- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #1.541
Hallolur inş canım ya aynen bi bunu dene bakalm olmazsa bnm dedigime git bide
Sevdiceginle konustunuz mu dünden berien son moralin bozuktu cünkü...
Aynen canım not ettim bir yere öyle yapıcam.
Yok konuşamadık daha, sabah aramadı yani. Birkaç saate arar herhalde boşluk bulabilirse tabi. Moralim hala da bozuk sayılır, hani sonuçta unutmuyor insan alındığı şeyi ama en azından dünkü kadar fevri değilim. Sen ve diğer arkadaşlar da tabi sağ olsunlar dün fevri davranmamı engellediniz yani benim, yoksa kızmıştım da yani. Kırgınlık var biraz daha ama en azından kızgın değilim bu da bir şey bence. Yoksa bugün aradığında kızgın olsam bu tartışacağımız anlamına geliyordu. Ben öyle soğuk davranarak falan değil de konusu açılırsa ya da konu bir şekilde oraya gelirse izne gelmeden önce bu ufaktan söylücem alındığımı gelme deyişine ama bu asla trip şeklinde olmayacak. Gelene kadar da açılmazsa da yüz yüzeyken açık açık sorucam niye öyle dedin diye ve üzüldüğümü belirticem sakin sakin
Bence en dogru kararı vermşsin hem böylece sonu tartışmaya gitmez sende neden onun öyle dedigini sakin bi şekilde anlarsın çözülür herşey.Bende bugün konusurken eger haftasonu çarşı iznine cıkamazsan mutlaka ara haber ver merk ediyorm dedm.Bna dediki sanki bnm her an elimde telefon mu var dedi.Önce anlayamadm niye öyle dedigini ama sakin bi şeklde dedi.Bende biliyorum olmadıgını ama fırsatın olrsa demk istemştim dedm.Tamam ztn fırsatm olrsa arıyorm dedi.Telefonu kapatınca düşündm alınsam mı alınmasam mı diye amaaaan dedm boşver ece dediyse dedi ama gelince söylicem bna böyle dedin diye kesin tepkisinin yersiz oldugunu kendiside anlarOyüzden sakince konusup halletmek en iyisi .Hem sen günlükte tutuyodun sanırm okudugnda farkına varr dediklerinin alınılcak taraflarını
Yok canım temiz çıktı tahlilim fakat sorun da orada bence. Her tahlil temiz çıkıyor ama sorun da devam ediyor, ne yapıyo o zaman bunu ben uydurmuyorum yaaValla bakımdan ziyade artık, zorunluluktan gittim yani. Yoksa berber tercihim olabilirdi
aa cok sevındım ıyı cıkmasına yedıgın seylerle alakalı olabılır o halde saglık sorunu degılse tmm ıste ya yada kullandıgın makyaj malzemelerı falan hepsıne dıkkat et bebegım
Öküz çocuk zaten kalkıp bana para yatırmışsın zaten bir de üstüne buraya mı gelip masraf yapacaksın falan deseydi evlenince de sen bana bakarsın diyecektim onu bile kurmuştum kafamda ( evlilik benlik değil diyen biri olduğumdan bunu demem onu baya mutlu ederdi)
Aynı yanılgıya Ece de düştü az önce. Sivilceler için değildi canım benim bu test. Jinekoloğum istemişti. Daha gidemedim ben dermatolojiye
hahahah bende zamanında buyuk konusmustum o sekılde ya ay evlenmem ben cocuk yapcagımda evlenırız beraber yasarız dıyodum oyleydıde sımdı evlılık hayallerı kuruyoz cok garıp gelıyo ama daha evlenmem ya ne bılıyım :d hep bı yargım var evlılıge cozemedım
aaaahahahah anladımmmmmmmmmmmmmm pardons olsun ya sonucu ıyı cıkan bısey var sonucta ortada
selam kızlar
bir hafta içi daha bitti.
haftasonu sizinkiler çarşıya çıkacak mı? görüşecek misiniz?
selam kızlar
selam kızlar
selaaaam saygın yarın cıkıyo ıstee ama haftaya goruscez gerı beslemeye kalmıs spor falan 12 de cıkcakmıs ondan gıtmedım bende zaten gun bıtmıs olcak gereksız olcakkkk :26::26:
senın kıııı ne durumdaaa
Kızllarrr kızlarrrrrrrrrrrrrrr selammmlarrrr
Bnmki mechul pek umudum yok oyüzdende.Gecen hafta hazırlandm süslendm püslendm bni webcamden görcek diye snra hüsrana ugradm oyüzden bu hafta umutlu deglm :26:
Geçen gün sorduğumda çarşı yok bu hafta demişti. Olsun daha iyi diyordu gerçi dinlenirim diyordu
selam tatlım
yarın çıkacak mısın dedim ben de
kararsızmış.
çık da görüşelim dedim
webcam den görüşürüz sanırım
selam canımm
bakalım ben de hüsrana uğramam inşallah.
çıkar herhalde bu hafta sen de görürsün...
tüh ya olsun..
gitmeyecek misin?
madem çarşıya çıkmıyor, sürpriz yap git yine de ya.
ben olsam giderdim gelme dese de.
Bu hafta baya bozuldum. Gidesim kalmadı. Ama ona sormadan haftaya giderim büyük ihtimal. Hem usta yeri de belli olmuş olur sanıyorum. Hani uzak bir yer çıkar da gidemeyeceğim bir yer olsa dahi haftaya o açığı kapatırım diye düşünüyorum
bakalım ben de hüsrana uğramam inşallah.
çıkar herhalde bu hafta sen de görürsün...
dünden bugüne sende baya bi değişim varGit tabi cok iyi olur sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?