- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #1.521
Ben zaten canım burada böyle köpürüyorum ediyorum ama onunla konuşurken bir görün beni kedi yavrusu gibiyim. Canını sıkmak gerçekten istemiyorum ona da uğraşıyorum zaten, sıkılan benim canım olsun boş ver diyorum. Onu yapıcam zaten canım izne geldiğinde niye öyle dedin o gün diye elbet sorucam yani.
Şüphe edilecek hiç bir şey de yok işte ama diyorum ya şizofrene bağlıyorum ben bazen, kuruyorum kafamda saçma sapan, sonra kendime kızıyorum orası ayrı mesele çocuk orada kim bilir kaç saat sırada bekliyor da her gün arıyor habersiz bırakmayayım diye bir de ben böyle düşünüyorum diye. Gerçekten duysa hem üzülür hem kızar. Aynen canım bildiğin askerlik bizimkisi de sadece istersen dışarı çıkarsın yani fark bu. Görünce zaten her şey gidiyo ama bunu sorucam niye öyle dedin o gün dicem yani
Herkese günaydınnnnn
Bugün keyfim yerinde ,sizler nasılsınz bakalm
günaydınnn
senin için çok sevindim.
benim canım çok sıkılıyor ya.
artık bunaldım çok.
şu eylül bir geçmedi!
selam kızlar
bizim icin insallah guzel bi gun olur
İnş canım hatta sadce bugün degl her gün güzel olsun
Selam Hatunlaaaaar, okul hastane kitapçı kuaför derken ancak gelebildim. Nasılsınız bakalım ?
Aaaa evet sen bugün hastaneye gidicektin :26: Ne oldu peki kötü bşy yoktur umarım ?
Kuaförede gidilmş bakımlar yapılmş cok iyi yapmşsn walla ohh
Yok canım temiz çıktı tahlilim fakat sorun da orada bence. Her tahlil temiz çıkıyor ama sorun da devam ediyor, ne yapıyo o zaman bunu ben uydurmuyorum yaaValla bakımdan ziyade artık, zorunluluktan gittim yani. Yoksa berber tercihim olabilirdi
Başka bi doktora git ozamn canım ya ihmal etme yaniOlsun ya bakımlı ol boşver az kaldı hem gelmelerine iyi olur hazırlık
Canım bu gittiğim kaçıncı doktor bir bilsen özelden devlete kaç yer denedim yok yani hiç biri de bir sorun var demiyor.
Hmmmm ilginç ozamn stresten fln oluyodur bi sebebi yoktur hormonal fln
Öyle herhalde yani ilaç verdi ya bakalım 4 aylık bir de onları kullanıcam sonrasına bakıcaz
Kötü bşy olmasında stresten olsun boşverBenm kardesmde gidiyo sürekli doktora kremler ilaçlar kullanıyo ama gecmiyo onunda bi türlü
Senin kardeşin sivilce için falan gidiyor herhalde, krem dediğine göre. Geçen konuştuğumuz mevzudan aklında kaldı sanırım daha gitmedim ben dermatolojiye. Bu hormon testini jinekoloğum istedi benim. Regl düzensizliği için
Evet ya bn dermotoloji sandm bi yandanda diyodum hormonlarlada mı baglantılıymş demekki diyeStresten düzensizlik olur bide hava değişimindende oluyo ama sürekli oluyo bilemicem bide endokrinolojiye gitmeni tavsiye edebilirm Benm arkadasım 1 senedir regl olmuyodu her türlü doktora gitti.En son endokrinolojiye gidiyim bide dedi gitti doktor demş acil kilo alman lazm zayıflıktan oluyo kansızlıktan demş.Kız kilo aldı düzeldi herşey
7. seneyi doldurdum ben regl dönemim başladığından beri senede 3-4 defa falan ancak normal oluyor geri kalanlarında gelmesi 40 günü buluyor en az. Bir de bunu deneyeyim bakalım olmadı bir de endokrinolojiye giderim. Alışkanlık oldu zaten artık kan falan vermek. Vermezsem bir boşluk oluyor içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?