- Konu Sahibi mutluluk_06
- #17.301
İyiii aksamlaar kızlaaar
,
Nasılsıınııııız

Nasılsıınııııız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EzgiiiiPlaka saycaz sana az kaldı yaaaa oh oh
![]()
4 gün sonra benim şafak miss![]()
Senin şafağın her zaman mis bebeğimmmm![]()
![]()
senınkıde mıs olcak ama 100lere dustugunde beraber olamıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz
gerce sen daha huzurlu bıyerde olcaksın hihih![]()
İyiii aksamlaar kızlaaar,
Nasılsıınııııız![]()
İyi akşamlar kızlar nasılsınız. Şafaklar eksilmiş maşallah maşallahhh![]()
Aytaç'ımın kollarındaaaaa![]()
Ayyy bi geçemedi iki gün![]()
4 gün sonra benim şafak miss![]()
Maşallah maşallah bi bakmışız son dört . Ezgi için geri sayım başlasın diyecez.![]()
İyi akşamlar canııım, şükür azalıyo azalıyo. Git gide gözümüze daha da iyi görünmeye başladı maşallah![]()
ay aşka bak beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee fotolar çekilin binlerce istiyorum görmeeek hihi
süper süper maşallah işte mehtap geçmek bilmiyo gelceklerinde böyle izne heheeh![]()
eheheay valla ne güzel olur nasılsın hayatımmm
![]()
Bana çook güzel geliyor sanki hiç bu safağı görmüyecez gibiydi ama 2 gün sonra 175 diyecem Allah'ın izniyle.![]()
Ecetoşumla beni de 199 diyecek olmanın heyecanı sardııııı yerimizde duramıyoruzzzz![]()
Ecetoşumla beni de 199 diyecek olmanın heyecanı sardııııı yerimizde duramıyoruzzzz![]()
evet ya düşcez sonunda aramızda fark olcak düşerken sen aytaçın kollarında olcksn ama senn sevincini bnde paylaştıgım için hiç sorun degl
Yüzlere adım atcaz var mı ötesi![]()
evet ya düşcez sonunda aramızda fark olcak düşerken sen aytaçın kollarında olcksn ama senn sevincini bnde paylaştıgım için hiç sorun degl
Yüzlere adım atcaz var mı ötesi![]()
Gelecek gelecek o günlerde gelecek. Hayde şimdi şafaklar eksiliyor diye eller havaya hobaaAlkışşşş
![]()