93/3 asker yolu bekleyenler

Seninle ilişki durumumuz benziyor, Hazal'la kendi kişilik yapılarımız ve askerlerin bazı huyları, kk da kendimi buldum yahuu
Yelken falan kalmaz bende canım o kesin, hiç kıyamıyorum çünkü ona, gerçi hangimiz kıyabiliyoruz ki
Amin canım benim inşallah, herkesin yolunda gitsin ilişkisi de tüm hayatı da

Evettt askerdeyken abarttığı için şu sıra pek hoş olmasada Genel olarak hoşuam gidiyoo

Ya onunda askerde olması abartmasına sebep oluyodur o cok normal ztn bunun sende farkındasındır Katlancaksın okdrınada yapck bşy yok

Gelsinler artk ya özledik yahu Yelkenleri suya bırakalım bi yani bu kadar zamandan snra

Olsun olsun az kaldı, siz de hele ki özlem patlamasının alası yaşanacak bence. Gitti gideli net dışında görüşememiştiniz hiç

evet ya biz hiç görüşmedik 14 ağustostan beri.
o ilk anı çok merak ediyorum.
otogarda karşılaşınca ne yapıcaz mesela

Az kaldı az cok iyi gelcek hepimize bu izin sonunda yine gidicek olsalarda ama olsun özlemeye bi süre ara vermş olcaz

8-9 günlük bir ara
nefes alırız azıcık...

evet ya biz hiç görüşmedik 14 ağustostan beri.
o ilk anı çok merak ediyorum.
otogarda karşılaşınca ne yapıcaz mesela

8-9 günlük bir ara
nefes alırız azıcık...

Ayyy bizde hiç görüşmedik biz bide farklı şehirlerdeyiz askere giderkende görmedim Ama dağıtım izninde gelcek 2 3 gün bizde kalcak o bna acayip bi mutluluk veriyo düşündükce içimden oley oley diyorm

Bana direk boynuna atlayacakmışsın gibi geliyor, ama dikkat et yani sakat etme adamı

hehehe kucağına atlarım bence de
hayali bile güzel

Ayyy bizde hiç görüşmedik biz bide farklı şehirlerdeyiz askere giderkende görmedim Ama dağıtım izninde gelcek 2 3 gün bizde kalcak o bna acayip bi mutluluk veriyo düşündükce içimden oley oley diyorm

sizin de çok fenaymış ecee..
askere giderken de görmemişsin.
aslında bir yandan iyi.
o vedalaşma kısmı kötü oluyor, o psikolojiyi yaşamamak daha iyi bence.
sizin de "büyük buluşma" olacak

Ahh bee keşke Aytaç da bizde kalsa, hiç bırakasım yok valla çocuğu, elimden gelse kelepçe takıcam bileklerimize de anahtarı da yutucam yani

Gitmesine 2 saat kala webcamden konustuk tabi bn hüngür hüngür aglıyorm fln cocukta bırakamadı bi türlü snra bn kendimi toparladm son bi kez bna gülümsede gülen yüzünü göriym öyle gidiyim dedi cünkü öyle gönderdm ama dedigin gibi yanında olup göndersem onu daha cok üzerdm hemde kendimi Geldiginde sarılcam hiç bırakmicam ztn eve nasıl giderz bilmiyorm Belki o bni kucagına alır ztn bn ufak bşyim onun boyu baya uzun bna göre oyüzden kucagına alması kolay olur

Ahh bee keşke Aytaç da bizde kalsa, hiç bırakasım yok valla çocuğu, elimden gelse kelepçe takıcam bileklerimize de anahtarı da yutucam yani

Aaaa öyle bi şaka yapsana aytaç a napcak bakalm Geldiginde bi kelepçe al aniden tak koluna bırakmicam seni de anahtarınıda kaybetme tabi snra baban kovalamasın seni

bayramda falan hiç yanından ayrılma bari.

Niyetim o da dur bakalım ne olacak. Benim patavatsız ailesine telefonda konuşurken benim yanına gittiğimi söylemiş, yanındayken de benden aradı babasını falan konuştular 2-3 dakika. Ben de görüşüyorum hani ailesiyle en azından bir nezaketen de olsa ben gidiyorum gelin isterseniz ya da ne bileyim göndermek istediğiniz bir şey var mı falan deseydim fena olmayacaktı da cumartesi gittim ben yanına, cuma akşamı arıyor beni gelme deyişinin üstüne yarın geliyon mu aşkım diyo, ben ne yapayım şimdi ne ara haber vereyim. Ama ayıp oldu bence yine de hani bilerek yapmışım gibi oldu. Bundan dolayı biraz çekinmiyorum değil :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…