93/3 asker yolu bekleyenler

Çok sakinledim demi
Görmeden duramıyorum işte ben böyle, niyet ne kadar iyi olursa olsun gelme dedikten sonra gitmemek lazım da hiç gel de bana anlat

Bende senin gibiyim ama Kendi içimde onla brz barışırsam bi sorun kalmıyo Nasıl olsa yeri gelcek hesabını sorarım diyorum rahatlıyorm Özledik tabi ya okdr zaman gecti baglasalar durmamak lazım git gör özlem gider oh misss

Nasılsıın canıım ? Düzeldi mi moraliin :)

Moralim öyle çok düzgün sayılmaz ama en azından dünkü gibi kızgın değilim. Tartışmayacağım yani karar aldım ama bu kırıldığımı söylemeyeceğim anlamına da gelmiyor. Güzelce söyleyeceğim fırsat olursa, biraz da o düşünsün
Sen nasılsın canım ?

Barışmasak da mantık şu canım ne yapıcam bu kırgınlık için ayrılıcam mı yooo, ee o zaman askerde zaten uzatmayayım
Ömrümüz gitti bu erkekleri idare edicez diye

Askerden bi gelsinler snra onlar düşünsün diyorm hadi bakalm Eden bulur diye cok güzel bi laf var bn ztn nazlıyımdır normalde ama askere gitti gideli hiç naz yapmıyorm oda cok şaşırıyo Ama geldiginde o lafların hesabını nazla sorcam

Pek iyi değilim canım ya hastalıktan ölcem bi iyileşemedim. Bosver ya askerdeyken bazı şeyleri pek irdelememek gerekiyo azıcık sıkıcaz disimizi hataları vurmıcaz yüzlerine zaten kendileride fark edince hatayı kapatmaya çalışıyolar ama fark etmeleri zaman alıyo biraz

Tam hastalık zamanı kuzum sıcak tutmaya bakın kendinizi valla. Geçmiş olsun çokça
Öyle yapıyorum zaten canım, askerlikten sonra anlayacağı çok şey var da işte bazen de korkuyorum böyle küçük küçük şeyler birikecek de bir gün büyüyecek diye. Öyle bir örnek var çünkü çevremizde :18:

Odun falan ama şu sıralar tanıdığım ve belki de tanıyabileceğim en iyi insanlardan biri o. Bunu erkek arkadaşım olduğu için değil de daha önce tanıdığım abuk sabuk insanlardan dolayı söyleyebiliyorum, yoksa hani sırf sevgilim diye değil yani. Durum böyle olunca, hayatındaki en özel kimse olunca benden çok çekmedi ne yalan söyleyeyim ya da bana öyle geliyor da olabilir
Ben yapmadım da ne oldu diyorum ve gelince onu zor zamanlar bekliyor bence. Buradan ona sesleniyorum :
Kendini kolla Sevgiiiiliiiiiiim

kızlar yerler acıklanmıs az onc konustuk
sırnak seslice diye bi tugaya duymus hakkımızda hayırlısı
allahım iyi insanlarla karsılstırır insallah

Son düzenleme:

yeri belli olduğu için sevindim apple2
uzak çıkmış ama önemli olan hayırlı yer olması.
çünkü dibimizde de olsa askerlik bu sonuçta yakın uzak aynı..
inşallah eşinin rahat edeceği bir yerdir canım

Hakkında hayırslı olsun canım dediğin gibi allah iyi insanlarla karşılaştırsınn.. Uzak diyede sıkma canını bak bizde uzağız ama öylede böylede geçiyo askerlik. Hayırlısı olsun yani

Yok öyle düsünme tek yapmamız gereken bu askerlik sürecinde daha anlayışlıı olmak alttan almak tabi yeri geldiğinde haklıysan söyliceksin ama uzatmıcaksın hiç bişiyii.

sagol handecim umarım oyledir biz zaten kendimizi doguya alıstırmıstık kesinlikle dogu olacaktı
bakalım insallah iyi bir yerdir allahım yardımcısı olsun

Hakkında hayırslı olsun canım dediğin gibi allah iyi insanlarla karşılaştırsınn.. Uzak diyede sıkma canını bak bizde uzağız ama öylede böylede geçiyo askerlik. Hayırlısı olsun yani

yani canım oyle tabi yanımda olmadıktan sonra heryer uzak tabikide
iyi dileklerin icin tesekkurler aslanlar gibi gitti aslanlar gibi
dönecek elbet hic kuskum yok allaha guvencim sonsuz benim

yani canım oyle tabi yanımda olmadıktan sonra heryer uzak tabikide
iyi dileklerin icin tesekkurler aslanlar gibi gitti aslanlar gibi
dönecek elbet hic kuskum yok allaha guvencim sonsuz benim

Allah dağına göre kar verirmiş zaten tatlım.
sen çok dirayetlisin maşallah...

ay hayırlısı olsun allahım komutanları arkadasları cok rahat olur umarım canım benım...

Yok öyle düsünme tek yapmamız gereken bu askerlik sürecinde daha anlayışlıı olmak alttan almak tabi yeri geldiğinde haklıysan söyliceksin ama uzatmıcaksın hiç bişiyii.

Aynen canım uzatmanın faydası yok zaten. Tek iletişim aracımız telefon, acemilikteyiz diye çoğu zaman 3-5 dk konuşabiliyoruz zaten ne yapayım yani o 3-5 dakikayı ikimize zehir edicem de ne olucak. Yüz yüzeyken adam akıllı söylerim alındığımı görünce zaten üzüldüğümü o da anlar bence yani

Canım ne yalan söyleyeyim şırnak yazdığını görünce içimden bir şeyler koptu gitti, istemsizce yaş süzüldü gözümden. Bizler de bu haberi bekliyoruz sonuçta. Kendini alıştırman iyi olmuş, bak ben alıştıramamışım mesela bunu anladım az önce :18:

Allah dağına göre kar verirmiş zaten tatlım.
sen çok dirayetlisin maşallah...
aglayıp havaya cıksam donus varmı handecim kurban oldugum allahım isterse baktıktan koruduktan sonra
atesin icinde olsa bakar kollar ben allaha guveniyorum benimkiyle birlikte alyında bir suru
insan dusmus suan benimle aynı duyguları yasayan yuzlercesi var
hayırlısı demekten baska bişey gelmiyo elimden
HAYIRLISII

ya benim icimden gitmedi sanki icim cız etti basımdan soguk sular dokuldu ama
gercekten ben hazırladım kendimi yemin torenine gidince bizzat komutanından duydum
kesinlikle dogu batıyı aklınızın ucundan dahi gecirmeyin diye
nasibimizde orası varmıs alnının akıyla gidip gelmek nasip olsun sag saglim
seninki nereye dusmustu canım bu kadar etkilendin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…