93/3 asker yolu bekleyenler

ya bugün bi fırsat çıktı karşıma.
işimle ilgili bir konuda 2 hafta yurtdışına gitmem için.
daha doğrusu teklif edildi.
herkesin gitmek isteyeceği türden bir proje.

eşime böyle anlatırken
ben biliyorum öyle gezileri, olmaz dedi kesti attı.
ben de gitmeye çok hevesli değildim ama öyle dedi diye gitmek istemeye başladım! :kkk:

sonra da ben kapatıyorum dedi pat diye kapattı.

klasik konusacagım ama canım ksinlikle asker psikolojisi
bi kere oyle dediya daha donduremezsin yolundan
eger isin icin önemliyse git ikna et anlat esine ben o gezileri biliyorm derken kotu manadamı acaba
:75:dur bakalım ins degişir fikri belki sinirli bi anına denk geldiginden olabilir benim gibi
dert etme herseyı kendine

klasik konusacagım ama canım ksinlikle asker psikolojisi
bi kere oyle dediya daha donduremezsin yolundan
eger isin icin önemliyse git ikna et anlat esine ben o gezileri biliyorm derken kotu manadamı acaba
:75:dur bakalım ins degişir fikri belki sinirli bi anına denk geldiginden olabilir benim gibi
dert etme herseyı kendine

valla o inada bindirirse ben de bindiririm.
sonra bu konu işin içinden çıkılmaz hale gelir. :50: böyle olmasını istemem, eşimin kalbi kırılmasın.
AMA,
ben ona gidebilir miyim diye sormadım, gideceğim de demedim. böyle bir teklif geldi dedim.
ve gerçekten işime yarayacak bir şey olduğunu düşünüyorsam, şartları da bize uyarsa kabul edebilirdim.

kimle oturup kimle kalkacakmışım
15 gün nasıl insanlarla beraber olacakmışım vs.
zaten ben bunları düşünüp de karar vereceğim. di mi?
ama böyle birisi bana bişeyi yapamazsın derse benim tepem atar ya!

ben aynı durumda olsak onu seve seve desteklerdim.
ukraynaya, rusyaya gideceğim dese bile!

valla o inada bindirirse ben de bindiririm.
sonra bu konu işin içinden çıkılmaz hale gelir. :50: böyle olmasını istemem, eşimin kalbi kırılmasın.
AMA,
ben ona gidebilir miyim diye sormadım, gideceğim de demedim. böyle bir teklif geldi dedim.
ve gerçekten işime yarayacak bir şey olduğunu düşünüyorsam, şartları da bize uyarsa kabul edebilirdim.

kimle oturup kimle kalkacakmışım
15 gün nasıl insanlarla beraber olacakmışım vs.
zaten ben bunları düşünüp de karar vereceğim. di mi?
ama böyle birisi bana bişeyi yapamazsın derse benim tepem atar ya!

ben aynı durumda olsak onu seve seve desteklerdim.
ukraynaya, rusyaya gideceğim dese bile!

tatlımm biz kadınlarız guvenimiz var ama onlar ben sana degil erkeklere guvenmiyorum der
cıkar işin icinden sende haklısın ama gercekten tavsiyem hemen büyütüp üzülme
bakarsın kendi pişman olur sana söylediklerine dur bakalım sabret duruma göre zaten sekillenir hersey

tatlımm biz kadınlarız guvenimiz var ama onlar ben sana degil erkeklere guvenmiyorum der
cıkar işin icinden sende haklısın ama gercekten tavsiyem hemen büyütüp üzülme
bakarsın kendi pişman olur sana söylediklerine dur bakalım sabret duruma göre zaten sekillenir hersey

bayrama gelene kadar bu konuda tek bir kelime daha etmeyeceğim zaten.
benimle adam gibi konuşsa hiç sorun yok.
o zaman ben de " evet şu konularda haklısın ben de bi düşüneyim" derim ölçerim tartarım.
bakalım yarın ararsa ben uzatmam, o uzatırsa da kendi bilir.
bi daha da bişey anlatmam ben telefonda artık.

bayrama gelene kadar bu konuda tek bir kelime daha etmeyeceğim zaten.
benimle adam gibi konuşsa hiç sorun yok.
o zaman ben de " evet şu konularda haklısın ben de bi düşüneyim" derim ölçerim tartarım.
bakalım yarın ararsa ben uzatmam, o uzatırsa da kendi bilir.
bi daha da bişey anlatmam ben telefonda artık.

yani canım uzatma en iyisi helede pişman olacagın bişey soyleme sinirle
bekle bakalım bayramı ins iyi olur

hımm anladım canımm..kısmet değilmiş diyelim dimi ama..
ustaya bir gitsin yerine yerleşsin zaman bir şekilde geçer canım..hayırlı bir yere çıkar inş..
amin canım benim çok değil geçen sene bu zamnlar benimde senin gibi şafağım vardı ama çok şükür artık sona geliyoruz..sizinde bu şafağı gördüğünüz günler gelicek inş :34:

Ayh inş. ya bende bılıyorum gecıcek ama ınanamıyorum işte Allah hepımıze guzel gunlerı nasıp etsın ınsallah:nazar:

kızlar benimki intikale cıkacam dedi bugun allah yardımcıları olsun baya bi yuruyup daga cıkacaklarmıs
yarına kadar arayamam dedi zormu acaba kızlarr benimki cok istekli konusuyordu ama cok guzel diye:72:

kızlar benimki intikale cıkacam dedi bugun allah yardımcıları olsun baya bi yuruyup daga cıkacaklarmıs
yarına kadar arayamam dedi zormu acaba kızlarr benimki cok istekli konusuyordu ama cok guzel diye:72:

cnm benımkı acemı bırlıgınde cıkmıstı bırkere bıdaha cıkmamak ıcın elınden gelenı yaptı
cok zor 3 4 saat baya agır kg tam bılmıyorm suan cantayla bıde ustune sılahlarla daga cıkıyolar..
orda kalınıyo 1 geceydı ılk ıntıkal snra acemi biticegi zaman 4 gun yapmıslardi
konserve yemklr fln alıolar orda egtm göruyolar
benmkı cok zor dıodu cnku onlarn kaldıgı gece yagmr yagmstı dagda 5 saat dınmemıstı sırıl sıklam ıslanıp bıde ustune ıslandıgında dahada agar olan cantaları tasımak zorunda kalmıslardi ve botlari camurlara bata bata zor bela dönmuslerdi
cok kötuydu o gunu:14:
umarm senınkı basıt sekılde atlatir cnm ama intıkal agar oluyor genelde kmse ıstemez gtmei kacabılen kacıo:ssz:

Kızlar biraz kötüyüm ben bugün.
Sizden de yorum bekliyorum.

Dün eşimle tatsız bir konuşma olmuştu.
Bugün öğlen eşim aradı.
Çok mutlu oldum ve telefonu çok iyi açtım.
Yurtdışı meselesini hiç açmadım.

Bana dedi ki:

ASLINDA ARAMAYACAKTIM, dün beni sinir ettin, ben burada askerdeyken sen nasıl gitmek istersin. Sana teklif edildiğinde EŞİM ASKERDE DEYİP REDDEDEMEDİN Mİ?

ben de neden reddedeyim iyi bir fırsat olduktan sonra, bu haberleşme meselesini düşünmeden zaten kabul etmem ki dedim.
hem gideceğim de demedim dedim. özür dilerim ben bazı açılardan düşünemedim dedim. Yani gerçekten alttan aldım.

ama SENİN BU YAPTIĞIN BENCİLLİK, 15 GÜN GÖRÜŞMEYELİM SEN DE ANLA BAKALIM NASIL OLUYORMUŞ vs. diye bağırdı çağırdı sonra da aramayacağını söyledi ve yüzüme kapattı.

Önce çok üzüldüm, iş yerinde gözlerim doldu, ağlayacaktım zor tuttum.
Ama sonra da çok kızdım.
Ne hakla bana böyle davranabiliyor.
Hem gitsem bile Kasım ayının sonunda ve ustalıkta tel kullanabilir ve her gün arayabilirdim.
Saçmaladı bence eşim.
15 gün aramayacaksa kendi bilir, hiç aramasın isterse. :43:

Son düzenleme:
kesinlikle 4 yılı tamamlasın hem bak ne güzel son senesindeymiş..
ama illa kafasının dikine gideceksede bırak naparsa yapsın gitsinde görsün anasının gözünü :47:
ne güzel kısa yapması için önünde bi avantaj var bunu tepiyor ya şaka gibi valla burdaki kızlar hepimiz toplanır döveriz senin o sevgilini :22:
canım sende tatlı dille ifade et kavga etmeden. ama dediğim gibi illa gidecesede yapacak bir şey yok. ama sana sorması gerekiyor!bencillik yapamaz! giderken bekle demesini biliyor ya.
şimdiden hoş geldin bizim kervana tatlım :3:
ha bu arada bende her gün görürdüm ama mecbur bişi bu. keyfi değil.
biraz sabırlı olacaksın ve dayanacaksın evli insanlar nasıl dayanıyor bide çoluk çocuk olan. yaa onları düşün..:31:

bebeğim 29unda bu gtsinde gelsn bi devamlı işe grsin istiyo ya ne biliyim o gidince napıcam bilmiyorum çok mu zor beklemek bide üniye bu sene başladım çok korkuyorum onsuz o bana hep destekti akıl verirdi.

Bugün öğlen eşim aradı.

Bana dedi ki:

ASLINDA ARAMAYACAKTIM, dün beni sinir ettin, ben burada askerdeyken sen nasıl gitmek istersin. Sana teklif edildiğinde EŞİM ASKERDE DEYİP REDDEDEMEDİN Mİ?

ben de neden reddedeyim iyi bir fırsat olduktan sonra, bu haberleşme meselesini düşünmeden zaten kabul etmem ki dedim.
hem gideceğim de demedim dedim. özür dilerim ben bazı açılardan düşünemedim dedim. Yani gerçekten alttan aldım.

ama SENİN BU YAPTIĞIN BENCİLLİK, 15 GÜN GÖRÜŞMEYELİM SEN DE ANLA BAKALIM NASIL OLUYORMUŞ vs. diye bağırdı çağırdı sonra da aramayacağını söyledi ve yüzüme kapattı.

Ama sonra da çok kızdım.
Hem gitsem bile Kasım ayının sonunda ve ustalıkta tel kullanabilir ve her gün arayabilirdim.
Saçmaladı bence eşim.

bebeğim askerde olsuğun için pskolajisi bozuk anla üstüne gtme benmki şimdiden başladı bi yere gidicem diyip beni delirtme demeye

cnm benımkı acemı bırlıgınde cıkmıstı bırkere bıdaha cıkmamak ıcın elınden gelenı yaptı
cok zor 3 4 saat baya agır kg tam bılmıyorm suan cantayla bıde ustune sılahlarla daga cıkıyolar..
orda kalınıyo 1 geceydı ılk ıntıkal snra acemi biticegi zaman 4 gun yapmıslardi
konserve yemklr fln alıolar orda egtm göruyolar
benmkı cok zor dıodu cnku onlarn kaldıgı gece yagmr yagmstı dagda 5 saat dınmemıstı sırıl sıklam ıslanıp bıde ustune ıslandıgında dahada agar olan cantaları tasımak zorunda kalmıslardi ve botlari camurlara bata bata zor bela dönmuslerdi
cok kötuydu o gunu:14:
umarm senınkı basıt sekılde atlatir cnm ama intıkal agar oluyor genelde kmse ıstemez gtmei kacabılen kacıo:ssz:

bizimkinin daha ilki ins iyi gecer canım bakalım gelince zormu kolaymı anlariz allah hepisinin yardımcısı olsun
herseyin bi zorlugu var onlarda asker üstesinden gelir insallah allahım koruyup kollasın gidip donsunler:nazar:

Bugün öğlen eşim aradı.

Bana dedi ki:

Ama sonra da çok kızdım.
Saçmaladı bence eşim.

canımya kotu olmus ya niye cok tez bunlar böyle ya anlamıyorum siz orda hasret cekiyosanız biz bin beterini yasıyoruz burda aynı benimki gecen kusmustuk hemn aramıyacagım daha deyip uste cıkmıstı sonra dayanamayıp yine aradı ahh erkekler omrumuzu yediniz su kısa zamanda uzulme canm dur bakalım belki pisman olur dediklerine:14:

canımya kotu olmus ya niye cok tez bunlar böyle ya anlamıyorum siz orda hasret cekiyosanız biz bin beterini yasıyoruz burda aynı benimki gecen kusmustuk hemn aramıyacagım daha deyip uste cıkmıstı sonra dayanamayıp yine aradı ahh erkekler omrumuzu yediniz su kısa zamanda uzulme canm dur bakalım belki pisman olur dediklerine:14:

ben konuyu kapatıp alttan aldım, onun yaptığına bak.
15 gün aramayacaksa, bayramda da gelmesin madem.
şu an ona karşı hem kırgın hem çok sinirliyim.

asker adamım ben diyip durdu

ben burada tek başıma ev geçindirmeye çalışıyorum,
annemin bakımıyla ilgileniyor, babamla geçinmeye çalışıyorum.
yüksek lisans dersleriyle uğraşıyorum. bir sürü derdim var.

keşke o gelip bunlarla uğraşsa da beni alsalar askere :52:

alemsin canım işte onlara gore yan gelip yatıyoz napalım seviyorsak katlanacaz baska yapacak bişey yok kotü oluncada gunler hic gecmiyo sabır allahım sabırrr tesellimiz bunlar ancakk:ssz:

Kolay sanıyorlar canım onlar burada olmayı. Dışarı çıkmamız falan kısıtlı değil ya bizim, bitti işte onların gözünde durum. Çok rahatız biz. Tam dayaklıklar bazen :kkk:

Back
X