- Konu Sahibi mutluluk_06
- #17.101
Günaydınnnnnn 
Geceleri nee sohbetler oluyormuş burda yaaa
bilsem gelirdim valla bütün gece yoksunuzdur diye uğramadim 

Geceleri nee sohbetler oluyormuş burda yaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı tezkereler olsun hayatım, 93/3 sün galiba sen de. Bizim devrelerden bir arkadaşımız daha var Tunceli'de askeri olan. Sanırım yarın seni gördüğünde yazar o da :)
aynen en sonunda ben patladım bi konudabana dio ki bi daha aramamı istemiosan aramam bahane bulma dio
kafayı yediler gerçekten
![]()
![]()
Canım ince düşünce denilen bir şeyi beklememek lazım onlardan . Fark etmesi de şöyle oldu, yakın arkadaşı var aynı devre gittiler aynı zamanda. O çocuk da sevgilisiyle vakit geçiricem diye ne bir akrabasına uğramış ne de adam akıllı ailesiyle vakit geçirmiş. Bence bu da çok yanlış olan bir şey. Bunun hakkında konuşuyorduk , ben Manisa'ya yanına gittiğimde. İşte sevgilim de , Esra'dan (arkadaşının sevgilisi ) oldu o , trip mi atıyor ne çocuk hiç bir tarafa uğramamış dedi. Ben de onun yaptığı da yanlış ama seninki de yanlıştı , arasını bulamadınız dedim. Anlamadı bir önce, sonra ben tarih tarih nerede ne yaptığını bizim gitmeden önce kaç gün görüşebildiğimizi söyleyince, kafa sallayıp başını öne eğebildi sadece haklısın dedi. Kendi kendilerine anlamalarını beklememek lazım yani![]()
Günaydınnnnnn
Geceleri nee sohbetler oluyormuş burda yaaabilsem gelirdim valla bütün gece yoksunuzdur diye uğramadim
![]()
Gececi kızlar şuanda miss gibi uykudaaaa:)Günaydın bu arada hilalcim
Bnde erkek cocugum olsun istiyorumm.emrede kiz olsun istiyoo.erkekler genelde erkek oglum olsun der bzmki kiz olsun diyo:)isimlerde hazir haha:))
kızlar selam
esim dün aksam dogudaki askerlere 20-25 gün erken terhis varmıs herhalde burdaki arkadaslar dinlemiş ben duymadım senin haberin varmı dedi.aksililk ya bende dün dinlemedim haber bugun netten arastırdım soru önergesi verilmiş ama cıkmıs bi karar yok.
öyle heyecandımki icime yeniden umut düstü canı sagolsun hayırlısıyla gelsin yinede gec olsun güc olmasın.yüzünü göremiyorum böyle bişey gerceklesirse binlerce bekleyen mutlu olacak ins cıkar yasa .siz duydunuzmu bişey kızlar varmı bilginiz.
Aa cok gecmis olsunn.salgin var ztnn herkes hasta dolasiyoo.
aa gülii süper haber bu valla sizin için hadi inş burdanda 20 25 gün yerseniz süper olcakkk çıksa bari sizinkilere vursa
ins bakalım canım bekleyip görecez artık
Günaydııın kızlaaar
Doğudaki askerlere erken terhis yazısını görünce bi bakiyim dedim ama öyle bir şey bulamadım ben :26:
Sadece askerlik yaşı 21 olucakmış. Ben neden göremedimmm![]()
günaydın bebekkkk kahveni içtin mi![]()
Ahaha içtiim bebeğim
Sabahlar kahvesiz olur mu hiiçç![]()
iyi gidiyor canım sükür emegime degiyor bende cabalıyorum notlarımı yüksek tutmaya ugrasıyorum simdilik iyi bakalımaynen bebeğim nasıl gidiyor yüzyüze eğitim falannn
Günaydııın kızlaaar
Doğudaki askerlere erken terhis yazısını görünce bi bakiyim dedim ama öyle bir şey bulamadım ben :26:
Sadece askerlik yaşı 21 olucakmış. Ben neden göremedimmm![]()
iyi gidiyor canım sükür emegime degiyor bende cabalıyorum notlarımı yüksek tutmaya ugrasıyorum simdilik iyi bakalım
bende bulamadım ama söylenti duydum canım ins bi ümit oda bize ins olur bekleyelim bakalım
Hosgeldinn.bnmde askerim tuncelide.tuncelide nerede yapiyor askerlik