- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #1.661
haftasonu geldi herkes gezmeye gitti herhalde :)
valla nerde bu kızlarrrr bence hepsı suan webcam modunda ondan buralara ugrayan yok
Ehehebiz malsef cmdan görüşemiyoruz telefondan knusbaliyoruz ancaaka :))) Napıyooosun kuzumm
bızde tlfdandı sımdı saygın ınt cafe gıttı ben annemın facedeyım o bızım ortak facede ıste konusuyoruz oyle ıcerı telefon sokcaklardı bende korkuttum hahah bakalım aklımızı sey yaptın dıyo
Ehehe iyii bakalım canım konusuuun siz
ay oyun oynuyolar arkadaslarıyla konuusuyoruz bı yandanda sız napıyosunuz bakalımmmm
Tesliimm oldu sevdiceğim simdi öyle bi duygulandım yine
yaa olsun bebegım gene cıkcaklar etcekler sey yapma oyle kendını uzmeeeeeeeeeeeee seeeen
Belli olmuş kızlar Bayburt kaydırma birlik cıkmş 1 ay fln bayburtta kalcaklarmş snra artk neresi olursa
Saol teşekkr ederm hayırlı mı hayırsız mı gidince görcezHadii hayırlı olsun canımm:)
Belli olmuş kızlar Bayburt kaydırma birlik cıkmş 1 ay fln bayburtta kalcaklarmş snra artk neresi olursa
Öyle tabi canım ayy neyseeeeeeeee
hayırlısı olsun bebegım bak agladın o kadr uzdun kendınııı allah ıyılerle karsılastırsınn
Saol teşekkr ederm hayırlı mı hayırsız mı gidince görcez
benımkıde cocuk gıbı ay cs atıyolar ınternet cafede arkadaslarıyla yane zaman buyucek bılmıyoom gerce bende boyleyım oyun konusunda ıkımızde cok aşırı oynuyoruz bende erkeklerın oynadıgı butun o savas stratejı oyunlarını falan oynuyorum evı oyun salonuna dondurcez bu gıdısle bız
benımkıde cocuk gıbı ay cs atıyolar ınternet cafede arkadaslarıyla yane zaman buyucek bılmıyoom gerce bende boyleyım oyun konusunda ıkımızde cok aşırı oynuyoruz bende erkeklerın oynadıgı butun o savas stratejı oyunlarını falan oynuyorum evı oyun salonuna dondurcez bu gıdısle bız
Ayyy aynı biz bende çok oyun oynarım sürekli nfs oynardık biraz araba hastasıyımmBi gün yine evde otrduk nfs oynuyoruz idda koyduk ortaya arabnın anahtrnı koydu o ben telefnumu tabi aldım kaçtım anahtarı ama benim olmadı haliyle 1 saat hevesimi alabldim ancaa
İddalı oyunlar iyidir ya tabi tam verseymş anahtarı güzel olurmş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?