93/3 asker yolu bekleyenler

Canım cok sevindim senn adına ankara olmasına.Gercekten iyi bi yer polatlı brz ankaranın dışında kalıyo ama olsun inş rahat olur gözün aydın hadi

Çok sağ ol Ece'cim ben bi sakinleyim gerekli bilgileri alıcam sizlerden Ankara ile ilgili
Darısı inşallah sizin başınıza canım. Ben haberimi aldım ama artık aklım da kalbim de dualarım da sizlerle, ben burada ne kadar mutluyum siz de haberleri alınca böyle olursunuz inşallah

işte kader ortagı diye bosa demiyorum aynen canım
dile getirmek istediklermi aynen yazmıssın sagol valla

aynen canım bende ayrım yapmak icin demedim
es olunca daha farklı sadece
allah hem onların hem bizim yardımcımız olsun
hep iyiye dusun yoksa iki gunde catlarsın kotudusunursen sıkıntıdan

Seni yanlş anlamadm sakın öyle anlama tabiki eş olmanın ayrı farkları var anlıyorum hak veriyorumda ama ne biliyim işte alışıcam elbet ben cok sulugözümdür bide annem babam görsünde istemem oyüzden lavoboya gidip aglıyorum yani yarına kendimi alıştrmam lazm acilen

Balıkesiriii çok severimmmm çok güzel ...İnşallah sizinde hayırlı bi yer çıkar hemen yaz valla merak ederizz

insallah canım temennimiz o bende butun dualarım dileklerim
onunla hayırlısı yapıp gelsin
sanada hayırlı teskereler simdiden

Sağol canm Allah razı olsun ...

Ankarada her birlik aynı değil ama genel olarak Rütbeliler çok oluyo ama zamanla onada alışıolar yani ,,artık her şey düzene girio istediği zaman banyosunu yapcak çamaşırını yıkıcak çarşısı olcak mesela olmayan arkadaşlarmzda var doğu yareni olup kendinide askerin sevdirirse hele bide yazıcı falan olursa çok rahat eder ...

Ay bilmiyorum ya cok kötü oldum şuan ay niye böyle oldm anlamıyorm bn alıştrmştm kendimi bi garip haldeym yarın bide sınavım var
Evli olanları anlıyorum ztn az önce yukardada acıkladm yani yanlş anlamıyorm sizleri
Hakkımızda hayrlısı olsun ...

kızz deme oyl aglama sakın ne kadar kotu dusunursen oyle olur
o cocuguda uzme sadece destek ol yanında ol
senin saglam durdugunu gorunce o dahada yurekli olacak emin ol
hep iyi dusun hayırlısını dile aynen benim suan yaptıgım gibi

ece ben de sulugözümdür.
ama bu askerlik olayında sadece eşimi gönderip eve geldikten sonra ağladım 5-10 dakika o kadar.
duygularım alınmış gibi ya
sadece özlüyorum o da yaşam tarzım gibi oldu.
nefes almak kadar normal geliyor artık özlemek de.

Bugünden agliyimde içim boşalsın yarın saglam durmam lazm haklısın iyi olcam yarına inş

Ya bnde zır zır aglamıyorm tabiki ama bugün ilk defa eve gelip yerler acıklanmş yazılarını okuyunca fena oldm ayy niye böyle oldm :S
İyi olurum yarına inş kendimi böyle motive ediyim bari

Kızlar bu arada bende begüş 26 yaşndayımmm -İstnbul, askerimde Ankarada işe başlıcam hayırlısıyla da bende bi kendimi tanıtım dedim herkesi de Allah kavuştrsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…