93/3 asker yolu bekleyenler

Maalesef ya, dün çocuk nefes nefese konuştu benimle 1,5 dakika içtimaya geç kalıyorum diye kapattı telefonu da garibim :52:

Banyomu yaptım ben, oje sürüyorum şimdi yy aradan sonra, bayan olduğumu bi hatırlayayım dedim :9:
Saçlarım kuruyunca da üşenmezsem onları düzleştiricem olmadı yarın sabahtan kuaföre gider fönletirim, cicilerimi de hazırladım :66:

Aaaa bnde oje değiştircem ya iyi hatrlattın :1: Daha ne giycegime karar veremedm ben ya napsam acaba :1:
Ben bugün duş aldm ama yarın yine duşa girerim kesin heycandan :1:

Aaaa bnde oje değiştircem ya iyi hatrlattın :1: Daha ne giycegime karar veremedm ben ya napsam acaba :1:
Ben bugün duş aldm ama yarın yine duşa girerim kesin heycandan :1:

Benim vaktim olmayacak ya sabahtan, eli titreyen bir insan olaraktan yaptığım makyajı kırk kere bozarım sonra da yeniden yaparım, ancak yetişirim ben zaten :9:

Bu arada aradı Aytaç'ım yaa sonunda bırakmışlar bugün 10 dakika konuştuk, ve bana en iyi gelen şeyy yarın görüşürüz diye telefonu kapattık :16:

Senin durumu okurken bir an aklıma bizim bir olayımız geldi. Kavga süreci benzer değil ama sebep aynı. ben gereksiz yere ve ikimizle alakalı olmayan bir konuda -ailevi bir sıkıntı- canım acayip derecede sıkkındı o gün konuşuyoruz. İşte ben olumsuz giden şeylerden bahsediyorum böyle karamsarım bir gör beni dünya başıma yıkılmış adeta, çocuk destek olmaya çalışıyor ama sanki onun yüzünden sıkıntılıymışım gibi bir de ona trip tafra halindeyim o aşkım şöyle hayatım böyle diye anlatıyor ben de hitap namına hiç bir şey yok. En son da o anki sinirle zaten herkes her an arkasını dönüp de gidecekmiş gibi hayatımda, kimse güven vermiyor demişim ki hatırlamıyorum sonradan mesajları okuyunca gördüm. Bunun tepesi attı artık tabi ve o da bir anlık sinirle bitirelim dedi. Hee bitti mi ondan sonra hayır bitmedi, 3 gün hiç konuşmadık, ne o aradı ne ben. Artık dayanacak halim kalmadı ki o 3 günün nasıl geçtiğini bir ben bir Allah biliyor, her şeyi göze aldım, sinirle ciddi bir şekilde bitsin demiş olma ihtimaline bile hazırlayarak kendimi ben konuşmak istiyorum, karşılıklı olmasına gerek yok dinlesen de yeter bu kadarını bari hak ediyorum herhalde dedim. Burada çok uzatmayayım diye anlatmadım ama mesajlarımı bir görseniz hata gerçekten bendeydi, barışmasına gerek yoktu sadece yaptığım şeyin farkına vardığımı ona haksızlık ettiğimi söyleyecektim, el sıkışarak başlamıştı yine öyle bitsin diyecektim buna hazırlamıştım kendimi. 15 dakika sonra ben mutluluk göz yaşlarına boğan mesaj geldi. Unut olanları, ben ayrılamam senden... :16: Sevdiceğim yaa yine aşkım depreşti :1:

Çok uzattım ama demem o ki, şu durumda trip atma. Evet barıştık biz ama bitirelim demesi bir sinirle de olsa benim içimde bir uhte olarak kalacak. Sende de olmasın. Ve bu laf yıllar sonra da olsa benim sevgilime geri dönecek, bitirelim demeyi planlamıyorum tabi ki de ama o lafı yutacak :34:

Yine iyi dayanıyor be bizimkiler, sorma kendimden korkuyorum şu aralar :52:

anladm canım tşk ederim yardımccı oldunuz için mesaj attım "bitirdin mi bizi "die ama tel gene kapalı buyur burdan yak ne halt yesem bilemedm:(ay wala sinirimden aglicam

Benim vaktim olmayacak ya sabahtan, eli titreyen bir insan olaraktan yaptığım makyajı kırk kere bozarım sonra da yeniden yaparım, ancak yetişirim ben zaten :9:

Bu arada aradı Aytaç'ım yaa sonunda bırakmışlar bugün 10 dakika konuştuk, ve bana en iyi gelen şeyy yarın görüşürüz diye telefonu kapattık :16:

Ben makyajı yarım saatte ancak bitiriyorum hatta belki acele etmesem 40dk da fln :9: Bnmde elim cok yavaştır ondan oluyo sanırm :9:
Sende bnm bi değişik versiyonummşsn :9:

Yarın görüşürz demek bu kadar zamandan snra ne garip gelmştir dimi yaaaa :16:
Hayırlısıyla gelir inş :16:

Belki denetleme falan yapılıyordur da ondan kapamıştır, elbet açacak dur bakalım biraz daha sabret canım

ben kafayı yicem canım kötü bişi yok demekki açıp kapadına göre ama böle mal gbi oturup telefona bakmak çok fena canımı sıkıyo :(fırlatıyorum teli sonra koşup geri bakıyorum aptal gibiii...denetleme filan onların geçen hafta btti cnm yaa...

önceden aramız iyiykende bazen böle açardı zamansz teli sonra sorardım nie açtn diye" sana bişey diyebilir miyim diye açtm ama komutanlardan fırsat olmadı" derdi yine öle olmuş olabilir mi bilmiyorum kawgalıda olsak bnm meraktan çılgına dönecemi bilir yaa bilirdi yada offf:(

Ay bosver ya gıcık ediyo beni anca :1: Sen napıyosun nasılsınn ?

İşleri gücleri gıcık etmek ztn :9: Zevk alıyolar gıcık edince :19:
Bende napiyim ya Çağla oje sürcem dedi öyle hatrladm bnde ojelerimi sildim yenilerini sürdüm kıyafet fln baktm ne giysem diye ama karar veremedim öyle işte heycan var umarım bi aksilik cıkmaz :16:

İşleri gücleri gıcık etmek ztn :9: Zevk alıyolar gıcık edince :19:
Bende napiyim ya Çağla oje sürcem dedi öyle hatrladm bnde ojelerimi sildim yenilerini sürdüm kıyafet fln baktm ne giysem diye ama karar veremedim öyle işte heycan var umarım bi aksilik cıkmaz :16:

Ay çok güzel ya çok kıskandım:100: Çıkmaz canım ya niye çıksın yarın mı gelcek ?

Ay çok güzel ya çok kıskandım:100: Çıkmaz canım ya niye çıksın yarın mı gelcek ?

Büyük ihtimal cuma sabh bırakcaklar bi aksilik cıkmazsa demşti dün ama bilmiyorm işte yarın olsn bakalm :31:
Bende şans yok ya kesin hazırlanırım bi bakarm gelemiyorm der :19:
Umutsuzluga bagladm direk bnde ama aklıma gelmiyo degl o ihtimal yani :1:

Ben makyajı yarım saatte ancak bitiriyorum hatta belki acele etmesem 40dk da fln :9: Bnmde elim cok yavaştır ondan oluyo sanırm :9:
Sende bnm bi değişik versiyonummşsn :9:

Yarın görüşürz demek bu kadar zamandan snra ne garip gelmştir dimi yaaaa :16:
Hayırlısıyla gelir inş :16:

Aynen ya pek yapmadığımdan mıdır nedir pek bir beceriksizim o konuda :9:
Hem de nasıl ikimiz de güldük hatta ben öyle dedikten sonra :1:

Ama bir gaf yaptı sevgilim. Gaf değil de aslında gerçeği söyledi ama tatsız bir mesele biraz. Ne yaptın bu hafta çok konuşamadık falan dedi. Ben de işte bayramdan sonra sunum yapıcaz demiştim ya sana işte grup arkadaşlarıma söyledim benim sevgilim cuma günü izne gelecek ne yapacaksak bu haftadan halledelim ben o gidesiye kadar iptalim falan dediğimi söyledim, o an düşünmeden valla o kadar aradan sonra geliyor kim bilir bir daha ne kadar zaman sonra görüşebilicez benim kusuruma bakmayın dedim onlara diye söylerken bir anda 6 ay dedi, ne 6 ay dedim, 6 ay izne ayrılamıyorsun dedi, o an bir yumruk çökmedi değil boğazıma :37:

Aynen ya pek yapmadığımdan mıdır nedir pek bir beceriksizim o konuda :9:
Hem de nasıl ikimiz de güldük hatta ben öyle dedikten sonra :1:

Ama bir gaf yaptı sevgilim. Gaf değil de aslında gerçeği söyledi ama tatsız bir mesele biraz. Ne yaptın bu hafta çok konuşamadık falan dedi. Ben de işte bayramdan sonra sunum yapıcaz demiştim ya sana işte grup arkadaşlarıma söyledim benim sevgilim cuma günü izne gelecek ne yapacaksak bu haftadan halledelim ben o gidesiye kadar iptalim falan dediğimi söyledim, o an düşünmeden valla o kadar aradan sonra geliyor kim bilir bir daha ne kadar zaman sonra görüşebilicez benim kusuruma bakmayın dedim onlara diye söylerken bir anda 6 ay dedi, ne 6 ay dedim, 6 ay izne ayrılamıyorsun dedi, o an bir yumruk çökmedi değil boğazıma :37:

Evet öyleymş 6 ay snra izine cıkabiliyolarmş oyüzden sunum panle sempozyum ne varsa ertele :9:
Ama sen gidersin canım ya cok uzak mesafeler degl nede olsa :26:

Zorla kacarsın sende kac kere genc oluyorz allah aşkına :52:
Şimdi yapmicazda bu çılgınlıkları ne zaman yapcaz :9:

O da doğru valla :9:

Bu arada ne dicem bak Ece'cim ya sen şimdi okuldan mezunsun ya illa ki bitirme ödevi falan filan derken sunum falan yapmışsınızdır, resmi giyinmemiz lazımmış bizim. Ben de hiç giymem öyle kumaş pantolon falan, kendimi bildim bileli kot spor ayakkabı tişört üçlemesiyle dolaşıyorum, en fazla giydiğim babettir yani bir de çok özel günlerde düğün dernek gibi topuklu ayakkabı. Ne giyicem yahu ben, sen ne giymiştin ya da, bana bi el atın yahuu :52:

O da doğru valla :9:

Bu arada ne dicem bak Ece'cim ya sen şimdi okuldan mezunsun ya illa ki bitirme ödevi falan filan derken sunum falan yapmışsınızdır, resmi giyinmemiz lazımmış bizim. Ben de hiç giymem öyle kumaş pantolon falan, kendimi bildim bileli kot spor ayakkabı tişört üçlemesiyle dolaşıyorum, en fazla giydiğim babettir yani bir de çok özel günlerde düğün dernek gibi topuklu ayakkabı. Ne giyicem yahu ben, sen ne giymiştin ya da, bana bi el atın yahuu :52:

Bizde bitirme tezi yoktu ama taba rengi yada siyah cok bol olmayan keten pantolon,üstüne siyah keten pantolon giyceksen beyaz gömlek yada kırmızıda cok hoş oluyo giyebilrsin.Altınada siyah platform topuklu yada siyah stiletto önerebilrm :26:
Klasik ve resmi olur en azından bu şekilde :26:

Son düzenleme:
Bizde bitirme tezi yoktu ama taba rengi yada siyah cok bol olmayan keten pantolon,üstüne siyah keten pantolon giyceksen beyaz gömlek yada kırmızıda cok hoş oluyo giyebilrsin.Altınada siyah platform topuklu yada siyah stiletto önerebilrm :26:

Siyah şık bir babet durumu kurtarmaz mı be :9:

Back
X