- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #1.641
hhhehehe kolay gelsin
ben hiç tutturamam neredeyse
Hemde nasıl begenir ellerine saglık cok güzel olmştr kesin
Zahmet olmazsa yesin zaten canım saat 11de kek yapıyorum ona yaniiiiii
Eline sağlık bence de seve sever yer şimdi...
Bende bi kargo yapıyorum kek,börek,kurabiye,kahveler vs içinde bi ben eksiğimartık askerimi geçtim diğer askerlerde bazen benimkine diomuşlar yenge kargo yapmıo mu ne zaman gönderiyo diye
Canııım teşekkür ederimHemde nasıl begenir ellerine saglık cok güzel olmştr kesin
Eline sağlık bence de seve sever yer şimdi...
Bende bi kargo yapıyorum kek,börek,kurabiye,kahveler vs içinde bi ben eksiğimartık askerimi geçtim diğer askerlerde bazen benimkine diomuşlar yenge kargo yapmıo mu ne zaman gönderiyo diye
Canııım teşekkür ederim
Yesiiin tabi. Valla çok sevap bence o olay yaa gariplerim orada patlıcan yemekten bi hal olmuşlar
hahaha süper ya :)
onlar için bulunmaz nimet zaten.
ayyy evet ya 3 hafta önce bnmkide diyodu normalde patlıcanı cok severm ama midemi bulandırdılar artk diyeSürekli patlıcan yemegi yapıyolarmş
Askeriyedeki mantık şuymuş stokta ne varsa ondan yap. Patlıcan kıtlığı olacağını düşünüp deli gibi patlıcan depoladılar sanırım
Canııım teşekkür ederim
Yesiiin tabi. Valla çok sevap bence o olay yaa gariplerim orada patlıcan yemekten bi hal olmuşlar
Aynen bnm babamda emekli asker.Bizim evde hiç şehriyeli pilav pişmez normal sade pişirirz cünkü babam şehriyeli pilav yemekten usanmş askeriyede
Ben işte fırsat buldukça yapıorum ediyorum dediğin gibi öyle dua ettiler ki dio mutlu oluyorum 1 gün 1 gündür karınları doyuyo diye ...Ankaraya kargo 1 günde gidio sende yaparsın ustaya gidince
Bazı yerlere yemek girmiyormuş ya canım o belli olsun da yaparım valla, emine beder kesilirim başına hiç sorun değil
Aynen ÇAğlacım belli olsun otursun her şey o dert değil zaten ama Ankaraya giderken kalın şeyler götürsün askerim çok soğuk dio ...Ben mesela gönderebiliyorum ama başka bi ankara da askeri olan arkadaş gönderemiyo birliğe bağlı ...
Hııı anladım canım. Bir gelsin de onları iyice ayarlamak lazım o zaman izinde. Ben şimdiden başlayayım bir atkı örmeye, yılbaşına yetiştirir gönderirim
eşimle konuştuk daha belli olmadı yerim dedi.
eğitimlerde 2 haftadır en başarılı ilk 15 kişinin içine girdiği için çift çarşı izni varmış 2 hafta boyunca.
geçen hafta hiç kullanmadı iznini.
bu hafta çıkmış işte gördüm yüzünü iyi oldu :)
Arkadaslar sevgılımın yerı bellı oldu Hakkarı semdınlı( Allah'ım hepımızın sevdıceklerını sag salım gıdıp gelmesını nasıp etsın ınsallah
uzak yer çıkmış ama üzülme terör falan yok artık
Arkadaslar sevgılımın yerı bellı oldu Hakkarı semdınlı( Allah'ım hepımızın sevdıceklerını sag salım gıdıp gelmesını nasıp etsın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?