- Konu Sahibi mutluluk_06
- #15.001
​İzinleri falan mı düşüyorsun canım ?
Yook hayatim ya düşmedim hatta 1 hafta dağıtım izninide yazdim 279 çıkıyor .s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
​İzinleri falan mı düşüyorsun canım ?
Yook hayatim ya düşmedim hatta 1 hafta dağıtım izninide yazdim 279 çıkıyor .s
Günaydın herkese kızlarr :) Yepyeni bir haftadan musmutlu günler diliyorum hepimiz için yeni yılın iik haftansını saçma sapan geçiren ben inşallah bu haftayı güzel geçiririm hepinizi öpüyorumm :)
günaydın, yeni bir gün, yeni bir hafta ile yeni bir ben olmaya karar verdim.
artık hiçbir şeyi ertelemeyeceğim!
Gunaydinn kizlarrr cabuk gecen bir gun olsunnnn ve guzel bir gun olsunn:))
günaydın, yeni bir gün, yeni bir hafta ile yeni bir ben olmaya karar verdim.
artık hiçbir şeyi ertelemeyeceğim!
İyi akşamlaar bir sınavı daha aştım da geldim hohoho son 3
Şafağım bir gün daha azaldı kızlar ben 18 Nisan a göre hesaplıyordum aama 17 miş azaltmıcam dedim neden bir gün fazla dursun dedi beyimiz bende azalltım
Nasılsınız bakalıııım![]()
Seroş yedin bitirdin vallahi finalleri de , darısı başıma :18:
Şafak da bir hayli güzelleşiyor git gide, hadi daha da hızlı geçsin artııııık![]()
selam kızlarrr ben geldim hafta sonu ankaraya bir kaçamak yaptım gene güzeldi herşeyyy şafak sıkıştırması moduna geçiyoz galibaaa bizde yavaştan hyecanlar falan artık gelmesi yaklaşıyor diyeee :) sizden naber neler yapıyorsunuz bayadır giremedim bi türlüü arkadaşımda bizde zaten bayadır çok takılamıyorum pc başında ... :26:![]()
Neleri ertelemiştin ki Hande merak ettim yani :44:![]()
birincisi kendime bakmayı...
bugün şöyle desenli çoraplarımı, topuklu ayakkabılarımı giydim, ojemi sürdüm, eyeliner'ımı çektim kaç kişi bugün çok hoş olmuşsun dedi.
ikincisi spor yapmayı...
buraya geçen haftalarda pilates yapıcam dedim hala yapmadım.
bugün başlıyorum!
üçüncüsü ödevlerimi..
bir daha asla son güne bırakmayacağım.
her gün gereken okumalarımı yapıcam.
dördüncüsü hobilerim...
org çalmaya heveslenmiştim yarım bıraktım!
kemanım da evde öylece yatıyor.
devam edicem hepsine..
şimdilik bu kadar![]()
Ay şükür yavrum şükür az kaldı artııık ya valla ama bende bittiimAh ah btiyor ama zor bitiyor be canımm biliyorsunuz hepiniz artık iyice zorlaşmaya başladı
Artık çarşamba günü 99 diyoruuzz şu sömestr geçsiiin gerisi hemen geleeceeeekk![]()
selam kızlarrr ben geldim hafta sonu ankaraya bir kaçamak yaptım gene güzeldi herşeyyy şafak sıkıştırması moduna geçiyoz galibaaa bizde yavaştan hyecanlar falan artık gelmesi yaklaşıyor diyeee :) sizden naber neler yapıyorsunuz bayadır giremedim bi türlüü arkadaşımda bizde zaten bayadır çok takılamıyorum pc başında ... :26:![]()