93/3 asker yolu bekleyenler

yok ya oyle gelıyoda bence dırek alıscaz gıbı gelıyo her zaman yanyanaymısız 1 sene hıc olmamıs gıbı zaten ozlem olcak yanı saygın dıyo zaten fabrıkaya bıle senı yanımda tasıcam otur sen sırkette yanımda hıc bırakmak ıstemıyorum yanından ayrılmıcam hıc dıye hahaha :52:

Hahhaa geldikten bi sure snrada bizi yanlarndan ayirmama knusundada byle dusunurlermi acaba:))emrede askere snn icn geldim evlenmek icn geldim diyo:)benimsemis evlenme fikrini artk:))

Sen çok izliyorsun yavrum zaten, iyi bari hepsi birbirine girmiyo :9:

ay evet ya dızımag kapandı vala cok uzuluyorum bu yuzden cogunun nerde kaldıgımı bulmaya calısıyorum hala orda kayıtlıydı hepsı ne guzel neden kapattılar anlamadım da nesi batıyodu yanı :26:

Herkese iyi akşamlar kızlaaaaaaaaaarr
:52::52::52:
Nasılsınızz napıyosıuunuz bakalıımm
:21:

ay seroos bugun 1 kere konustuk saygınla yaa o da annesı falanda vardı yanımda onlada knustu ettı derken askım konusuruz sonra dedım ben falan annesıyle ısımız vardı kaldı oyle yazık keske kapatmasaydımda konussaydım ulamasadım sımdıde gece egıtımlerı varmıs falan :( sen napıyosunnn hosgeldın

ay seroos bugun 1 kere konustuk saygınla yaa o da annesı falanda vardı yanımda onlada knustu ettı derken askım konusuruz sonra dedım ben falan annesıyle ısımız vardı kaldı oyle yazık keske kapatmasaydımda konussaydım ulamasadım sımdıde gece egıtımlerı varmıs falan :( sen napıyosunnn hosgeldın

O ses izliyoruum şimdicik iyiym napim evde oturuyorum tüm güün:1:o eğitimler yedi bitirdi valla ömrümüzü :27:

İyi akşamlar serooooş :1:
Takılmaca işte ne yapalım, sen neler yapıyosun yoktun tüm gün :1:

iyiyim çağlacııııım napim biraz ders çalştım bugün
:1:
Sonra börek falan yaptım arkadaşlarım yemeğe geldiii öyle evde takılıyorum başka bi renklilik yok sen nasılsın
:16:

ayy antalyadan arkadaşım bugün geliyor birazdan bizde olcakmış evi süslücez yılbaşı için :52::52:...

O ses izliyoruum şimdicik iyiym napim evde oturuyorum tüm güün:1:o eğitimler yedi bitirdi valla ömrümüzü :27:

iyiyim çağlacııııım napim biraz ders çalştım bugün
:1:
Sonra börek falan yaptım arkadaşlarım yemeğe geldiii öyle evde takılıyorum başka bi renklilik yok sen nasılsın
:16:

Ooo çok iyiymiş canım yaa, ben de ne yapayım boş yere okula gitmenin verdiği asabiyet vardı biraz , sonra sevgilimin de iyiden iyiye hastalandığını öğrendim hepten moralim bozuldu aslında ama pollyannacılık yapıyorum :37:

Back
X