- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #15.321
hıı bende slıkon dıyınce o sandım e gratıslerın hıcbırınde mı kalmamıs yahu
Tabiki merak etmen cok normal bizim acemilik ıspartadaydı genelde 3 günde bir 10dk fln konusabiliyoduk cok sıkıntılıydı.Ne yaptı ne yedi yoruldu mu fln filan diye diye bitirdim bn acemilik boyunca ama asker sonucta, bi yandanda böyle düşünmek lazm ev rahatlıgını beklemk cok sacma oluyo ama düşünüyorz işte sevdigimiz içinBaşta zorlanman cok normal ama bi süre snra yok yemin töreni yok ustası nereye cıktı telaşıyla acemiligi de bitiriyosun snra bakmşsn bu durumu kabullenmş bünyen oyüzden kendini cok sıkmamanı önerirm :44:[/
Nişanlımda sürekli aramaya çalışıyo ama dün aramamıştı halbuki kuzum hasta olmuş dün igne fala yapmışlar üç gün dinlencekmiş hasta şuan yanigideli kaç gün oldu izmirde hasta oldu çocuk ki izmirin havası güzeldir demek başka bi yere gştse nasıl olcaktı zaten zayıf doğru diosun lu acemi birliği bi bitse alışıcam belki şuan kabullenemedşm bile gittiğni böyle allak bullak bi haldeyim akşam işten çıkıorum kapınn önüne bakıoyorum sanki çıkıp gelcekmiş gbi oluyo bakalalım alışıcam inşalah :)
İzmirde yani 8 saat var aramızda bana kalsa her haftasonu giderim hatta bu cuma bile çıkıp gidebilirdim ama diorum tut kendiini falan diye bide bnmki yemin törenine bile gelmeyin çocukmuyum ben dio (24 yasında bu arada) bakalım napcaz böyle
Bizim burdakinde sadece el kalmış
Ay o el için olanlarıda hiç iyi değil kendime almıstım iki günde takoz gibi oldu açamadım
Okanda elie eldiven takarim isinir gerek yok dedim alcaktim yoksa iyiki almamisim
yemın torenı cocukluk degıl ayrıca yemınden cıkıp 3 gun dısarıya cıkabılıyor aılesı cıkartabılıyor falan gayet moral oluyor orada mılyonlarca ınsanın aılesı gelıcek sevgılısı sarılıcak edıcek kendını asıl o zaman daha kotu hısseder eger aılesıyle tanısıp gorusuyorsanız bence sız onu dınlemeyıp gıdın derım ben :)
İzmir bornovada ben herşeyi içime atarım kendime bile belli etmem diyim sen anla yani gece odama gidim ağliyim falan hiç öyle bişey olmadı ama biri bana onu sorunca ondan bahsederken şarıl şarıl ağlamaya başlıyorum tutamıyorum kendimi böyle garip bir ruh halindeyim yani
İzmirde yani 8 saat var aramızda bana kalsa her haftasonu giderim hatta bu cuma bile çıkıp gidebilirdim ama diorum tut kendiini falan diye bide bnmki yemin törenine bile gelmeyin çocukmuyum ben dio (24 yasında bu arada) bakalım napcaz böyle
İşte gede bunu bizim beyfendiye anlat :) bizde annesiyle gitmek istioruz bakalım gitcez inşallah fikri değişir değişmesede gitcez o günler bi gelse çabucak keşke şimdi 94' lüler gelicekmiş onların yanında koca adam kalıo tabi bi yandanda gurur yapıo 24 yasında yeni askere gidiorum diye giderken eglence bile yaptırmadı düşün kaynanacım damadına bile davullu zurnalı eğlence yaptı kendş ogluna yapamadı
3 gün çıkıo demek uçakla istanbula götürsek sonra gelse olurmu ki? Biz yemin töreninden sonra bir hafta izni var sanıoduk
hıı bende slıkon dıyınce o sandım e gratıslerın hıcbırınde mı kalmamıs yahu
Evet anliyorum ilk baslarda oyle oluyo.ama emin ol sonradan alisiyosun artik.ozlem hasret hep oluyo ama insan bi zaman snra alisiyo.snde zamanla alisicaksinn standarda bagliycak hersey:)ama antidepresan falan icme derim gerek yok.
Canım hosgeldin :)
Direk atladım ama 24 yaşda çok yaslı sayılmaz burada eşleri 27 28 yasında olanlar var. Benim erkek arkadaşımın askerlik yaptığı yerde 29 yasında 2 çocuğu olan insanlar var. Yemin töreninede gitmenizi tavsiye ederim çok farklı bi duygu eminin nişanlınında hoşuna gidicektir sizi orda görmek. Ezgninde dediği gibi herkesin ailesi geliyo kız arkadası geliyo eğer tek basına kalırsa daha çok üzülür. Hem o duyguyu tatmanızı tavsiye ederim :) Allah kavustursunn.. Antideprasanada hiç gerek yok sonuç olarak öylede böylede 12 ay yapılıcak. İlk gnleer tabiki zor ama görüdüğün gibi hepimiz senin gibi basladık simdi nerelerdeyiz :) Tekrardan allah kavustursun tatlım.
Çok teşekkür ederim Bencede yaşla ilgili dediklerin çok dogru:) zaten o ne derse desin o anı kaçırmaya hiç niyetim yok bakalım şu bi kaç haftayı bi atlatabilirsem devamı gelicekte ilk günler çok zor oluyo maşallah sizinde tezkereye az kalmış allah kavuştursun
Bnm erkek arkadasim 26yasinda:)acemide pek yasiti yoktu en buyuk o sayilirdi.ustada nadir ondan buyuk asker var.yani oyle diyolar gelmeyin ne gerek var falan ama moral oluyo ailesini sevdiklerini yaninda gorunce.
Söylemezkş yemin töreni olcagı zamanı :) bu pazartesi teslim oldu 6 ocakta o zman 31 ocakta mı yemin törenleri olucak ?Bencede kaçırmamalısın olmadı sürpriz yaparsın :) Evet biz bitirdik olduk sayılır geçiyor işte :)
Söylemezkş yemin töreni olcagı zamanı :) bu pazartesi teslim oldu 6 ocakta o zman 31 ocakta mı yemin törenleri olucak ?
haha ayyy ne guzel yaaa anne yarısı oldun tabı ben tek cocugum ya ne hala ne teyze olabılcem :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?