Ben de öyle olduğuna inanıyorum ama alındım işte bende. Özlemek zaten yeterince beni zorluyor üstüne bir de regl dönemi falan tam bomba olduğum günler benim bu aralar bu da üstüne tuz biber oldu.
Birden daldım ama canım mevzunu okudum bence biraz sen alınganlık yapmışsın ya da sizin iletişiminiz nasıl bilmiyorum ama sen zora girme diye farketmez demiş olabilir zaten şu an sıkıntıdalar ustalar belli olma mevzuları var çok üstlerine gitmeyin derim o günlerden geçmiş biri olarak söylüyorum...Sen diosun ya ben paramı hazırladm o niye düşünüo diye onların ordaki düşünceleri tezkere günü ,aileleri ve varsa sevgilisi sevdikleri ...Her şeyi düşünüolar bende geçen hafta kargo gönderdm dünde içimden bişi göndermek geçti gönderdm diyo ne masraf yapıosun falan dedm sen boşver işte falan ...Sana şu kadar diyim sevgilin elinden gelse seni hiç göndermez bile ama maalesf asker ocağında bence durduk yere sıkıntı yaratma derim gerçektn şu ustalık mevzusu onlar için çok can sıkıcı zaten neresi olcağı belli değil çünkü 81 tane il ve ilçe düşün...o yüzden sen gitmek istiosan git çünkü seni gördüğünde zaten sevinicek ...
Aklıma bi an benimki geldi yemin torenine gidicektik o da cok istedi beni. Hersey ayarlanmisti bi gun aradi dediki gelcenmi. Dedim sözlün degilmiyim tabi yaninda olcam basladim anlatmaya Ankaradan mi gelsem Istanbuldan mi falan neseli neseli anlatip durdum.Ben susunca demezmi ama ben gelmeni istemiyorum.Ne diyosun sen ya diye sitem ettim afalladım.Kiskaniyomus beyfendi oyle bi ortama girmemi istemiyomus, cok kiskaniyorum kizim ben seni diyo bideSeninkide 2 hafta sonra gelcek ya bosuna masraf yapmani istemiyordur bide dedin ya sıkıntı cekiyo falan senin kalkip gelmeni gurur yapiyo olabilir erkeklik bunu öne cikartiyo . Yoksa niye ozlemesin tabiki özlüyor tatlim ya skma sen canini biliyorum hevesin kursakta kalmasi kotu bisey ama az daha dayan ve konuyu kapat hic tavir yapma yarin falan gecicek bu gunler
Kızlar bugünlerden geçmiş biri olarak diyorum ki askerinizin her dediği şeyi kafanıza takmayın ayrıca ustalık belli olcak onlar yeterince gerginler zaten size belli bile etmio olabilirler ama öyleler ...
O yüzden ustalığınız da belli olsun ondan sonra kafanıza takılan her şeyi sorun konuşun ama azcık daha sabır lazım...
bazı dönemler sıkıntıları fazla oluo bilmioruz ki orda ne oluo bi komutan laf edio canları sıkılıo ediyo , mesela denetimler ,mesela bu ustalık belli olcak dönemi ,ustaya gittiklerinde bir hafta falan bi sıkıntı stres bide sevdikleriyle arası limoni olursa daha da geçmez günler o yüzden az daha sabır ...Sonra her şey standarta bağlıo ustalıkta en azından yeri yurdu belli falan rahatlıosunuz ...
Her şeyi kafanıza takmayın bu kadar çünkü yolumuz daha çok var ...
Tam gaz alınganlık modundasın sen anlaşıldı ozamnBence hiç bşy deme ve git bütün alınganlıklarını unutcaksın emin ol yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?