93/3 asker yolu bekleyenler

Valla herkes baseni olsn ister ben dümdüz olmak istiyorm :1:

Yaa evet bnde dümdüz olmak istiyorum yaaaaa :43: Benm sevgilimde bna tombik diyo ztn gıcık :19: ama sakın zayıflama bn seni böyle seviyorum diyo ama bn zayıflamak istiyorm :44:

ben neredeyse sıfır bedenim, hiç iyi bişey değil kızlar :43:
42 kiloyum
ama kilo almaya çalışıyorum 1 haftadır

Benm annemde gencken senn gibiymş ama iki cocuk dogurduktan snra o eski halinden eser yok şimdi :9: Yani bnce cokta kafana takma yada bi diyetisyene fln git :61:

Kızlaaaaar Aytaç'tan önce ilk siz görün istedim. Yeni yaptığım için bu boş hali tabii, ama birazdan 49 adet çizili günümüz olacak. Darısı gece yarısı 50.'nin başına inşallah :16:

$000_0002.webp

Çok zayıfmışsın boyun kaç ? Benimde bi arkdsm var 44 kilo boyu 168 filan doktor vitamin vermsti yinede alamamştı. Halbuki çokta fazla yemek yer abur cubur çok yer . Metabolzması hızlı işte.

155 boyum
ben de vitamin kullanıyorum
hep poğaça, fast food falan yiyorum ama yok olmuyor :(

Kızlaaaaar Aytaç'tan önce ilk siz görün istedim. Yeni yaptığım için bu boş hali tabii, ama birazdan 49 adet çizili günümüz olacak. Darısı gece yarısı 50.'nin başına inşallah :16:

Eki Görüntüle 819982

bayağı uğraşmışsın :nazar:
ben üşendim hazır tablonun çıktısını aldım 2 tane

1. sini 1 den karalamaya başladım
2. sini sondan başa karalıyorum :))

evde 2, iş yerinde 2 tane takvimim var onları da her gün karalıyorum.
takvimlerden fenalık geldi :37:

Günlük tuttuğum için, kağıda tarih düşüp kaçıncı günü olduğunu yazıp bir de sayfanın sonuna kalan şafağını yazıyordum zaten. Sonra her gecenin bitiminde takvim yaprağını koparıp ona da kaçıncı günün bittiğini yazıp saklıyordum onları. Bir de şimdi 460 takvimim var, bakalım daha ne bulabilirim gün sayacak :65:

Sende kendimi gördüm resmen ya :9: Benm evdeki takvimler yetmiyomş gibi pc dede kalan gün gecen gün bide izine gelmesine ne kadar kaldıgını her gün yazıyorm baktıkca içim açılıyo pc ye odaya gidiyorum dolapta ayrı bi takvim mutfakta ayrı bi takvim gözümde takvimler dolanıcak yakında:9:

Ben de internetten baka baka yaptım, saya saya kareleri. Onların çizdiğinde 2 gün eksik çıkıyordu, neyse ki erken bütün sayıları yazmadan farkettim de 2 tane ekleyiverdim :9:

Ben yeni gördüm bu takvimleri ya aaaa ne kadar saf saf geziniyomşm :9: Bende yapcam bi tane bnm neyim eksik hemde renk renk yapiyimde içim acılsın baktıkca :9:

Back
X