93/3 asker yolu bekleyenler

Haber vermediğim zaman çok kötü oluyo farkediyorum alışmışım 1.5 senedir nereye gitsem haber vermeye o da öyle ama o yolu 20dkda gelene kadar nefes nefese kalıyorum :1:

Aynen aynen bende 2 senedir alışmışım. başlarda biraz zorlanmıştım hani sürekli haber vermek falan zor geliyordu ama şimdi seve seve haber veriyorum. Sanki evlenmişizde eşime haber veriyormuşum gibi.

hıı biliyorum olsun bebeğimm oda iyidirr:16:
of sorma ya büte kaldım ben 1 dersii bekliyorum ayın 27sinde oda :50:
kpss hazırlanıyordun dimi sen

Bayada varmş 27 sine ya :18: Nese en azından tek bi dersmş buna şükür :1:
Yok tatlım kpss bnlik bşy degl :1: Yazılım alanında çalışıcagm için pc kursuna gidiyorm :61:

191
Türkmenistan'a selam olsunn :72:

$image.webp

Ay aglamak istiyorum gozlerin doluyo tutuyorum kendimi.emreyle tartistik hatta yaptigi kiskanclik bosuna tartisma cikarmasi o kdr agrima gttiki.bn burda beklerken boyle kiskanclik kavgalari kirdi.dusundurdu beni acikcasi

Ay aglamak istiyorum gozlerin doluyo tutuyorum kendimi.emreyle tartistik hatta yaptigi kiskanclik bosuna tartisma cikarmasi o kdr agrima gttiki.bn burda beklerken boyle kiskanclik kavgalari kirdi.dusundurdu beni acikcasi

Ne yaptında kıskandı ki durup durrken :53:

Kübi pazardan beri biz de harala gürele gidiyoruz, o kavgalara takılma , tamamen özlem saçmalaması :52: :50:

Ne yaptında kıskandı ki durup durrken :53:

Teyzemin kiziyla caddede yemek yiyp kahve ictik.bnden buyuk ayrica abla diyorm.snra emrenin yakin arkadasi aradi ugra yanimiza emrenin amcasi gelcek falan ddi.ugramycaktimm ama karsilastik gorduler bni ugrama durumunda kaldim.15dk oturdum ayip olmasin diye sonra kalktik ablamla.eve birakti ablam bni.emreyle tartismaya basladik bn asker bekliyoms gbi davranmiyomusum kafama gore takiliyomusum.ya duydugum
Laflar o kdr agrima gttiki anlatiyorm
Bnu

Kübi pazardan beri biz de harala gürele gidiyoruz, o kavgalara takılma , tamamen özlem saçmalaması :52: :50:

Ya dedigi laflar agir geldi.yeter istemiyorm ddm artk haketmiyorm
Bu laflari dedim.ya yaptiginin hcbi mantikli aciklamasi ykk hicbi sekilde hakli bi yani yok.bn surekli hata yapmisim gbi ugrasmak istemiyorm.bu davranislar bni dusunduruyo guvenimi sarsiyo

slm arkadşlar bnm 93/4 gidicek sevgilm . aslnda 91li ama tecillydi. daha yeri belli bile değil. ama ikimzde çok skntı yapyrz şimdiden nasl olcak faln diye. Allah hepmze yardm etsin giden kadar kalp bekleyenn işide zor. ama sizn en azndn saylı günlere geçlms bzm daha 2 ay snra başlcak :( of offf :43: :43: :43: :43:

Canım merhaba. benimde sevgilim 91 li tecilliydi 93/4 gitti. acemiliği foçada yaptı usta birliği batman a çıktı komando olarak gitti. gideli 1 hafta oldu telefon kullanabiliyo ama psikolojisi şimdiden bozuldu saçmalayıp duruyo. Seninki nerde ?

Teyzemin kiziyla caddede yemek yiyp kahve ictik.bnden buyuk ayrica abla diyorm.snra emrenin yakin arkadasi aradi ugra yanimiza emrenin amcasi gelcek falan ddi.ugramycaktimm ama karsilastik gorduler bni ugrama durumunda kaldim.15dk oturdum ayip olmasin diye sonra kalktik ablamla.eve birakti ablam bni.emreyle tartismaya basladik bn asker bekliyoms gbi davranmiyomusum kafama gore takiliyomusum.ya duydugum
Laflar o kdr agrima gttiki anlatiyorm
Bnu

Ya askerlik psikolojisinden oluyo hep bnce :26: Brz alttan almaya çalış askerlik bitene kadar olmazsada tavrını koyarsn :31: Ama sacmalamş gercekten...

Canım merhaba. benimde sevgilim 91 li tecilliydi 93/4 gitti. acemiliği foçada yaptı usta birliği batman a çıktı komando olarak gitti. gideli 1 hafta oldu telefon kullanabiliyo ama psikolojisi şimdiden bozuldu saçmalayıp duruyo. Seninki nerde ?

Allah kavuştrsun öncellikle :72: Ustaya ilk gittikleri zaman hepsi öyle oluyo en azından tel kullanıp sevdikleriyle rahat görüşebiliyo oda olmasa napcktı.Bence 1 ay içinde alışır foçadan batman a gitmek garip gelmştr ilk etapta :26:

Ya dedigi laflar agir geldi.yeter istemiyorm ddm artk haketmiyorm
Bu laflari dedim.ya yaptiginin hcbi mantikli aciklamasi ykk hicbi sekilde hakli bi yani yok.bn surekli hata yapmisim gbi ugrasmak istemiyorm.bu davranislar bni dusunduruyo guvenimi sarsiyo

Ömür törpüsü bunlar diye boşuna demiyorum Kübi, saçmalamakta sınır tanımıyolar gerçekten. Ben de alttan almaya çalışıyorum ki agresif biriyimdir bana baya ağır gelen bir şey bu ( haklı olduğum yere alttan almak yani ) başka da şans yok zaten sanırım :27:

kübicim biz dışarıdayız diye akılları kalıyor ve saçmalıyorlar
eşim Malta'ya gitmeme destek oldu,
izmire yarın kuzenimin nikahına gitmeyeceksin gidersen çok büyük olay çıkar dedi yani anlamış değilim.. :44:

kötü haberi az önce aldım:S telefonunu yakalatmış , çarşısıda kitlenmiş faceden yazmış fırsat bulup görüşemicez yazmış çıkmış:S

geçmiş olsun :(
umarım telefon yüzünden ceza verip askerliği uzatmazlar

askere giderken telefonu götürüp götürmeme konusunda kararsızdı yakalatırım falan diye çekiniyodu götürürsem sadece senin götürürüm diyodu , yakalatmış kötü oldu:S

hahahahhahaahh cok kotu yaaaaa hahahahaha :52::52::52::52: bende gelınce anlatırım bankamatiğin önüne işedim bende allah belamı vercek yola çıkıyorum ben bebekkk geldiğimde görüşürüz buralarda ol :34:
ankaraya gidiyorum sevgilimeee 14.ay kutlaması falan filan öptüm çok çokkkk
[/Q

ahahahahahah bankamatik demek iyi bnm gbi arabada altına yapmadın koltugu falan batırmıştım hep ahahahahahah bnm askercik geldii ama yine yazarım burayaa :Ddün buraya yazarken halbuki sevdiceğim gelmiş istanbuldaymış bi an tlfonum caldı bi açtım bnmki yemekte ne var dio :D çürük almış ama :( daha bi ay daha kalır sanıodum hemen yarım saate heyete cıkarmışlar diorum sana orda bile dayanamadılar 12 günde gönderdiler diye dalga geçtim bayaa :D ikimizede bu hafta sonu aşk dolu geçicek demek :D iyi yolculuklar canımm geldiğin zaman anlat neler yaptınnız merak ederimm :D

oo alkol konusunda cok marıfetmıs gıbı anlatıyoruz ama her turlu bı erkekle falan kapısırım ve asla kusmam yanı hyatımda bı ac karınla cok sarap ıcınce kustum o da actım falan oyle nadırdır votka ben sevmıyorum ya vıskı ıcerım genelde ve sarap ıcerım hatta oglenlerı sarapla baslar gece vıskı sonra tekıla ıcerım rakıda cok ıcerım zaten rakı ıcmeye baslayınca bunyen saglamlasıyo onu farkettım ya rakı candır :52:

şarapla viski bende severimde rakıyı bi kere orta okulda bi merak dilimi sürmüştüm aseton koymuşlar bunun içine falan demiştim o gün bugündür daha hiç içmedim ama bi gün denerim madem bünye sağlamlaşıoo :D bnde gnelde kusmamda o ara rejim yapıodum :D 2 ay aç gezmiştim zayıflıcam diye bünyeminde içine etmişim tabiii kus kus öldüm yaaa o gece 5 kere falan kusmuştumm :D

ahahahahahah bankamatik demek iyi bnm gbi arabada altına yapmadın koltugu falan batırmıştım hep ahahahahahah bnm askercik geldii ama yine yazarım burayaa :Ddün buraya yazarken halbuki sevdiceğim gelmiş istanbuldaymış bi an tlfonum caldı bi açtım bnmki yemekte ne var dio :D çürük almış ama :( daha bi ay daha kalır sanıodum hemen yarım saate heyete cıkarmışlar diorum sana orda bile dayanamadılar 12 günde gönderdiler diye dalga geçtim bayaa :D ikimizede bu hafta sonu aşk dolu geçicek demek :D iyi yolculuklar canımm geldiğin zaman anlat neler yaptınnız merak ederimm :D

Çok şaşırdım gerçekten :53:
askerliğiniz bedelliden bile kısa sürdü

Back
X