93/3 asker yolu bekleyenler

Canım ince düşünce denilen bir şeyi beklememek lazım onlardan . Fark etmesi de şöyle oldu, yakın arkadaşı var aynı devre gittiler aynı zamanda. O çocuk da sevgilisiyle vakit geçiricem diye ne bir akrabasına uğramış ne de adam akıllı ailesiyle vakit geçirmiş. Bence bu da çok yanlış olan bir şey. Bunun hakkında konuşuyorduk , ben Manisa'ya yanına gittiğimde. İşte sevgilim de , Esra'dan (arkadaşının sevgilisi ) oldu o , trip mi atıyor ne çocuk hiç bir tarafa uğramamış dedi. Ben de onun yaptığı da yanlış ama seninki de yanlıştı , arasını bulamadınız dedim. Anlamadı bir önce, sonra ben tarih tarih nerede ne yaptığını bizim gitmeden önce kaç gün görüşebildiğimizi söyleyince, kafa sallayıp başını öne eğebildi sadece haklısın dedi. Kendi kendilerine anlamalarını beklememek lazım yani :27:

kesinlikle katılıyorum yüzlerine vurcaksın ki anlycaklar.Anlamıyolarsada anlayana kdr ima etceksin. yoksa kendi kendilerine anlamalarını beklersek ohooo:) bazende üzülüyorum dayanamıyorum ama :)

kızlar selam
esim dün aksam dogudaki askerlere 20-25 gün erken terhis varmıs herhalde burdaki arkadaslar dinlemiş ben duymadım senin haberin varmı dedi.aksililk ya bende dün dinlemedim haber bugun netten arastırdım soru önergesi verilmiş ama cıkmıs bi karar yok.
öyle heyecandımki icime yeniden umut düstü canı sagolsun hayırlısıyla gelsin yinede gec olsun güc olmasın.yüzünü göremiyorum böyle bişey gerceklesirse binlerce bekleyen mutlu olacak ins cıkar yasa .siz duydunuzmu bişey kızlar varmı bilginiz.

Bnde erkek cocugum olsun istiyorumm.emrede kiz olsun istiyoo.erkekler genelde erkek oglum olsun der bzmki kiz olsun diyo:)isimlerde hazir haha:))

haah oha :D yok ben o kadar abartmadım olayı ya isimler falan değişikmiş ama güzell naptın keçeleri :52:
erkek ne biliyim yani erkekliğinden değilde öyle erkek çocuğum olsun kafalarında değilimde erkek daha şey geliyo giydiriyim ediyim böyle ondan yani kızda gerçe barbie doll modları olur :9::9:

kızlar selam
esim dün aksam dogudaki askerlere 20-25 gün erken terhis varmıs herhalde burdaki arkadaslar dinlemiş ben duymadım senin haberin varmı dedi.aksililk ya bende dün dinlemedim haber bugun netten arastırdım soru önergesi verilmiş ama cıkmıs bi karar yok.
öyle heyecandımki icime yeniden umut düstü canı sagolsun hayırlısıyla gelsin yinede gec olsun güc olmasın.yüzünü göremiyorum böyle bişey gerceklesirse binlerce bekleyen mutlu olacak ins cıkar yasa .siz duydunuzmu bişey kızlar varmı bilginiz.

aa gülii süper haber bu valla sizin için hadi inş burdanda 20 25 gün yerseniz süper olcakkk çıksa bari sizinkilere vursa

Günaydııın kızlaaar :31:
Doğudaki askerlere erken terhis yazısını görünce bi bakiyim dedim ama öyle bir şey bulamadım ben :26:
Sadece askerlik yaşı 21 olucakmış. Ben neden göremedimmm :ssz:

aynen bebeğim nasıl gidiyor yüzyüze eğitim falannn
iyi gidiyor canım sükür emegime degiyor bende cabalıyorum notlarımı yüksek tutmaya ugrasıyorum simdilik iyi bakalım
Günaydııın kızlaaar :31:
Doğudaki askerlere erken terhis yazısını görünce bi bakiyim dedim ama öyle bir şey bulamadım ben :26:
Sadece askerlik yaşı 21 olucakmış. Ben neden göremedimmm :ssz:

bende bulamadım ama söylenti duydum canım ins bi ümit oda bize ins olur bekleyelim bakalım

iyi gidiyor canım sükür emegime degiyor bende cabalıyorum notlarımı yüksek tutmaya ugrasıyorum simdilik iyi bakalım

bende bulamadım ama söylenti duydum canım ins bi ümit oda bize ins olur bekleyelim bakalım

hehe ne guzel oh kafan dagılır hem onlarla ugrasırken :)

Back
X