93/3 asker yolu bekleyenler

yemın torenı cocukluk degıl ayrıca yemınden cıkıp 3 gun dısarıya cıkabılıyor aılesı cıkartabılıyor falan gayet moral oluyor orada mılyonlarca ınsanın aılesı gelıcek sevgılısı sarılıcak edıcek kendını asıl o zaman daha kotu hısseder eger aılesıyle tanısıp gorusuyorsanız bence sız onu dınlemeyıp gıdın derım ben :)

Selam kızlarr:)emrecik sabah msj atmis smdi teli kapali ulasamiyorm.gorev gunu bgn degildi.normal nobet gnu bgn.biside demedi bana.heralde acil gorev cikti yine.aksam 6gbi ortaya cikmasi lazim:)

İşte gede bunu bizim beyfendiye anlat :) bizde annesiyle gitmek istioruz bakalım gitcez inşallah fikri değişir değişmesede gitcez o günler bi gelse çabucak keşke şimdi 94' lüler gelicekmiş onların yanında koca adam kalıo tabi bi yandanda gurur yapıo 24 yasında yeni askere gidiorum diye giderken eglence bile yaptırmadı düşün kaynanacım damadına bile davullu zurnalı eğlence yaptı kendş ogluna yapamadı
3 gün çıkıo demek uçakla istanbula götürsek sonra gelse olurmu ki? Biz yemin töreninden sonra bir hafta izni var sanıoduk

Son düzenleme:

Evet anliyorum ilk baslarda oyle oluyo.ama emin ol sonradan alisiyosun artik.ozlem hasret hep oluyo ama insan bi zaman snra alisiyo.snde zamanla alisicaksinn standarda bagliycak hersey:)ama antidepresan falan icme derim gerek yok.

Bnm erkek arkadasim 26yasinda:)acemide pek yasiti yoktu en buyuk o sayilirdi.ustada nadir ondan buyuk asker var.yani oyle diyolar gelmeyin ne gerek var falan ama moral oluyo ailesini sevdiklerini yaninda gorunce.

İnternetten aldığım saç maşam geldi oley
Şimdi adanaya gidicem trene yetişmem lazm akşam denicem bakalım nasıl oluyo
Akşama görüşrz kızlar

Canım hosgeldin :)
Direk atladım ama 24 yaşda çok yaslı sayılmaz burada eşleri 27 28 yasında olanlar var. Benim erkek arkadaşımın askerlik yaptığı yerde 29 yasında 2 çocuğu olan insanlar var. Yemin töreninede gitmenizi tavsiye ederim çok farklı bi duygu eminin nişanlınında hoşuna gidicektir sizi orda görmek. Ezgninde dediği gibi herkesin ailesi geliyo kız arkadası geliyo eğer tek basına kalırsa daha çok üzülür. Hem o duyguyu tatmanızı tavsiye ederim :) Allah kavustursunn.. Antideprasanada hiç gerek yok sonuç olarak öylede böylede 12 ay yapılıcak. İlk gnleer tabiki zor ama görüdüğün gibi hepimiz senin gibi basladık simdi nerelerdeyiz :) Tekrardan allah kavustursun tatlım.

hıı bende slıkon dıyınce o sandım e gratıslerın hıcbırınde mı kalmamıs yahu

Bagdat caddesinde 2yere baktm yoktu.bugun bide kadikoydekine bakicam.gecen ayda aramistim bulamamistmm yilbasi nedeniyle cogu urunler bitti demislerdi.kadikoydede bulamazsam yapck bisi yk yarn vercem kargoya aldiklarimi.gec bile kaldim yani.bu aksam bi mektup yazmaliyim:)

Evet anliyorum ilk baslarda oyle oluyo.ama emin ol sonradan alisiyosun artik.ozlem hasret hep oluyo ama insan bi zaman snra alisiyo.snde zamanla alisicaksinn standarda bagliycak hersey:)ama antidepresan falan icme derim gerek yok.

Bi iki hafta geçsin bakicam artık duruma göre alışamazsam artık o zaman bi piskolağa danışırım verirse içerim vermezse napalım artık :)

Çok teşekkür ederim Bencede yaşla ilgili dediklerin çok dogru:) zaten o ne derse desin o anı kaçırmaya hiç niyetim yok bakalım şu bi kaç haftayı bi atlatabilirsem devamı gelicekte ilk günler çok zor oluyo maşallah sizinde tezkereye az kalmış allah kavuştursun

Bencede kaçırmamalısın olmadı sürpriz yaparsın :) Evet biz bitirdik olduk sayılır geçiyor işte :)

Söylemezkş yemin töreni olcagı zamanı :) bu pazartesi teslim oldu 6 ocakta o zman 31 ocakta mı yemin törenleri olucak ?

İlla ki bilgin olur bilirsin yani :) Sonra sürprzi yaparsın . Büyük ihtimal şubatta olur yemin töreni. Kaç gün acemilik yapıcak ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…