93/3 asker yolu bekleyenler

Huhhhu Handecan azmine hayran kaldım

Ohhh gorusmeyeli neler yapmissn sn oyle:))

Bnm en yakinim dahi olsa bn fikrimi soyledigmde veya yapmayi dusundugum birseyi soyledigimde yada almayi dusundugum seyi paylastigimda karsimdakinin haberi dahi yokken bnm anlatmamla ogrendigi birseyi snra kendi fikriymis gbi veya kendisinin almayi dusundugu seymis gbi anlatmasina aşırı derecede snrleniyorm!ay icimi dökiyim dedim bi snrlendimm de:))

Son düzenleme:

Kim ne yaptı Kübi böyle , gerçekten sinir bir durum aslında :26:

Nasıl karmaşık cümleler kurmşsn sen öyle ya Anladım ama cümlenin sonu gelmicek sandm bi an
Sinir bozucu gercekten ama çeşit çeşit insan var işte kaşına cıkıyo bu tipleride malesef Gülüp geçmekten başka yapck bşy yok kafana takarsan büyür gider.O onun acizligi bnce

Been geldiimmm nasılsınız kızlaarr :)

ezgiiiii valla özledikkk ne facede görebiliyorum seni nede burda...

Kübraa ne oldu sana böyle kim sinirlendirdi yine :26:

Valla sıktı artık çağlacım ya
Sıradaki hedefim şu ocak ayını bitirmek zaten bisürü şafak kağıdıma bir yenisini daha ekledim

Haklısın canım, senin sabrın bizden 2 ay öncesinden sınanmaya başladı sonuçta :26:
Atsana fotoğraflarını seninkileri de görelim, şu finaller bitsin hepsini bir araya toplayıp ben de yapıcam

Haklısın canım, senin sabrın bizden 2 ay öncesinden sınanmaya başladı sonuçta :26:
Atsana fotoğraflarını seninkileri de görelim, şu finaller bitsin hepsini bir araya toplayıp ben de yapıcam

Bu pcye atamıyorum diğer pc gelsin hafta sonu atiyim hepsinii
Ben kendimi aştım artık İsmimle , Baş harflerimizle filan yapmaya basladım. İşim gücüm askerlik oldu valla

Bu pcye atamıyorum diğer pc gelsin hafta sonu atiyim hepsinii
Ben kendimi aştım artık İsmimle , Baş harflerimizle filan yapmaya basladım. İşim gücüm askerlik oldu valla

Ehehe hepimizin öyle kuzum ya sorma, tamam bakalım hafta sonu gelsin de seninkileri de görelim

Ay bi arkadasim.icimi dokmem lazimdi biyere size anlatiyim ddm:)yani bast umursanmaz bisi gbi aslinda ama surekli adet haline gelip tekrarlaninca snrleniyorm yol boyunca kendi kendime knstumm icimden rahatladm:))

Aman iyi yapmışsın Kübi, insanın karşısına illa çıkıyor öyle bir tip

Hehe cumlem biraz uzun olmus evet ama olsun anlatabilmisim ifafe edebilmism:)bi anlik snirle yazdim.yani tekrarlaninca bu durum snirimi bozuyo.ay emre gbi konustun emrede ne takiyosun bosver falan ddi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…