- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #13.541
Vallahi uzmemeye calisiyorm ama icten icten takiyorm demekki stres yapiyorm
e yanımızda degıller olcak o kadar tabı ama genede daha soft atlatmakta fayda var kalıcı hasar olusmadan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi uzmemeye calisiyorm ama icten icten takiyorm demekki stres yapiyorm
yok ya oyle gelıyoda bence dırek alıscaz gıbı gelıyo her zaman yanyanaymısız 1 sene hıc olmamıs gıbı zaten ozlem olcak yanı saygın dıyo zaten fabrıkaya bıle senı yanımda tasıcam otur sen sırkette yanımda hıc bırakmak ıstemıyorum yanından ayrılmıcam hıc dıye hahaha![]()
Kaşıyınca ya da patlatınca falan iz kalıyor diye biliyorum ben ama , sen kaşıyo falan mısın ki :26:
e yanımızda degıller olcak o kadar tabı ama genede daha soft atlatmakta fayda var kalıcı hasar olusmadan![]()
Sivilce sıkmasını cok severm:)))yanagmda cikani sktm kanayinca brktm.snra iz kaldi iste.ucuklarimda gevonce yaraya dnuyo snra yoluyorm iz kaldi iste.ilaclar gecircekmis bidahada skıp koparmycam
Daha ben gelincede evlilik soz nisan skntisina girerim:))aman ya stres sknti olmayan ne varki pofff gamsiz olmak lazm bzn
ya hani haftada 1 film gecesi yapılacaktı nerede bu kızlarr![]()
bende ye sev dua et dıye bı fılm var ya kıtabını gordumde okucaktım sonra fılmını ızlıyım demıstım kendı kendıme sımdı karsıma cıktı gene aklıma geldı fılm gecesı valla yapalım yaaaaBenim aklımdan da tam o geçiyordu Ezgi ya bu kadar olur![]()
bende ye sev dua et dıye bı fılm var ya kıtabını gordumde okucaktım sonra fılmını ızlıyım demıstım kendı kendıme sımdı karsıma cıktı gene aklıma geldı fılm gecesı valla yapalım yaaaa
Ben sinemada izlemiştim onu, gerçekten güzel filmdi ya sevmiştim![]()
bende hala ızlıcemızlerım belkı bu aksam bakalım dızı ızlıyorum gerce suan ama
![]()
Sen çok izliyorsun yavrum zaten, iyi bari hepsi birbirine girmiyo![]()
ay evet ya dızımag kapandı vala cok uzuluyorum bu yuzden cogunun nerde kaldıgımı bulmaya calısıyorum hala orda kayıtlıydı hepsı ne guzel neden kapattılar anlamadım da nesi batıyodu yanı :26:
Herkese iyi akşamlar kızlaaaaaaaaaarr
Nasılsınızz napıyosıuunuz bakalıımm![]()
Herkese iyi akşamlar kızlaaaaaaaaaarr
Nasılsınızz napıyosıuunuz bakalıımm![]()
ay seroos bugun 1 kere konustuk saygınla yaa o da annesı falanda vardı yanımda onlada knustu ettı derken askım konusuruz sonra dedım ben falan annesıyle ısımız vardı kaldı oyle yazık keske kapatmasaydımda konussaydım ulamasadım sımdıde gece egıtımlerı varmıs falansen napıyosunnn hosgeldın
İyi akşamlar serooooş
Takılmaca işte ne yapalım, sen neler yapıyosun yoktun tüm gün![]()
O ses izliyoruum şimdicik iyiym napim evde oturuyorum tüm güüno eğitimler yedi bitirdi valla ömrümüzü
iyiyim çağlacııııım napim biraz ders çalştım bugün
Sonra börek falan yaptım arkadaşlarım yemeğe geldiii öyle evde takılıyorum başka bi renklilik yok sen nasılsın![]()