93/3 asker yolu bekleyenler

Aaa bnce değişik bi hediye olur hemde dedigin gibi üstünde taşır ztn asker birisine hediye pahalı bşy alamazsn manevi degeri olsun yeter ki senin yapcagın şeyinde degeri saygın için mükkemml olck eminim :34:

yani bende o açıdan düşündüm hani askeriyede yani hediye seçeneği çok ama askerlik olduğundan yiyecek vs zaten almıyorlar öyle bişeylerde değil değişik bişey olsun istedim. kitap aralarında fotoğraflarla falan olcak iş değil böyle her saniye boynunda olcak yüzük konusunda da mesela o öyledir yüzüğünü öper yatmadan falan yanımda hissettiriyor diye düşünüyor bu şekilde daha çok en azından fotoğrafım var falan öyle hissedebileceğini düşündüm :) :16:

gene bir parfum krizlerindeyim kızlar yardım edinnn parfüm değiştiriyorum 55 parfüm arasında kaldım hahaha

bunları kullanan var mıııı

VERSACE BRIGHT CRYSTAL
Giorgio Armani Idole D Armani
GUCCI GUILTY
GUCCI BY GUCCI
DOLCE&GABBANA THE ONE
paco rabanne black xs l'exces

ya göndereyim diyorum ama ne göndericem ki???

sanki yanımdaymış gibi, sesi kulaklıktan o kadar yakın geliyor, karşımda oturuyor gibi ama uzanıp da tutamıyorum elini... :ssz:

sen de yaptın mı mendili :16:

işte bekleye bekleye bizim şafaklara geliceksin hiloş :ssz:
sonrası yine özlemek......

Sorma yaaa temmuza kdr da goremycem daha:( Aldim ama daha yapmadim:)gri olan mendili isliyim diyorum

Ben biraz poğaça yapacağım galiba.
Bir de kitap aldım, yıllar önce lisede şiir yarışmasında birincilik kazandığında bu kitabı hediye etmişler, ama kaybetmiş, bi kere anlatmıştı kaybettiği için üzüldüğünü. çok sever cemal süreya'yı

Eki Görüntüle 906973

Cemal Süreya candır baldır , ben de çok severim. Çok iyi bir seçim bence :46:

ay ama işte şafak sıkıştırması diye bişey var bi de daha az değil hayatım ya 100den düşsek hadi dicem gene bi derecede dur aha nereyee az :9: napıyosun bakalımmmmm ınstagramda goruyorum hep fotolarıı hihi :16:

Bana gore az sizin safak valla:)ayyy 200u bozmak diyolarmis.bnde 200u bozmayi bekliyorm bi bozulmadi gtti ya.hehe napiym valla is ev arada gezmece falan takiliyorm:))saati gordumm ck begendm.bnde emreye evlenirken dugunde saat takmayi planliyorm:))sn napiyosnn

Bu sabah cildiyeciye gttim.skıntı ve stresten kaynaklandigini ve demir eksikligini oldugunu soyledi.dudagimin etrafinda cikan ucuklar ve yuzumde cikan svilceler iz birakmaya basladida.ergenlikte bile hic svilcem olmadi.doktor stres yapma ddi.ilaclari kullancam bakalim

Aynen ya ben de bir çılgınlık yapıp aldım sonunda o fondöteni :9:

hangisiini yaa bi kaç tane saymıştık bende kafayı yedim parfümlerle ve sonuç olarak yazdıklarımın yarısını aldım :52: ailenin servetini parfümlere ayakkabılara yedirdim beee ... sende fondotenlere hahaha :52:

Bu sabah cildiyeciye gttim.skıntı ve stresten kaynaklandigini ve demir eksikligini oldugunu soyledi.dudagimin etrafinda cikan ucuklar ve yuzumde cikan svilceler iz birakmaya basladida.ergenlikte bile hic svilcem olmadi.doktor stres yapma ddi.ilaclari kullancam bakalim

Geçmiş olsun kübiii, ben de önümüzdeki hafta cuma tekrar gidicem bakalım, aşağı yukarı hepsi aynı şeyi diyo zaten :37:

Bana gore az sizin safak valla:)ayyy 200u bozmak diyolarmis.bnde 200u bozmayi bekliyorm bi bozulmadi gtti ya.hehe napiym valla is ev arada gezmece falan takiliyorm:))saati gordumm ck begendm.bnde emreye evlenirken dugunde saat takmayi planliyorm:))sn napiyosnn

bende baya erken oldu gerce ama dogum gunu hedıyesı olarrak almıstım onu evet armanı saygın sever gıyer falan ondan armanı alıyım dedım benımde ıcıme o sındı evlılıkte daha agır bı model falan oalbılır aslında evet saat erkekte şıklıktır kalitedir severimm bende çokk güzel düşünmüşsünn bende iyi napıyım çok bi değişiklik yok bozulur 200 merak etmeee bende bi 100lerden düşsem derdindeyim :)

geçmiş olsun tatlım evet stresten oluyo benımde cok oldu askerlık donemınden berı bı de benım asırı sac dokulmem basladı ve tansıyon falan sımdı gene ıyıyımde ay o en baslar tabı agla agla hep stres oluyorsun

hangisiini yaa bi kaç tane saymıştık bende kafayı yedim parfümlerle ve sonuç olarak yazdıklarımın yarısını aldım :52: ailenin servetini parfümlere ayakkabılara yedirdim beee ... sende fondotenlere hahaha :52:

Yaa yok ben öyle çok pahalı bişeye kaçmadım ilk denemem olucak diye o senin bahsettiğin likit tüp fondöteni aldım işte ama daha deneyemedim :1:

hehe tabıkıde yaniii cok soguk bak asırı dıkkat et kalın gıt yanı harbıden bana saygın soyledı soyledı gene her zmankı gıbı dınlemedım dondum orda :52:

Bende de kalın hiç bir şey yok yaa, geçen alayım dedim bakıyorum mağazalara, mağazalar da bile o kadar kalın yok ki, İzmir'in kışı ne kadar olabilir ki mantığıyla hep triko yani :27:

Back
X