93/3 asker yolu bekleyenler

Hoş geldin tatlım aramıza. Valla nasıl dayandık inan hiç bilmiyorum hele ki şu son günlerde ben biraz bunalım modundayım Ara ara gelen şu ruh halim geçmezse ben de yardım almayı düşünüyorum ama ilaç anlamında değil , belki de konuşup rahatlamak için . Bir de niye bu kadar geç gitti acaba, uzun dönemsiniz gördüğüm kadarıyla devre kayıpları bile aralıkta gidiyordu sizinki ocağa kalmış :26:

Hoşbulduk canım :)
Nişanlımın belinde fıtık vede astımı var gataya sevk etmişlerdi MR falan derken çok bekledi malesef 5 ocakta gitti işte
Bn konuştukça kötü oluorum ya bakalım bi kaç haftaya düzelirim inşallah

Son düzenleme:

Öncelikle aramıza hoşgeldin. Şuan sana ne söylesek kolay değil çünkü emin olki zaman ilk başlarda geçmiyormuş gibi geliyor ama emin olki geçiyor. Sakın öle ilaç falan düşünme çünkü geçecek bu günlerde sende senden bir sonraki gelecek olanlara bunları diyeceksin. Seni zor bir yol bekliyor. Ama inanki insanın sevdiğini beklemesi kadar güzel bir duygu yok.

Hoşbulduk :)
Bilmiyorum bide şafak panosu yaptım az önce bi baktım 361 yazıo ayyy ağlıcaktım o an 1 yıl diyine kolay gelioda 361 günü görünce bi an karamsarlıga kapıldım iyice

Hoşbulduk :)
Bilmiyorum bide şafak panosu yaptım az önce bi baktım 361 yazıo ayyy ağlıcaktım o an 1 yıl diyine kolay gelioda 361 günü görünce bi an karamsarlıga kapıldım iyice

Sana kolay olduğunu sölemiyecem canım kolay değil kesinlikle karamsarlığa kapılma geçecek. Fakat sana büyük görev düşüyor emin olk ona destek olman gerekiyor. Onlar bizden moral buluyor yeri geliyor ailesine anlatamadığını onlardan bulamadığı desteği senden bulacak.

valla ne alaka yaa yemin töreni çok farklı birşey ayrıca 8 saatte uzak ama engelde değil tabii allah kavuştursun canm ..

6 ay gitti 6 ayim kaldi
Bitecek ins yarinin yarisi oldum
Bende benlik kalmadi ama
Zamanin,iyi hizli gecmesi dilegiyle herkese hayirli gunler kizlar
Yeni katilanlarda var aramiza herhalde onlarda hosgeldi

Yemin toreninden snra hemen dagitima gidrse dagitim izni alir evine gider.ama yemin toreninden snra bi sure daha acemilik devam edicekse eger yemin toreni cuma olrsa pzr 5e kadar ailesiyle evci cikabilir.ama normalde o sehir disina cikmasi yasak olr.ayrica cikarmaniz icn o sehirde ev bulup adres vermeniz gerekr.sehir disina cikarirsiniz ama normalde yasaktir

İzmirdeymiş sanırım yeni okudum, iklimi güzel görünse de İzmir havası çarpar ve de güven olmaz yani o havaya. Güneşe aldanmaya gelmez bizim burada

İzmirde misin canım? Bende izmirliyim en son anneanneciğim ordaydı onlarda gecen sene tasındı istanbulda tasınmasalardı bnm için çok kolaylık olurdu ama kısmet işte

İzmirdeymiş sanırım yeni okudum, iklimi güzel görünse de İzmir havası çarpar ve de güven olmaz yani o havaya. Güneşe aldanmaya gelmez bizim burada

İzmirde misin canım? Bende izmirliyim en son anneanneciğim ordaydı onlarda gecen sene tasındı istanbulda tasınmasalardı bnm için çok kolaylık olurdu ama kısmet işte

Söylemezkş yemin töreni olcagı zamanı :) bu pazartesi teslim oldu 6 ocakta o zman 31 ocakta mı yemin törenleri olucak ?

Hoş geldin canımm..Depresyon hapı falan yazmışsın ama hiç gerek yok böyle şeylere insan kendi kendini motive ediyo bu durumlarda ben 2 ay öncesinden ağlamaya başlamıştım gittiğindede 1 ay susmadım her telefonda her gece sürekli ağladım zırladım ama noldu hiç bişey geçti gitti işte bitiyo bi şeklilde canını sıkarsan hiç geçmez emin ol..
Yemin törenine istemese de siz gidin bence herkesin ailesi orda oluyo onlarında gözü sürekli aileyi arıyo orda sarılınca insan çok fena oluyo ama hayatında bir kere yaşanması gereken bir şey ve bence yanında olunmalı acemiliğin 28.günü yapılıyo yemin töreni meslekçiyse yemintöreninden hemen sonra 7 gün dağıtım izni var ama meslekçi değilse yani şoför vs bişi olcaksa orda daha eğitim alıyo eskiden 75 gündü şimdi 45 e indirildi sanırım tam bilmiyorum ama o eğitimlerden sonra izine geliyo
Şimdiden hayırlı teskereler moral bozmak yok burda birbirimize destek olmak için varız

Söylemezkş yemin töreni olcagı zamanı :) bu pazartesi teslim oldu 6 ocakta o zman 31 ocakta mı yemin törenleri olucak ?

Hoş geldin canımm..Depresyon hapı falan yazmışsın ama hiç gerek yok böyle şeylere insan kendi kendini motive ediyo bu durumlarda ben 2 ay öncesinden ağlamaya başlamıştım gittiğindede 1 ay susmadım her telefonda her gece sürekli ağladım zırladım ama noldu hiç bişey geçti gitti işte bitiyo bi şeklilde canını sıkarsan hiç geçmez emin ol..
Yemin törenine istemese de siz gidin bence herkesin ailesi orda oluyo onlarında gözü sürekli aileyi arıyo orda sarılınca insan çok fena oluyo ama hayatında bir kere yaşanması gereken bir şey ve bence yanında olunmalı acemiliğin 28.günü yapılıyo yemin töreni meslekçiyse yemintöreninden hemen sonra 7 gün dağıtım izni var ama meslekçi değilse yani şoför vs bişi olcaksa orda daha eğitim alıyo eskiden 75 gündü şimdi 45 e indirildi sanırım tam bilmiyorum ama o eğitimlerden sonra izine geliyo
Şimdiden hayırlı teskereler moral bozmak yok burda birbirimize destek olmak için varız

Çok sagol canım bide bişey daha sorcam şimdi 94 lüleri bekliyolarmış az kişilermiş o yüzden kantin kapalıymış 94 lğler 20 gün sonra gidicekmiş kantin kapalı diye bişiyler gönderim diorum yiycek gönderebiliomuyuz mesela konserve patlıcan çok sever birkan bide abur cubur tatlı yolliyim kuruyemiş yolliyim diorum bi kutu yapıp yollasam olur dimi kantin kapalıymış sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…