- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #1.861
Ozaman iyi bi kıskanclık sizinkiKıskanc olduklarında ayrı bi hoş oluyolar ztn
Evet ya cicim aylarını yaşayamadan askere gitti bnmkideOda diyo cicim aylarını bile yaşayamadık diye ama bnde ona diyorum geldiginde daha güzel yaşarız ozamn daha cok özlemş olcaz birbirmizi merak etme diye
Dağıtım izninde siz tam pıtırcık olursunuz sen artk tam yelkenler fora gezersinNazar değmesin aman Hep böyle olursnz inş canım.İlk günün heycanı hiç bitmesin derler ya o bitince eksiliyo ztn herşey oyüzden hiç bitmesin kimsenn ilişkisindede o heycan inş
Evettt askerdeyken abarttığı için şu sıra pek hoş olmasadaGenel olarak hoşuam gidiyoo
Seninle ilişki durumumuz benziyor, Hazal'la kendi kişilik yapılarımız ve askerlerin bazı huyları, kk da kendimi buldum yahuu
Yelken falan kalmaz bende canım o kesin, hiç kıyamıyorum çünkü ona, gerçi hangimiz kıyabiliyoruz ki
Amin canım benim inşallah, herkesin yolunda gitsin ilişkisi de tüm hayatı da
Gelsinler artk ya özledik yahuYelkenleri suya bırakalım bi yani bu kadar zamandan snra
Gelsinler artk ya özledik yahuYelkenleri suya bırakalım bi yani bu kadar zamandan snra
Hadi bugünü saymayayım artık, Mehtaaaaaap 10
benim 13
benim 13
Olsun olsun az kaldı, siz de hele ki özlem patlamasının alası yaşanacak bence. Gitti gideli net dışında görüşememiştiniz hiç
Az kaldı az cok iyi gelcek hepimize bu izin sonunda yine gidicek olsalarda ama olsun özlemeye bi süre ara vermş olcaz
evet ya biz hiç görüşmedik 14 ağustostan beri.
o ilk anı çok merak ediyorum.
otogarda karşılaşınca ne yapıcaz mesela
8-9 günlük bir ara
nefes alırız azıcık...
evet ya biz hiç görüşmedik 14 ağustostan beri.
o ilk anı çok merak ediyorum.
otogarda karşılaşınca ne yapıcaz mesela
8-9 günlük bir ara
nefes alırız azıcık...
Bana direk boynuna atlayacakmışsın gibi geliyor, ama dikkat et yani sakat etme adamı
Ayyy bizde hiç görüşmedik biz bide farklı şehirlerdeyiz askere giderkende görmedimAma dağıtım izninde gelcek 2 3 gün bizde kalcak o bna acayip bi mutluluk veriyo düşündükce içimden oley oley diyorm
Ayyy bizde hiç görüşmedik biz bide farklı şehirlerdeyiz askere giderkende görmedimAma dağıtım izninde gelcek 2 3 gün bizde kalcak o bna acayip bi mutluluk veriyo düşündükce içimden oley oley diyorm
Ahh bee keşke Aytaç da bizde kalsa, hiç bırakasım yok valla çocuğu, elimden gelse kelepçe takıcam bileklerimize de anahtarı da yutucam yani
hehehe kucağına atlarım bence de
hayali bile güzel
sizin de çok fenaymış ecee..
askere giderken de görmemişsin.
aslında bir yandan iyi.
o vedalaşma kısmı kötü oluyor, o psikolojiyi yaşamamak daha iyi bence.
sizin de "büyük buluşma" olacak
Ahh bee keşke Aytaç da bizde kalsa, hiç bırakasım yok valla çocuğu, elimden gelse kelepçe takıcam bileklerimize de anahtarı da yutucam yani
bayramda falan hiç yanından ayrılma bari.
Aaaa öyle bi şaka yapsana aytaç a napcak bakalmGeldiginde bi kelepçe al aniden tak koluna bırakmicam seni de anahtarınıda kaybetme tabi snra baban kovalamasın seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?