93/3 asker yolu bekleyenler

birincisi kendime bakmayı...
bugün şöyle desenli çoraplarımı, topuklu ayakkabılarımı giydim, ojemi sürdüm, eyeliner'ımı çektim kaç kişi bugün çok hoş olmuşsun dedi.

ikincisi spor yapmayı...
buraya geçen haftalarda pilates yapıcam dedim hala yapmadım.
bugün başlıyorum!

üçüncüsü ödevlerimi..
bir daha asla son güne bırakmayacağım.
her gün gereken okumalarımı yapıcam.

dördüncüsü hobilerim...
org çalmaya heveslenmiştim yarım bıraktım!
kemanım da evde öylece yatıyor.
devam edicem hepsine..

şimdilik bu kadar :1:

Huhhhu Handecan azmine hayran kaldım :46:

selam kızlarrr ben geldim hafta sonu ankaraya bir kaçamak yaptım gene güzeldi herşeyyy şafak sıkıştırması moduna geçiyoz galibaaa bizde yavaştan hyecanlar falan artık gelmesi yaklaşıyor diyeee :) sizden naber neler yapıyorsunuz bayadır giremedim bi türlüü arkadaşımda bizde zaten bayadır çok takılamıyorum pc başında ... :26: :9:

Ohhh gorusmeyeli neler yapmissn sn oyle:))

Bnm en yakinim dahi olsa bn fikrimi soyledigmde veya yapmayi dusundugum birseyi soyledigimde yada almayi dusundugum seyi paylastigimda karsimdakinin haberi dahi yokken bnm anlatmamla ogrendigi birseyi snra kendi fikriymis gbi veya kendisinin almayi dusundugu seymis gbi anlatmasina aşırı derecede snrleniyorm!ay icimi dökiyim dedim bi snrlendimm de:))

Son düzenleme:
Bnm en yakinim dahi olsa bn fikrimi soyledigmde veya yapmayi dusundugum birseyi soyledigimde yada almayi dusundugum seyi paylastigimda karsimdakinin haberi dahi yokken bnm anlatmamla ogrendigi birseyi snra kendi fikriymis gbi veya kendisinin almayi dusundugu seymis gbi anlatmasina aşırı derecede snrleniyorm!ay icimi dökiyim dedim bi snrlendimm de:))

Kim ne yaptı Kübi böyle , gerçekten sinir bir durum aslında :26:

Nasıl karmaşık cümleler kurmşsn sen öyle ya :52: Anladım ama cümlenin sonu gelmicek sandm bi an :1:
Sinir bozucu gercekten ama çeşit çeşit insan var işte kaşına cıkıyo bu tipleride malesef :31: Gülüp geçmekten başka yapck bşy yok kafana takarsan büyür gider.O onun acizligi bnce :34:

Been geldiimmm nasılsınız kızlaarr :)

selam kızlarrr ben geldim hafta sonu ankaraya bir kaçamak yaptım gene güzeldi herşeyyy şafak sıkıştırması moduna geçiyoz galibaaa bizde yavaştan hyecanlar falan artık gelmesi yaklaşıyor diyeee :) sizden naber neler yapıyorsunuz bayadır giremedim bi türlüü arkadaşımda bizde zaten bayadır çok takılamıyorum pc başında ... :26: :9:

ezgiiiii valla özledikkk ne facede görebiliyorum seni nede burda...

Kübraa ne oldu sana böyle kim sinirlendirdi yine :26:

Valla sıktı artık çağlacım ya :31:
Sıradaki hedefim şu ocak ayını bitirmek zaten bisürü şafak kağıdıma bir yenisini daha ekledim :37:

Haklısın canım, senin sabrın bizden 2 ay öncesinden sınanmaya başladı sonuçta :26:
Atsana fotoğraflarını seninkileri de görelim, şu finaller bitsin hepsini bir araya toplayıp ben de yapıcam :9:

Haklısın canım, senin sabrın bizden 2 ay öncesinden sınanmaya başladı sonuçta :26:
Atsana fotoğraflarını seninkileri de görelim, şu finaller bitsin hepsini bir araya toplayıp ben de yapıcam :9:

Bu pcye atamıyorum diğer pc gelsin hafta sonu atiyim hepsinii :31:
Ben kendimi aştım artık İsmimle , Baş harflerimizle filan yapmaya basladım. İşim gücüm askerlik oldu valla :37:

Ay bi arkadasim.icimi dokmem lazimdi biyere size anlatiyim ddm:)yani bast umursanmaz bisi gbi aslinda ama surekli adet haline gelip tekrarlaninca snrleniyorm yol boyunca kendi kendime knstumm icimden rahatladm:))

Aman iyi yapmışsın Kübi, insanın karşısına illa çıkıyor öyle bir tip :52:

Nasıl karmaşık cümleler kurmşsn sen öyle ya :52: Anladım ama cümlenin sonu gelmicek sandm bi an :1:
Sinir bozucu gercekten ama çeşit çeşit insan var işte kaşına cıkıyo bu tipleride malesef :31: Gülüp geçmekten başka yapck bşy yok kafana takarsan büyür gider.O onun acizligi bnce :34:

Hehe cumlem biraz uzun olmus evet ama olsun anlatabilmisim ifafe edebilmism:)bi anlik snirle yazdim.yani tekrarlaninca bu durum snirimi bozuyo.ay emre gbi konustun emrede ne takiyosun bosver falan ddi:)

Back
X