93/3 asker yolu bekleyenler

Şafak:60 Bizi 9 ay ayırsan da selam Tokat'a

Hoşgeldin şafak güzeli. Şükür keyifler aynı senin keyif nasıl neler yaptın.

Bende iyiym canıııım çok heyecanlanıyorum şimdideeeeeeeenn

Keyfimde iyi sayılır ugün yoldan geldim biraz yorgunumm askercik te bugün çarşıdaydı bu akşam komutanı tehlikeliymiş telini açamıyor onunla da konuşamıyorum öyle takılıyorum kendimce

Sen nasılsın canım

Kimsecikler yokmu.

Ben arada gelip gidiyorm burda sayılırm yani

İyi akşamlar kızçeler ger döndüüüm artık hep burdayım

Nasılsınız bakalıım herkesin keyfi yerinde mii

Seroş sonunda ya bnde plakaları bitirceksin hala gelmiceksin sandm cidden
Biz bildigin gibi işte şafaklarımız daha bi güzel oldu iyiyz Sen nasılsın ?

Ben arada gelip gidiyorm burda sayılırm yani

Seroş sonunda ya bnde plakaları bitirceksin hala gelmiceksin sandm cidden
Biz bildigin gibi işte şafaklarımız daha bi güzel oldu iyiyz Sen nasılsın ?

Yettim geldim ecetooşŞu şafağı gördkçe inanamıyorum kalbim daha bi hızlı çarpıyoo
İyiyim bebeğiiim yoldan geldiiim uykum vaaar ama güry bu gece telfununu açamadı hala komutanı tehlikeliymiş ankesörlüden aradım demin 5 dkka konuştuum 12 de nöbeti varmş belki o zaman acablr dye onu bekliyoom

SEn nasılsııın tatlım

Heyecan hakkın canım.Ben bu şafaklara düşünce ne halde olurum acaba çok merak ediyorum kendimi :)
bu tehlikeli komutanlarda hep başa bela ya. Neyse aman yakalanıp tutanak falan olayı olmasında birgünde idare edersiniz. Bende aynı işte canım şafak. bugün askerim çarşıda idi 2 saat nette görüştük çok güzeldi yaa onu karşımda görümce heyacanlanıyorum ve çok mutlu oluyorum..:)

Ah evet evet ben çift hanelere düşünce heyecna başlamıştım zaten şimdi durum daha fena oluyo kalbim durcak diye korkuyorum bazen

Evet kuzum ya bu ara sıraya dizildiler sanki 3 gündür hep tehlikeli
neyse tehlikeliler geçsin diğerleri iyi bide görev değiştirdi artık geceleri nöbet tutuyo 2 saat:18:
Bizimde çarşı vardı ama ben yolda olduğum için göremedim hemde 1 aydan fazladır göremiyoruum
artık haftaya inşallah
Ah yanında gibi hissediyosun öyle dimi ne güzel uzun uzun konuşmuşsun canııım Allah mutluluğunu daim etsin bir ömür inşAllah

İyi yapmş dikkatli olsun ztn zar zor tel kullanmaya başladı başı derde girmesin :26:
Onlar nöbette bizde nöbette oluyorz ztn bizde yarım asker sayılırz Bencede bekle konusmak iyi oluyo
Bende iyiym ist e gitme telaşındaym 6 sında gidiyorm bakalm nolcak nasıl olck diye diye stres küpü olcam Korayda iyi yarın istirahati bitiyo maratona geri dönüyo canı cıkcak millet diyomş bugün son günün iyi yat yarın görüşürz fln diye

Hep şafak sona geldikçe zamanın geçmediğini söylerlermiş. Gerçektende öylemi. :? Yaa artık son aylara geldikçe rahatlamıyorlarmı nöbet falan eksilmiyormuda. Ki eksilmesi lazım hakediyorlar.
Olsun canım sende haftaya görürsün.

Aynen canım elindeki imkanı değerlendirmen gerekiyor yanındaymış gibi. amin inşallahh bu mutluluk hep daim olur ve hepimize nasip eder.

Ediyo canım kapatıyo işte böyle zamanlarda biz konuşamıyoruz zaten canım msjlaşıyoruz sadece
Stres yapma kıız herşey güzel olcak
Koray yandı desene amaniin :26::26:

kızlar bir şey sorucam yemin töreninden sonra otelde kalmayı düşünüyoruz ama aileseiyle gidicez ve biz birlikte kalmak istiyoruz 2 gün izinli oluyomuş galiba illa o şehirde bir otel mi tutmalıyız bide bana annesininde kalması gerektini söyledi o olmazsa çocuk gibi izin vermiyolar mıçünkü anneside akrabasında kalmak istiyo akrabaları başka şehirde

Ediyo canım kapatıyo işte böyle zamanlarda biz konuşamıyoruz zaten canım msjlaşıyoruz sadece
Stres yapma kıız herşey güzel olcak
Koray yandı desene amaniin :26::26:

Bilmiyorm artk yandı mı noldu ama 1 hafta istirahatten snra denetim varmş bide yandım diyip duruyodu

Bilmem bana sanki şuan daha hızlı geçiyo gibi geliyo vallahi ben çok takılmıyorum ama nasılsa gelecek hep düşünüp düşünüp kendimi üzsem hiç geçmez pek düşünmüyorum da iyi böyle bakalım sona doğru nasıl olcak

Bizim hiç nöbet yoktu canım şimdiye kdar yeni başladı nöbete oda günde iki saat geceleri gececi zaten benimki gündüz uyuyo gece ayakta hep ama nöbeti yoktu şimdi var

Denetim mi aman aman adını duyunca tiksindim valla Allah kolaylık versin canikooom

Aynen sen daha denetim duyma ztn
Bi hafta sürüyo korayların hep egitim egitim bide tüm pc işlerinide akşam koraya yaptırıyolar 7/24 çalışıyo garibim

Aynen sen daha denetim duyma ztn
Bi hafta sürüyo korayların hep egitim egitim bide tüm pc işlerinide akşam koraya yaptırıyolar 7/24 çalışıyo garibim

Bizimde bir hafta sürmüştü canım canı çıkmıştı valla ama bitti şükür son anda şu nöbet olayı da çıkmayaydı iyiydi ama artık nöbet var her gece

Bizimde bir hafta sürmüştü canım canı çıkmıştı valla ama bitti şükür son anda şu nöbet olayı da çıkmayaydı iyiydi ama artık nöbet var her gece

Nöbette konusuluyo genelde ztn sizin için daha iyi degl mi ztn gece uyumuyodu :26:

Size bir şey sorucam nöbete giderken arama yapılıyormuş telefon götüremiyorlarmış bu doğru mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…