93/3 asker yolu bekleyenler

Hallolur inş canım ya aynen bi bunu dene bakalm olmazsa bnm dedigime git bide
Sevdiceginle konustunuz mu dünden beri en son moralin bozuktu cünkü...

Aynen canım not ettim bir yere öyle yapıcam.
Yok konuşamadık daha, sabah aramadı yani. Birkaç saate arar herhalde boşluk bulabilirse tabi. Moralim hala da bozuk sayılır, hani sonuçta unutmuyor insan alındığı şeyi ama en azından dünkü kadar fevri değilim. Sen ve diğer arkadaşlar da tabi sağ olsunlar dün fevri davranmamı engellediniz yani benim, yoksa kızmıştım da yani. Kırgınlık var biraz daha ama en azından kızgın değilim bu da bir şey bence. Yoksa bugün aradığında kızgın olsam bu tartışacağımız anlamına geliyordu. Ben öyle soğuk davranarak falan değil de konusu açılırsa ya da konu bir şekilde oraya gelirse izne gelmeden önce bu ufaktan söylücem alındığımı gelme deyişine ama bu asla trip şeklinde olmayacak. Gelene kadar da açılmazsa da yüz yüzeyken açık açık sorucam niye öyle dedin diye ve üzüldüğümü belirticem sakin sakin

Bence en dogru kararı vermşsin hem böylece sonu tartışmaya gitmez sende neden onun öyle dedigini sakin bi şekilde anlarsın çözülür herşey.Bende bugün konusurken eger haftasonu çarşı iznine cıkamazsan mutlaka ara haber ver merk ediyorm dedm.Bna dediki sanki bnm her an elimde telefon mu var dedi.Önce anlayamadm niye öyle dedigini ama sakin bi şeklde dedi.Bende biliyorum olmadıgını ama fırsatın olrsa demk istemştim dedm.Tamam ztn fırsatm olrsa arıyorm dedi.Telefonu kapatınca düşündm alınsam mı alınmasam mı diye amaaaan dedm boşver ece dediyse dedi ama gelince söylicem bna böyle dedin diye kesin tepkisinin yersiz oldugunu kendiside anlar Oyüzden sakince konusup halletmek en iyisi .Hem sen günlükte tutuyodun sanırm okudugnda farkına varr dediklerinin alınılcak taraflarını

Aynen canım benim en büyük kozum o günlük zaten. Şimdi ben böyle şöyle kızdım böyle kızdım diyorum burada size ama onu görünce özlediğimden tabi tüm kızgınlıklarım uçuyor gidiyor aklımdan, kıyamıyorum uzak davranmaya. Ama o günlük yok mu o günlük her şey onda. Gelince çok utanıcak beyefendi beni fark etmeden üzdüğü zamanlara. Ben unuturum ama günlük unutmaz. Ne demişler söz uçar, yazı kalır

aa cok sevındım ıyı cıkmasına yedıgın seylerle alakalı olabılır o halde saglık sorunu degılse tmm ıste ya yada kullandıgın makyaj malzemelerı falan hepsıne dıkkat et bebegım

aa cok sevındım ıyı cıkmasına yedıgın seylerle alakalı olabılır o halde saglık sorunu degılse tmm ıste ya yada kullandıgın makyaj malzemelerı falan hepsıne dıkkat et bebegım

Aynı yanılgıya Ece de düştü az önce. Sivilceler için değildi canım benim bu test. Jinekoloğum istemişti. Daha gidemedim ben dermatolojiye

hahahah bende zamanında buyuk konusmustum o sekılde ya ay evlenmem ben cocuk yapcagımda evlenırız beraber yasarız dıyodum oyleydıde sımdı evlılık hayallerı kuruyoz cok garıp gelıyo ama daha evlenmem ya ne bılıyım :d hep bı yargım var evlılıge cozemedım

İşte canım o ön yargı bende de var. Kesinlikle erkek arkadaşımdan kaynaklı değil ve benim o kuruma karşı olan bir korkum yani

selam kızlar
bir hafta içi daha bitti.
haftasonu sizinkiler çarşıya çıkacak mı? görüşecek misiniz?

selaaaam saygın yarın cıkıyo ıstee ama haftaya goruscez gerı beslemeye kalmıs spor falan 12 de cıkcakmıs ondan gıtmedım bende zaten gun bıtmıs olcak gereksız olcakkkk :26::26:
senın kıııı ne durumdaaa

selam kızlar
bir hafta içi daha bitti.
haftasonu sizinkiler çarşıya çıkacak mı? görüşecek misiniz?

Bnmki mechul pek umudum yok oyüzdende.Gecen hafta hazırlandm süslendm püslendm bni webcamden görcek diye snra hüsrana ugradm oyüzden bu hafta umutlu deglm :26:

selam tatlım
yarın çıkacak mısın dedim ben de
kararsızmış.
çık da görüşelim dedim
webcam den görüşürüz sanırım

Kızllarrr kızlarrrrrrrrrrrrrrr selammmlarrrr

selam canımm

Bnmki mechul pek umudum yok oyüzdende.Gecen hafta hazırlandm süslendm püslendm bni webcamden görcek diye snra hüsrana ugradm oyüzden bu hafta umutlu deglm :26:

bakalım ben de hüsrana uğramam inşallah.
çıkar herhalde bu hafta sen de görürsün...

Geçen gün sorduğumda çarşı yok bu hafta demişti. Olsun daha iyi diyordu gerçi dinlenirim diyordu

tüh ya olsun..
gitmeyecek misin?
madem çarşıya çıkmıyor, sürpriz yap git yine de ya.
ben olsam giderdim gelme dese de.

Bu hafta baya bozuldum. Gidesim kalmadı. Ama ona sormadan haftaya giderim büyük ihtimal. Hem usta yeri de belli olmuş olur sanıyorum. Hani uzak bir yer çıkar da gidemeyeceğim bir yer olsa dahi haftaya o açığı kapatırım diye düşünüyorum

dünden bugüne sende baya bi değişim var Git tabi cok iyi olur sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…