- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #19.881
HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU
:92: 16. ŞUBAT. 2014:92:
TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER
PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER
... seros08 ... 60 ->>> TOKAT'A SELAM, YOLA DEVAM
... endoplazma ... 70 ->>> KARAMAN'A SELAM, YOLA DEVAM
PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... Snt55 ... 92
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER
... ARAZIM ... 153
... sweet71 ... 158
... apple2 ... 159
... KUBB88 ... 159
... zeytinagaci ... 162
... Kanaryam35 ... 178
... KorEc ... 179
... blss ... 179
183 ..! YOLUN YARISI EDER !
YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER
... hilal1108 ... 253
... tuqbaCadi ... 260
... AskerYariyim ... 263
... dilanumut ... 264
:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:
... prety54 ... 304
HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER
... Bella9292... 352
... kobayfare ... 352
... wishw ... 354
Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer
İyi akşamlar kızçeler ger döndüüüm artık hep burdayım
Nasılsınız bakalıım herkesin keyfi yerinde mii
Hoşgeldin şafak güzeli. Şükür keyifler aynı senin keyif nasıl neler yaptın.
Kimsecikler yokmu.
İyi akşamlar kızçeler ger döndüüüm artık hep burdayım
Nasılsınız bakalıım herkesin keyfi yerinde mii
Ben arada gelip gidiyorm burda sayılırm yani
Seroş sonunda ya bnde plakaları bitirceksin hala gelmiceksin sandm cidden
Biz bildigin gibi işte şafaklarımız daha bi güzel oldu iyiyzSen nasılsın ?
Bende iyiym canıııım çok heyecanlanıyorum şimdideeeeeeeenn
Keyfimde iyi sayılır ugün yoldan geldim biraz yorgunumm askercik te bugün çarşıdaydı bu akşam komutanı tehlikeliymiş telini açamıyor onunla da konuşamıyorum öyle takılıyorum kendimce
Sen nasılsın canım
Ben arada gelip gidiyorm burda sayılırm yani
Seroş sonunda ya bnde plakaları bitirceksin hala gelmiceksin sandm cidden
Biz bildigin gibi işte şafaklarımız daha bi güzel oldu iyiyzSen nasılsın ?
Heyecan hakkın canım.Ben bu şafaklara düşünce ne halde olurum acaba çok merak ediyorum kendimi :)
bu tehlikeli komutanlarda hep başa bela ya. Neyse aman yakalanıp tutanak falan olayı olmasında birgünde idare edersiniz. Bende aynı işte canım şafak. bugün askerim çarşıda idi 2 saat nette görüştük çok güzeldi yaa onu karşımda görümce heyacanlanıyorum ve çok mutlu oluyorum..:)
Yettim geldim ecetooşŞu şafağı gördkçe inanamıyorum kalbim daha bi hızlı çarpıyoo
İyiyim bebeğiiim yoldan geldiiim uykum vaaar ama güry bu gece telfununu açamadı hala komutanı tehlikeliymiş ankesörlüden aradım demin 5 dkka konuştuum 12 de nöbeti varmş belki o zaman acablr dye onu bekliyoom
SEn nasılsııın tatlım
Ah evet evet ben çift hanelere düşünce heyecna başlamıştım zaten şimdi durum daha fena oluyo kalbim durcak diye korkuyorum bazen
Evet kuzum ya bu ara sıraya dizildiler sanki 3 gündür hep tehlikelineyse tehlikeliler geçsin diğerleri iyi bide görev değiştirdi artık geceleri nöbet tutuyo 2 saat:18:
Bizimde çarşı vardı ama ben yolda olduğum için göremedim hemde 1 aydan fazladır göremiyoruumartık haftaya inşallah
Ah yanında gibi hissediyosun öyle dimi ne güzel uzun uzun konuşmuşsun canııım Allah mutluluğunu daim etsin bir ömür inşAllah
İyi yapmş dikkatli olsun ztn zar zor tel kullanmaya başladı başı derde girmesin :26:
Onlar nöbette bizde nöbette oluyorz ztn bizde yarım asker sayılırzBencede bekle konusmak iyi oluyo
Bende iyiym ist e gitme telaşındaym 6 sında gidiyorm bakalm nolcak nasıl olck diye diye stres küpü olcamKorayda iyi yarın istirahati bitiyo maratona geri dönüyo canı cıkcak millet diyomş bugün son günün iyi yat yarın görüşürz fln diye
Ediyo canım kapatıyo işte böyle zamanlarda biz konuşamıyoruz zaten canım msjlaşıyoruz sadece
Stres yapma kıız herşey güzel olcak
Koray yandı desene amaniin :26::26:
Hep şafak sona geldikçe zamanın geçmediğini söylerlermiş. Gerçektende öylemi. :? Yaa artık son aylara geldikçe rahatlamıyorlarmı nöbet falan eksilmiyormuda. Ki eksilmesi lazım hakediyorlar.
Olsun canım sende haftaya görürsün.
Aynen canım elindeki imkanı değerlendirmen gerekiyor yanındaymış gibi. amin inşallahh bu mutluluk hep daim olur ve hepimize nasip eder.
Bilmiyorm artk yandı mı noldu ama 1 hafta istirahatten snra denetim varmş bide yandım diyip duruyodu
Denetim mi aman aman adını duyunca tiksindim valla Allah kolaylık versin canikooom
Aynen sen daha denetim duyma ztn
Bi hafta sürüyo korayların hep egitim egitim bide tüm pc işlerinide akşam koraya yaptırıyolar 7/24 çalışıyo garibim
Bizimde bir hafta sürmüştü canım canı çıkmıştı valla ama bitti şükür son anda şu nöbet olayı da çıkmayaydı iyiydi ama artık nöbet var her gece
Size bir şey sorucam nöbete giderken arama yapılıyormuş telefon götüremiyorlarmış bu doğru mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?