93/3 asker yolu bekleyenler

O ses izliyoruum şimdicik iyiym napim evde oturuyorum tüm güün:1:o eğitimler yedi bitirdi valla ömrümüzü :27:

iyiyim çağlacııııım napim biraz ders çalştım bugün
:1:
Sonra börek falan yaptım arkadaşlarım yemeğe geldiii öyle evde takılıyorum başka bi renklilik yok sen nasılsın
:16:

ya valla kıyamam ben ona nobetten gelıyo gıdıyo spora ordan ıctıma gene nobet falan ne bıcım hayat oldu yaaa yazık üff :(

Ooo çok iyiymiş canım yaa, ben de ne yapayım boş yere okula gitmenin verdiği asabiyet vardı biraz , sonra sevgilimin de iyiden iyiye hastalandığını öğrendim hepten moralim bozuldu aslında ama pollyannacılık yapıyorum :37:

Pooff bende yarın okula gidiciiiiiim 4 günlük tatilden sonra biraz zor geliyo açıkçası ama sabahki derse gitmicem zaten son hafta:21::21:
Gemiş olsun eniştemize dee Angara havası çarptı herhaaall
:31:

Pooff bende yarın okula gidiciiiiiim 4 günlük tatilden sonra biraz zor geliyo açıkçası ama sabahki derse gitmicem zaten son hafta:21::21:
Gemiş olsun eniştemize dee Angara havası çarptı herhaaall

Sanırım canım yaa, yemeklerden değil anladığım kadarıyla başkası hasta mı diyorum yoo diyo sanırım kaptı soğuğu canımın içi, o kadar da dikkat et falan diyorum etmeye de çalışıyo ama :14:

Sanırım canım yaa, yemeklerden değil anladığım kadarıyla başkası hasta mı diyorum yoo diyo sanırım kaptı soğuğu canımın içi, o kadar da dikkat et falan diyorum etmeye de çalışıyo ama :14:

Ah ah etmiyolar etmiyolaaar bizim de kaç kere hasta oldu oraya gittiğinden beriiii
Ayy sana geçende dedim ya çok uyuyo diye artık geceleri uyuyamıyomuşlar gözlerim kapanıyo diyo ama mecbur beklyo

Bugüne de şükür kuzum hiç başlamamış olmak vardı bide..:24:

ya harbıden allah yenı gıtceklere sabır versın ayyyy bı de ben saygına agustosta gıt yazın tatılımızı yap sonra gıt dıyodum 3 ay daha gec gelcektı benım yuzumden sımdı ıyıkıde gıtmıs hemen dıyorum

offfffff finaller başlıyor bizim bu hafta perşembe.. full görevim var.
üni. okuyanlar lütfen sınavlarda kopya falan çekip gözetmenlerin başına iş açmayın ya........ :52::52::52:

Hahaha niye perşembe kiiii biizim pzartesi başlıyooo
BEn hiç kopya çekmediiim bugüne kadar kız nasıl bişey acaba

yaa bizim okul çok saçma :)
perşembe başlıyor 7 ocak salı günü bitiyor
neden böyle ben de bilmiyorum.

deli gibi görev yazmışlar. :ssz: cumartesi bile var sınavlar. :ssz:

oha supermıs kopya cekmek zevklıdır ya neden cekmedın eglencesınede olsa dene yanı :52:
Lise de falan çekmiştm canım üni de çekmeidm hiiiç e başında zebani gibi 3 tane gözetmen var nasıl çekeyiim:1:

yaa bizim okul çok saçma :)
perşembe başlıyor 7 ocak salı günü bitiyor
neden böyle ben de bilmiyorum.

deli gibi görev yazmışlar. :ssz: cumartesi bile var sınavlar. :ssz:

Biizmde vize de öyleydi ya çok zor oluyoooo Allahtan şimdi haftasonu yok da rahatızz :1:d
Bak gözetmenlere zebani dedim sen sakın üstüne alınmaa:20:

Ah ah etmiyolar etmiyolaaar bizim de kaç kere hasta oldu oraya gittiğinden beriiii
Ayy sana geçende dedim ya çok uyuyo diye artık geceleri uyuyamıyomuşlar gözlerim kapanıyo diyo ama mecbur beklyo

Bizim daha bu kadar ciddi ilk ya bakalım hiç adam akıllı da ilgilenmiyomuşlar sözde emanetler diyorum ya :47:
Off yazık ya , mecbur napsın :26:

Back
X