- Konu Sahibi mutluluk_06
- #18.181
benim gideli bir buçuk ay oldu yeni yeni düzeliyorum alıştım şükürler olsun seninki nerde yapıcak ?
benimkii manisa jandarma komando
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim gideli bir buçuk ay oldu yeni yeni düzeliyorum alıştım şükürler olsun seninki nerde yapıcak ?
benimkii manisa jandarma komando
he anladım canım :)
çok zor, ağır diyorlar orası için nam salmış dört bi yanaa..
senin sevgilin mi sözlün mü neyin çokta meraklıyım![]()
uzuuun senelerdir sevgilim 7 buçuk senelik :) kendi aramızda sözlüyüz ama daha aile arası bişey yok erken diye düşündük hep okul askerlik engeli olduğu için.askerden gelince iş bulucak sonra bişeyler olucak inşallah :) senin sevgilin mi nişanlınmı?
ne güzel ya maşallah size 7 sene :) bi buçuk sene oldu ama ailelerle tanıştık sözlü gibiyiz, sürekli askerlik engeline takılıyorduk bizde bişeyler olsun diye engelin kaldıralım artık dedikaskerden sonra yapmayı düşünüyoruz nişan, düğün hayırlısı olsuunn
hayırlısı bakalım en doğru zamanda olsun inşallah :)
Aynen cnm sen iyi olki oda iyi olsun.bzde izin dusunmuyoruz biliyosn ama gecen gun emre kullan dersen kullanirm dedi.ne kullan diyebildim ne kullanma diyebildimm:/5.5aya dusmemiz brz moral oldu onada banada.Moral depolamaktan bir hal oldumm valla.
İzine gelmesi siz icn harika oldu bncee yeni anılar eklediniz dahada pekistirdi askinizi bence:))
Buradayım[/QU
çağlacımmm senindemi nişanlın manisa alaşehirde acemilik yapmıştı?
Nişanlım değil de Sevgilim evet orada acemilik yapmıştı :)
Ooo desene senin kız kavuştu sevgilsiine.
hehe ay benımde oyle olsa ya cok guzel olcak :)
Sanırım Sabır DeniLen Şeyi Asker yoLu bekLerken ögrendimmm . :)
Ablalar ya dün benden özür diledi ya ağır konuştum özür dilerim diye bugün de eski sevgilisine özledim yazmış facebookta duvarında paylaşmış bu ne ya![]()
hehe benım var saygınınkılerı cıkarttım askerıyeden valla ben cantamın ıcınde palaskaya kadar pant bere gomlek palaska boyunluk hepsını![]()
yakalansam asker malı kacırmaktan hapse gırıcem![]()
Dün akşam aynısını bende dedim. Senden bi farkım yok dedim evden dışarı çıkmıyorum.Sen hafta sonu çıkıyon bende işim olursa.Senle beraber bende her gün şafak karalıyorum. Tek fark Sen kamuflaj giyiniyon ben sivil eger varsa fazladan bedenime göre yolla bende giyineyim diyorum :)
Anımsadıkça yüzümde bir tebessüm şimdi, sanki yarın yine arayışıyla beni uyandıracak da hadi gel bize kahvaltı edelim sonra da yürüyelim sahilde diyecek gibi. Mesafeler halt yesin![]()
hehehe bız kavusamıyoz barı onlar kavussun