93/3 asker yolu bekleyenler

[/COLOR]
Ezgiiii :52: Plaka saycaz sana az kaldı yaaaa oh oh :21:

hehe ay valla ya plakalara kadar geldım mı ben ya 90 gun sonra ben mı saycam safak oh ohhh :52::52::52:
sizdeen ust devre olcaksınız ayyy valla yavastan yavastan guzelesmeye basladı :46::46:

Son düzenleme:
ay aşka bak beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee fotolar çekilin binlerce istiyorum görmeeek hihi :9::9:
süper süper maşallah işte mehtap geçmek bilmiyo gelceklerinde böyle izne heheeh :52:

Ben sürekli fotoğraf işini unutuyorum yaa onu izlemekten :9: İyi hatırlattın Ezgimm bol bol çekinelim :16:

Sorma kuzum yaa karnıma ağrılar giriyo, yarından sonra şu saatlerde boynuna atladığımı düşündükçe :16::16::16:

Ecetoşumla beni de 199 diyecek olmanın heyecanı sardııııı yerimizde duramıyoruzzzz :52::52:

evet ya düşcez sonunda aramızda fark olcak düşerken sen aytaçın kollarında olcksn ama senn sevincini bnde paylaştıgım için hiç sorun degl :16:
Yüzlere adım atcaz var mı ötesi :52:

evet ya düşcez sonunda aramızda fark olcak düşerken sen aytaçın kollarında olcksn ama senn sevincini bnde paylaştıgım için hiç sorun degl :16:
Yüzlere adım atcaz var mı ötesi :52:

Ahh bebeğim bilmez miyim ben senin iyi niyetini, bizle sevinişini :54::54:
Şu durumda bundan iyisi zaten , bir üst kategori olan 183 Yolun yarısı eder 'i görmek zaten, liste de atlıyoruz sonuçta :32::32:

Back
X