- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #1.841
Ya aşırı kıskançlıkta iyi degl herşey dozunda güzel ama bazen kıskanılıncada hoşuna gidiyo insanın
Sen şey diyodun ya seni seviyorum diyemiyomş rahat rahat bazen sevmiyo mu diye bile düşünüyorm diye.Mesela kıskanmasından seni seviyorum dedigini canlı olmasada ordan anlayabilrsinSen gıcıklık yap kek göndercem sna arkadslarınada ver de seni seviyorm demesine gerek kalmasın
Of kızlar ya,
Çok saçma bişey oldu.
Eşim aradı bu içerideki telefonla.
Konuştuk, kapattık.
1 dk sonra tekrar ödemeli arama geldi.
Ben de eşim bişey söylüycek unuttu mu acaba dedim
Aradım.
Açılmadı.
Sonra bi daha ödemeli geldi.
Bi daha aradım, bu defa birisi ALO ALO dedi baktım eşim değil hiç konuşmadım kapattım.
aradan 5 dk falan geçti.
bi daha çaldı.
dedim bu defa eşim herhalde, açtım.
EFENDİM diyen aynı kişi.
yine ses vermeden kapattım.
bu defa da msj atmış "kmsn" yazmış.
cevap vermedim de, hem durduk yere arıyor, yetmiyor bi de msj.
düşünmüyor mu, ben bu numarayı aramayayım.
arkadaşlarımdan birinin yakınıdır, sevgilisidir, karısıdır, annesidir diye.
Allah allah ararsa açma bidaha yarın söylersin eşinede bu defada eşin bi sorun çıkarmasın :/
Tabiikii mesela benimki bazen diyorum sen düşüremezsen ben ariyim ordan biri söyler sana diyorum hayır diyo elin adamıyla niye konuşcakmışşsın diyo. Sinir oluyorumda o ortamı o biliyo sonuçta diye fazla aldırış etmiyorm. Bide kıyafetlerime karışıyo bazen yazın hele denize gitceğimiz zaaman baya bi gerilim yaşıyoruzz
Of kızlar ya,
Çok saçma bişey oldu.
Eşim aradı bu içerideki telefonla.
Konuştuk, kapattık.
1 dk sonra tekrar ödemeli arama geldi.
Ben de eşim bişey söylüycek unuttu mu acaba dedim
Aradım.
Açılmadı.
Sonra bi daha ödemeli geldi.
Bi daha aradım, bu defa birisi ALO ALO dedi baktım eşim değil hiç konuşmadım kapattım.
aradan 5 dk falan geçti.
bi daha çaldı.
dedim bu defa eşim herhalde, açtım.
EFENDİM diyen aynı kişi.
yine ses vermeden kapattım.
bu defa da msj atmış "kmsn" yazmış.
cevap vermedim de, hem durduk yere arıyor, yetmiyor bi de msj.
düşünmüyor mu, ben bu numarayı aramayayım.
arkadaşlarımdan birinin yakınıdır, sevgilisidir, karısıdır, annesidir diye.
bi de eşime söylesem gider o çocuğun ağzını burnunu kırabilir
bana da ne arıyosun tekrar, konuştuk ya biz seninle, der
eşim sinirlenir de gider çocuğu paralar diye tereddüt ettim.
ama beni ankesörden ara başka telefondan arama diycem
Aynen canım şimdi ben öğrendim ya bu yemek mevzusunu, görün bakın neler edicem ben ona orada, kıskançlığını göstermediği günlere saysın, nihahahahaha
Ben şizofren gibi bir şeyim canım, hele ki regl dönemlerinde
Bana bakarsak özlemiyor da bile işte de çocuk kek yerken bile bir eliyle elimi tuttu, daha ne yapacaksa işte bana yetmiyor yanımda olmadığından
Hmmm kıyafet olayı kötü olmş ya bn o konuda hep şey derim bn nasıl giyinilcegini sınırını biliyorum ailem karışmıyo bna oyüzden sende bna güven bşy deme diyorum oda hiç karışmaz oyüzden hatta bn varken istedigini giy der ama sennki baya kıskanc demkki
bi de eşime söylesem gider o çocuğun ağzını burnunu kırabilir
bana da ne arıyosun tekrar, konuştuk ya biz seninle, der
Ayyy sevgi pıtırcıkları cok severim böyle çiftleriSen o kıskanclık kozuyla baya güzel sevgi olayları duyarsın sna yeter bi süre gibime geliyo Ben cok severim öyle gıcıklıklar yapıp kıskandırmayı cül egleniyorm cünkü o kıskanınca Ama askerde diye pek yapmıyorm artk
Ararsada silsin numararlı benm sevglm öyle yapıyo bazen aramak zorunda kalıyo hemen siliyo numarayı. Ama bu sefer baska yerden öğrenirse kızabilir neden söylemedin diye
Benim zaten fazla açık giyinmediğimi bildiği halde illa kıskançlık yapcak ya.. Bende bazen giderim en kısa şortu alırım elime bu nasıl askım derdim altını dikmeyi unutmuşlar onun ona okadar para verirsek yazık olur der
bence silmiştir numarayı, eşim çok hassastır bu konuda.
ama bu defa silmeyi unuttu sanırım.
yarın ben üslubunca anlatırım artık.
beni sadece ankesörden ara diyicem.
yoksa tatsızlık çıkabilir.
ya ezgi bu ara bende cok kotuyum aynı dedigin gibi uerimde surekli bi halsizlik goz kararması bas donmesi istahsızlık ben anlamadım tum dengem altust oldu ne yedigim ne ictigim ne oturdugum belli sarhos gibi geziyorum kafam kazan gibi oluyo allahım hayra yazsın ama iyi degil bizim durum
ben bugun aile hekimimiz gittim anlattım herseyi tumuyle oda tansiyon dedi olctu cok dusuk cıktı ksinlikle dikkat etmen lazım dedi yemene icmene normal degilmiş esimin askerde olmasını felanda cok dusunup uzuldugum icin surekli bagısıklık sistemi yavaslıyormus sitresten üzüntüden kendine ugras bul kesinlikle sitrese girme duzgun beslen dedi sikıntıdan yani canım allahım yardımcımız olsun valla
hehe sevdiginden kıskanıyo işte canım ya seni cok daraltmadıkca boşver kıskansın sevgi belirtisiBni hiç kıskanmayan erkekler daha cok gıcık eder mesela
Bakma biz de o askerde diye böyle pıtırcık gibi gezmeye başladık, amaaan canım olsun o kadar tamam asker falan ama biz de canım cicim aylarındayız daha, direk askerlik sorumluluğu çöktü ilişkinin üstüne
Yeter canım yetmez mi hiç, azıcık güzel konuşunca böyle işte hemen yelkenler fora bende
Aynen benimde hosuma gidiyo zaten fazla açık giyinmem dikkat ederim sırf ona gıcıklık olsun diye yapıyorum kıskanıncada hosuma gidiyo. Yok canım ya daraltmıyo Nerde durcağını biliyo kıskançlığında bi sınırı var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?