93/3 asker yolu bekleyenler

Ehehe biz malsef cmdan görüşemiyoruz telefondan knusbaliyoruz ancaaka :))) Napıyooosun kuzumm

bızde tlfdandı sımdı saygın ınt cafe gıttı ben annemın facedeyım o bızım ortak facede ıste konusuyoruz oyle ıcerı telefon sokcaklardı bende korkuttum hahah bakalım aklımızı sey yaptın dıyo

Belli olmuş kızlar Bayburt kaydırma birlik cıkmş 1 ay fln bayburtta kalcaklarmş snra artk neresi olursa

Öyle tabi canım ayy neyseeeeeeeee

benımkıde cocuk gıbı ay cs atıyolar ınternet cafede arkadaslarıyla ya ne zaman buyucek bılmıyoom gerce bende boyleyım oyun konusunda ıkımızde cok aşırı oynuyoruz bende erkeklerın oynadıgı butun o savas stratejı oyunlarını falan oynuyorum evı oyun salonuna dondurcez bu gıdısle bız

erkeklerin hepsi öyle canım ya Ama bnde oynuyorum dedigin gibi içinde futbol oymayan bütün erkek oyunlarını

Ayyy aynı biz bende çok oyun oynarım sürekli nfs oynardık biraz araba hastasıyımm Bi gün yine evde otrduk nfs oynuyoruz idda koyduk ortaya arabnın anahtrnı koydu o ben telefnumu tabi aldım kaçtım anahtarı ama benim olmadı haliyle 1 saat hevesimi alabldim ancaa

İddalı oyunlar iyidir ya tabi tam verseymş anahtarı güzel olurmş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…