- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #15.341
Günaydın kızlar bnm sevdiceğim daha pazar günü teslim oldu çoook yeni yani.birazcık eski yorumlara göz attım hepinizin şafakları az kalmış allah kavuştursun :) nasıl bu zamana kadar dayandınız? Hele ki ilk günler? Antidepresan falan kullandınız mı? Şimdi bakim bu hafta gecsin bidahaki hafta almayı düşünüyorum bakalım kısmet
Hoşbulduk canım :)Hoş geldin tatlım aramıza. Valla nasıl dayandık inan hiç bilmiyorum hele ki şu son günlerde ben biraz bunalım modundayımAra ara gelen şu ruh halim geçmezse ben de yardım almayı düşünüyorum ama ilaç anlamında değil , belki de konuşup rahatlamak için . Bir de niye bu kadar geç gitti acaba, uzun dönemsiniz gördüğüm kadarıyla devre kayıpları bile aralıkta gidiyordu sizinki ocağa kalmış :26:
Hoşbulduk canım :)
Nişanlımın belinde fıtık vede astımı var gataya sevk etmişlerdi MR falan derken çok bekledi malesef 5 ocakta gitti işte
Bn konuştukça kötü oluorum ya bakalım bi kaç haftaya düzelirim inşallah
Günaydın kızlar bnm sevdiceğim daha pazar günü teslim oldu çoook yeni yani.birazcık eski yorumlara göz attım hepinizin şafakları az kalmış allah kavuştursun :) nasıl bu zamana kadar dayandınız? Hele ki ilk günler? Antidepresan falan kullandınız mı? Şimdi bakim bu hafta gecsin bidahaki hafta almayı düşünüyorum bakalım kısmet
​Anladım canım çok geçmiş olsun
Hoşbulduk :)Öncelikle aramıza hoşgeldin. Şuan sana ne söylesek kolay değil çünkü emin olki zaman ilk başlarda geçmiyormuş gibi geliyor ama emin olki geçiyor. Sakın öle ilaç falan düşünme çünkü geçecek bu günlerde sende senden bir sonraki gelecek olanlara bunları diyeceksin. Seni zor bir yol bekliyor. Ama inanki insanın sevdiğini beklemesi kadar güzel bir duygu yok.
İlla ki bilgin olur bilirsin yani :) Sonra sürprzi yaparsın . Büyük ihtimal şubatta olur yemin töreni. Kaç gün acemilik yapıcak ?
Hiiiç bilmiyorum desem ne yedin ne içtin iyimisin diye sormaktan baska bişey sormadım olmadı askerlik yaptıgı birliği arıyıp sorarım dimi :)
Çok sağol şimdi yine hastaymış hava degişikliği yüzünden heralde
Hoşbulduk :)
Bilmiyorum bide şafak panosu yaptım az önce bi baktım 361 yazıo ayyy ağlıcaktım o an 1 yıl diyine kolay gelioda 361 günü görünce bi an karamsarlıga kapıldım iyice
İzmirde yani 8 saat var aramızda bana kalsa her haftasonu giderim hatta bu cuma bile çıkıp gidebilirdim ama diorum tut kendiini falan diye bide bnmki yemin törenine bile gelmeyin çocukmuyum ben dio (24 yasında bu arada) bakalım napcaz böyle
İşte gede bunu bizim beyfendiye anlat :) bizde annesiyle gitmek istioruz bakalım gitcez inşallah fikri değişir değişmesede gitcez o günler bi gelse çabucak keşke şimdi 94' lüler gelicekmiş onların yanında koca adam kalıo tabi bi yandanda gurur yapıo 24 yasında yeni askere gidiorum diye giderken eglence bile yaptırmadı düşün kaynanacım damadına bile davullu zurnalı eğlence yaptı kendş ogluna yapamadı
3 gün çıkıo demek uçakla istanbula götürsek sonra gelse olurmu ki? Biz yemin töreninden sonra bir hafta izni var sanıoduk
İzmirdeymiş sanırım yeni okudum, iklimi güzel görünse de İzmir havası çarpar ve de güven olmaz yani o havaya. Güneşe aldanmaya gelmez bizim burada
İzmirdeymiş sanırım yeni okudum, iklimi güzel görünse de İzmir havası çarpar ve de güven olmaz yani o havaya. Güneşe aldanmaya gelmez bizim burada
Söylemezkş yemin töreni olcagı zamanı :) bu pazartesi teslim oldu 6 ocakta o zman 31 ocakta mı yemin törenleri olucak ?
Söylemezkş yemin töreni olcagı zamanı :) bu pazartesi teslim oldu 6 ocakta o zman 31 ocakta mı yemin törenleri olucak ?
Çok sagol canım bide bişey daha sorcam şimdi 94 lüleri bekliyolarmış az kişilermiş o yüzden kantin kapalıymış 94 lğler 20 gün sonra gidicekmiş kantin kapalı diye bişiyler gönderim diorum yiycek gönderebiliomuyuz mesela konserve patlıcan çok sever birkan bide abur cubur tatlı yolliyim kuruyemiş yolliyim diorum bi kutu yapıp yollasam olur dimi kantin kapalıymış sonuçtaYemin toreninden snra hemen dagitima gidrse dagitim izni alir evine gider.ama yemin toreninden snra bi sure daha acemilik devam edicekse eger yemin toreni cuma olrsa pzr 5e kadar ailesiyle evci cikabilir.ama normalde o sehir disina cikmasi yasak olr.ayrica cikarmaniz icn o sehirde ev bulup adres vermeniz gerekr.sehir disina cikarirsiniz ama normalde yasaktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?