93/3 asker yolu bekleyenler

konuşuluyor da bence yakalanma ihtimali yüksek ya ondan genelde mesaj tercih ediliyor zaten

Yok o şahsiyet bana derdi ki telefonu götüremem ama burda herkes nöbette konuşuyoruz falan diyor ondan merak etttim yani merak ettiğim nöbete giderken askerlerin üstü aranıyor mu?

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 17. ŞUBAT. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... seros08 ... 59 ->>> TEKİRDAĞ'A SELAM, YOLA DEVAM

... endoplazma ... 69 ->>> BAYBURT'A SELAM, YOLA DEVAM

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... Snt55 ... 91

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 152

... sweet71 ... 157

... apple2 ... 158

... KUBB88 ... 158

... zeytinagaci ... 161

... Kanaryam35 ... 177

... KorEc ... 178

... blss ... 178

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... hilal1108 ... 252

... tuqbaCadi ... 259

... AskerYariyim ... 262

... dilanumut ... 263

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... prety54 ... 303

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

... Bella9292... 351

... kobayfare ... 351

... wishw ... 353

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Yok o şahsiyet bana derdi ki telefonu götüremem ama burda herkes nöbette konuşuyoruz falan diyor ondan merak etttim yani merak ettiğim nöbete giderken askerlerin üstü aranıyor mu?

Yerinden yerine değişiyor demek ki bizde hiç öyle bir muhabbet olmadı şimdiye kadar. Rahat kullanamadığı oldu komutan falan filan meselelerinden bi de şarjının falan bittiği oldu ama o kadar

Yerinden yerine değişiyor demek ki bizde hiç öyle bir muhabbet olmadı şimdiye kadar. Rahat kullanamadığı oldu komutan falan filan meselelerinden bi de şarjının falan bittiği oldu ama o kadar

Tamam canım..
Sen nasılsın? Askerin nasıl? Mehtaptan sonra sıkıntı oldu mu?

Snra Hazal selam göndercek bna oh oh gelsin selamlar

Tamam canım..
Sen nasılsın? Askerin nasıl? Mehtaptan sonra sıkıntı oldu mu?

İyi diyelim iyi olsun tatlım, okul başlıyor işte yarın koşuşturmacalar da tabi aynı zamanda . Askerim iyi şükür ama şu sıralar fazlasıyla yorgun acemilere bekçilik ettiği için Mehtap sonrası sendromumuz olmadı şükür şimdilik Bir kargo krizimiz oldu o kadar ​Sen nasılsın neler yapıyorsun bakalım ?

Yanlış hatırlamıyorsam çarşı kitlendiği için alamadı galiba? O kadarıda nazar boncuğunuz olsun Allahım daha büyük sıkıntılar vermesin. İyim bende napayım ygs yaklaşıyor ona çalışıyorum abim sağolsun evde hiç oturtmuyor kazanamazsam bu senede en büyük etken o

Aynen canım o sebeple, yarın alacak ama umarım yenecek vaziyettedir yaptıklarım yaa
Amin hayatım cümlemize Ben de başlıyorum ya sonunda yarın çalışmaya , çok erkenciyim Amaan canım o olmazsa kpss olur boşver

Aaa yenilecek bir şey miydi :26: inşallah tadına bakılır
başla canım başla geç olsunda güç olmasın. ahhh keşke o olsa ama işte :26:

Aaa yenilecek bir şey miydi :26: inşallah tadına bakılır
başla canım başla geç olsunda güç olmasın. ahhh keşke o olsa ama işte :26:

Aynen hayatım sorun teşkil eden de o zaten, çok bozulacak bir şey yoktu içinde ama bakalımm Benim de gözüm onda ne yalan söyleyeyim, ygs ye bölümü istemiyorum sadece diye giriyorum gibi bişey

Aynen hayatım sorun teşkil eden de o zaten, çok bozulacak bir şey yoktu içinde ama bakalımm Benim de gözüm onda ne yalan söyleyeyim, ygs ye bölümü istemiyorum sadece diye giriyorum gibi bişey

Bende kpss olmazsa o olsun bi yerden başlayayım diye yoksa kalbim kpss kpss diye atıyor dışarda o kadar işsiz varken hayırlısı olsun hakkımızda

Son düzenleme:
Nöbette konusuluyo genelde ztn sizin için daha iyi degl mi ztn gece uyumuyodu :26:

Nöbette yakalnma riski tehlikeli tatlım cep telinden msjlaşıyoruz konuşçağımız zaman ankesörlüden o da hergün olmuyo zaten dün gece de açmadı hiç telini açarım demişti ama olmadı heralde

Şafak 59 Tekirdağ Güzel Trakyamın güzel şehrine selam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…