93/3 asker yolu bekleyenler

İyi diyorsun iyi, mutlu oluyorlar öyle şeylere, hem de nasıl

Evet ama onlarda öyle şeyler dediginde biz mutlu oluyorz karşılıklı yani Bide bşy fark ettim böyle bi laflar söylüyo bi laflar söylüyo romantik romantik görmeniz lazm diyorm askerlik sna yaramş baya

Evet ama onlarda öyle şeyler dediginde biz mutlu oluyorz karşılıklı yani Bide bşy fark ettim böyle bi laflar söylüyo bi laflar söylüyo romantik romantik görmeniz lazm diyorm askerlik sna yaramş baya

Ee tabi canım olmaz mıyız da ben daha askeriye sınırları içerisinde, telefonda falan konuşurken yani göremedim öyle romantiklikler
Adam bir seni seviyorum diyor ama bir görün yani millet duymasın diye harflerin yeri değişiyor resmen, bizimkinin de kıskançlık damarı fazlalaşmış orada onu fark ettim ben de

Ben o konuyu geçen çarşı izninde sordum millet söylemiyomş seni seviyorum diye arkasındakiler duymasın diye fln dedm bnmkide gayet rahat diyoki evet cok sıra oluyo ama bnane bn derim dyo
Benmki kıskanclıgını cok belli etmez kıskandıgı şeyi cok cok snradan öğrenirim bn öyle bi tarzı var Ama sennkinide anlıyorm yani cok normal öyle söyleyememesi Benmki cok rahat yani ondan söylüyo

Canım normalde hiç öyle belli etmez benimki de zaten. Hatta ben de dumur olurdum yaa bu beni hiç mi kıskanmıyor diye ama iyi saklıyordu işte şimdilerde saklayamamaya başladı.
Geçen gün işte yanına gittim biliyorsunuz, o gün de çarşısı olan askerler vardı. Bende geldiğinde ziyaretçi alanına beni görebilsin rahatça diye en baştaki masalara oturmuştum. Geldi yanıma 5 dakika ya oturduk ya oturmadık orada kaldırdı beni gittik taa diğer uçtaki masalara oturduk, dönüp dönüp kuyruktaki askerlere bakıyordu. Bir de belli etmeyecek ya paşamız söylemiyor da ne yapıcaz canım burada diyor
Sonra saat 3 falan oldu, ziyaret saati 5 e kadar, çarşı izni de 4 e kadar. Sen artık ufaktan git hayatım dedi. Niye erken daha dedim, yaa diyor 3,5 gibi gelmeye başlıyorlar. Kalabalık olur şimdi rahat edemezsin falan
Bir de en son bombası. Yaptığım kekten az bir şey kaldı, yiyecek de yeri kalmadı. Ben de al yanına dicem ama yiyecek yerin kalmamıştır dedim. O da aynen hayatım sen götür onu en iyisi dedi. Ben de buradan oraya kek mi geri götürülür allah aşkına al sen yanına belki yersin yiyemezsen de birkaç dilim de olsa arkadaşlarına falan ver işte dedim. Vermiyorum ben onlara bir şey yemesinler dedi. Niye öyle diyon hayatım yazık dedim. Dayanamadı artık, bana ne bee benim sevgilimin bana yaptığı keki mi yiyecek elin çocukları dedi
Canını yediğim yaa

Yani sende cocugu dürtmşsün resmen kıskanması için Ama dogru yani o durumu kim olsa kıskanır cünkü bn diyorm bazen şakasına keşke bnde gelsem senle askerlik yapsam diye.Önce keşke gelebilsen fln diyo snra bi anda yok ya olmaz diyo niye diyorum olmaz boşver diyo O yemek işinin muhabbeti bizdede olmuştu.Dedim ki şu usta birligin kesin yeri belli olsun bn sna kek poaca yapıp göndericem hatta fazla fazla yaparm arkadslarınada verrsn dedm Ne vercem ya hepsini ben yerim alalah dedi O konuda en kıskanmayan insan bile kıskanc oluyo

Sanırım öyle canım yaa çünkü ben gerçekten tamamen hani yesin yazık çocuklar belki ne zamandır ev yapımı bir şey boğazlarından geçmiyordur mantığıyla dedim, adam aslan kesildi bağırıyo milletin içinde ne vercem beee diye
Yürü bee erkek diye bağırırdım normalde olsa ama hanım efendiliğim tuttu toplum içinde, nasıl olduysa artık

Kesinlikle benimkide çok kıskanıyodu vermyodu yaptığm hiç bişiyi son lokmasına kadar yiyodu doymasına rağmen Gerçi o her konuda aşırı kıskançta

:) Benimki de aynı senin anlattığın gibi konuşuyor valla yemin töreninde gittim ya onun ağzı kulaklarındaydı.Şimdi telefonla konuştuğumuzda da hep çok memnun olduğunu söylüyor.Allah bozmasın inşaallah.

Boşver kıskanmasının keyfini cıkarmşsn işte

Kesinlikle benimkide çok kıskanıyodu vermyodu yaptığm hiç bişiyi son lokmasına kadar yiyodu doymasına rağmen Gerçi o her konuda aşırı kıskançta

Bizimkilerde belli etmeme olayı vardı işte canım, taa ki askerliğe kadar. Ufak çaplı da olsa açık vermeye başladılar artık

Amin bozmasın ztn onların keyfi iyi olunca bizimkide iyi oluyo otomatik olarak Hatta bn usta birligi için üzülüyodm hakkari yada şırnak cıkarsa napcam bn diye oda diyodu inş orası olur bna bşy olmaz bn iyi nişancıyım diyo bn ona destek vercegime o bna şebeklik yapıyo

Ya aşırı kıskançlıkta iyi degl herşey dozunda güzel ama bazen kıskanılıncada hoşuna gidiyo insanın

Aynen öyle valla, normalde belli etmiyor askerken bari belli etsin de bir işe yarasın, bi olumlu yanını görelim şu askerliğin

Sen şey diyodun ya seni seviyorum diyemiyomş rahat rahat bazen sevmiyo mu diye bile düşünüyorm diye.Mesela kıskanmasından seni seviyorum dedigini canlı olmasada ordan anlayabilrsin Sen gıcıklık yap kek göndercem sna arkadslarınada ver de seni seviyorm demesine gerek kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…